Shibberius: Ano, já samozřejmě netvrdím, že hráči v nižších ligách jsou hloupí. Ale sám mám v živé paměti, když jsem se hrou (SC1) začínal a návody lepších hráčů pro mě tenkrát byly něco jako Bible (trochu s nadsázkou
). Prostě jsem té hře sám tak do hloubky nerozuměl, spousta věcí a souvislostí mi nedocházela a když tam tenkrát top Zerg v nějakém svém návodu pro Zergy psal, že dropování je ultimátní taktika a že ti, kteří ji zavrhují, to říkají jen proto, že se dropů bojí, jezdil jsem tenkrát dropy pořád
A vůbec jsem ani
nepřemýšlel nad tím, že ten top hráč třeba nemá pravdu, že je to třeba hodně situační, má to své zápory atd. Já byl oproti němu lamka, tak jsem mu slepě věřil.
Proto nevidím nic špatného na tom, že tu pár lidí našlo v Aklainově návodu věci, se kterými nesouhlasí, a tyhle věci se detailně rozpitvaly.
Jinak myslím, že nejlíp ten Storm proti Roachům vystihl v tomhle topicu Saltazar, tj. v lategame je to samozřejmě super damage navíc, která v takové fázi hry "counteruje" v zásadě všechno, ale ukažte mi top hráče, který v 8. minutě scoutne u Zerga Roache a začne kvůli nim techovat HT místo robo...