Aklain píše:
ondik píše:
lol, tak to je moc, opravdu nemám slov.
celá diskuse je o HT a roachích, gappo říká, že to zkoušel a nefungují a chce po tobě replaye kde to funguje. Ty mu tady jako odpověď postneš replaye. Kouknul jsem na první hru, tam je hráč ze SILVER ligy, který za celou dobu neudělá jinou jednotku než zerglingy.
WTF SERIOUSLY?!
chlapce... kdybys cetl... tak HT byla rada do low hracu, proto tam jsou low lidi... do master lidi to hraju trosku jinak... za 2... psal sem ze to jsou prvni 3 hry ze dneska, ze to souper nestihl je jen moje plus..
kdyz hral predy proti morrowovi.. 2x ho znicil driv nez stihl udelat roache.. a rval nekdo ze morrow je lama ze nedelal nic jineho nez zerglingy? O_o ty si jeste vic mimo jak pralev
já nevím jestli jsi vážně tak hloupý a nedokážeš pochopit základní věci, nebo jsi prostě jenom troll. Už 2x jsem v tomhle topicu říkal, že je úplně jedno jestli tím porazíš horší hráče. Když já vezmu svých 6 scv, pošlu je přes a-move do základny bronze a vyhraju, znamená to, že je to dobrá taktika?! Zkus zapojit mozek sakra, to je opravdu neuvěřitelné, co jsi schopen vyplodit.
Co to je OMG za argument o predy a morrow?!? Taky dělal morrow fast roach warren, spire a v 10. minutě měl jenom zerglingy, přesto že na něj predy neútočil, tak jako to bylo v tvé první hře? Ne, nedostal se k roachům z úplně jiného a absolutně IRELEVANTNÍHO důvodu pro tuhle diskusi.
Zkoušel jsem to po dobrém, ale má tolerance dementnosti má své meze.