CakeCatSheriff píše:
Dneska jsem ladderoval na NA serveru a prohrál (2200 Masters) proti něčemu podobnýmu - asi 25 blue flame helionu, 14 tanku a 9 vikingu na Scrap Station proti mymu chargelot-colossu-stalker-voidray-immortal mixu.. je to celkem těžký, takže doporučuju, funguje to fakt dobře.
Rozhodně na to nefunguje klasickej anti-mech compo on protosse, takže na co si dávat pozor pokud na to odpoví správně, jako plánuju já - dropy. Tahle arma je extrémně nemobilní. Nebo Mass voidray - neuděláš nic. Nebo carriery jako proti jiným mech buildům.
No já nevím, imho jsi v té hře zkazil, co se dalo, a to combo neporazitelné není. Jednak se ti nepovedl ten první útok z hlediska micra - kdyby ti dva Immortalové byli vpředu jako meatshield, neumře ti té zbylé armády tolik a mohl jsi ho už v téhle fázi přejet (to jsi mimochodem mohl ještě asi 5 minut potom, kdy jsi měl cenově asi 2x dražší armádu, on neměl skoro vůbec nic, pár hellionů a jednoho tanka).
No a zbytek hry bylo v podstatě masování naprosto nevhodně složené armády, kterou on vyloženě counteroval (loti a Stalkeři popadají pod tankama v siege módu prakticky instantně, notabene když proti těch chargelotům má vepředu helliony, a na Colossi měl hrozně moc Vikingů).
Neříkám, že to combo není silné, a taky neříkám, že nejlepší cestou není dropovat, otravovat na víc místech současně a rozlejzat se po mapě, ale tahle hra je spíš příkladem toho, jak jsi ho nechal snadno vyhrát bez jakéhokoli pořádného odporu.