Aklain píše:
ale opet, vubec me tvoje reakce neprekvapuje,, tvuj omezenej mozek je jeste vic omezenejsi nez sem si myslel
Nápodobně
Že jsi strašně hloupej a omezenej (a navíc narcistickej troll) jsem věděl už předtím, přesvědčoval jsi mě o tom prakticky ve všech diskusích, soustavným nechápáním jednoduchých vět ostatních lidí a koneckonců nejvíc jsi mě tím přesvědčil, když jsi šel s druhým accountem vyownovat Gold/Platina turnaj a pak jsi argumentoval tím, že jsi to nedělal kvůli svému egu, ale abys dokázal, že Terrani nejsou OP, protože tě hráči za Terrany z Goldu a Platiny nedají (fakt jsem tenkrát měl chuť ti napsat, že půjdu za Terrana vyhrát Gold/Platina turnaj a dokážu tím, že Terran OP je... ale ty bys asi celou tu absurditu nepochopil a bral bys to vážně, tak jsem nad tím mávl rukou).
Že jsi ale AŽ TAK hloupej, jako teď ukazuješ, jsem opravdu netušil
6 stran debaty o HT jako counteru na Roache, milionkrát tu řekneme, že bouřky jsou na Zerga super, ale na Roache zrovna ne a ty jako důkaz opačného názoru přijdeš s replayem, kde žádní Roachové nejsou
A když ti to Ondík řekne a mimochodem poznamená, že ten Zerg byl lamka, tak ty tu začneš vytahovat Morrowa a Predyho, protože ti vůbec nedocvaklo, že Ondík doyčného Zerga nekritizuje jen kvůli tomu, že nejel Roache
Že jsi pak nepochopil můj příspěvek, to jsem očekával, nevadí mi to. Nepochybuju o tom, že ostatní ho pochopí