dfx píše:
Vy tu ale riesite problemy. Ja ako novacik mam taky problem, ze dostavam silnych superov a skore mam 3 vyhry z 13 zapasov. A este jedna z tych troch vyhier je taka, ze super opustil hru po par sekundach, neviem preco. Z piatich skusobnych zapasov som mal 2 vyhry ( z toho jedna bez akehokolvek dovodu ) a hodilo ma to do bronzovej ligy, ale superov mi zacalo davat prevazne zo striebornej ligy. Posledne dva zapasy uz som mal superov z bronzovej, ale so stovkami zapasov a obidvaja mali vela bodov a ja som bol oznaceny ako slightly favored. Jeden z tych dvoch som vyhral, lebo super najprv skusal 6 pool rush a ked som ho odrazil a zacal vyrabat armadu, tak bez zjavneho dovodu opustil hru a mne to dalo vyhru. V podstate z tych 13 zapasov som vyhral jednu hru normalnym sposobom, ked som bol jednoznacne lepsi. Ja mam momentalne 2 body a som naspodku v divizii. Kolko este zapasov musim prehrat, aby mi to davalo rovnocennych superov? Neviem, ci sa da sa niekde na internete pozriet, akych som mal superov, ale meno a to cislo mam dfx.196
Prijd do CZtrainingCamp snažím se aby ten kanál fungoval sám o sobě bez moji podpory ale zatím se moc nedaří má i hlasovou podporu ale moc lidí to nevyužívá. Chci aby tam chodili lidi co se chtějí učit a trénovat a lidé co chtějí učit a trénovat osobně ted moc času na hru nemam (povinnosti hlavně ty pracovní) ale když si mě tam odchytíš tak neni problem si zahrat potrenovat popřípadě na tebe naženu někoho ze svoji crew na specifický tip boje.
soukar píše:
... terran ma i sam o sobe slabsi lategame ... "udajne" ... tka urcite musis scountovat a tosse nenechat napokoji ... da se to celkem v pohode uhrat ... a million voidu ?.. s tim jsme se nesetkal fest dlouho ....
tak i podle blizzardu ktery ma statistiky ze všech odehraných her je na tom terran proti protosovy pokud neukončí hru do 12-15 minuty většinou hodně špatně. a většinou vítězí protoss