Aklain píše:
vidim ze stejne jako gappo mas problem s pochopenim nekterych slov....
"asi jsem tu jedinej co hral BW" neznamena ze si tu hraju na drsnaka a ze jsem to hral jedinej
2 vec zajimave ze te vubec neznam z bw... ale asi si zas delal jen ty sve teorie zatim co ja se pohyboval zhruba uprostred sceny a sem tam sem dal neaky ten pekny kill
Pokud tě to doopravdy zajímá (o čemž pochybuju), tak já na žádné top úrovni nebyl v BW nikdy, hrál jsem to sice s přestávkami hned od vydání původního SC, ale na battle.net jsem se potom pár let nedostal, měl jsem zpoždění a ve chvíli, kdy jsem té hře začal celkem rozumět, vyšel W3 a já přešel na něj, nicméně o tobě jsem až do doby, než jsi tady na tomhle fóru začal trollit, neslyšel nikdy, takže... Nějaký ten prostředek scény a sem tam pěkný kill nikoho neohromí, sorry.
Btw ještě k tomuhle:
Aklain píše:
prvni vec s tema OP terranama.... jak sis mohl vsimnout drive sem tuhle stranku navstevoval ciste jen za ucelem flamovat a bavit se tim jak mi ostatni nadavaji a vse
proto 1x OP terran a podruhe vy co pisete ze terran je op ste blbecci?
Zajímavý, na mě to působí trochu jinak. Viz
http://pralev-sc2.blog.cz/1010/terran-imbalance-cast-pata-muj-patch, 10. komentář byl od tebe, z 11. října minulého roku, kde jsi psal "jeden z mala cloveku kterej opravdu vydi ty brutalni nevyhodu v SC 2 a uplne se shoduji s tim na co ja denne nadavam kdyz prohravam
".
Tak mi to nějak vysvětli, pokud můžeš. Chodil jsi jen flamovat a navážet se do ostatních? Nebo ti nejdřív Terran přišel OP a všem, kdo tvrdili opak, jsi agresivně nadával, a pak ti Terran přestal připadat OP, tak jsi začal najednou stejným způsobem urážet lidi z druhého tábora?