StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 04. črc 2025 13:23:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skryty rating
PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:44:01 

jen doufám že mě to po tý serii zas nedemoutne do bronzu :mrgreen:

hehe, to je klidne mozny :-D Zazrcnej algoritmus uz je z nas tak zblblej, pac mame vic bodu, jak leckterej diamond :-D Kdepak asi udelali inzenyri z NDR chybu? :mrgreen:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:54:33 

kori píše:

hehe, to je klidne mozny :-D Zazrcnej algoritmus uz je z nas tak zblblej, pac mame vic bodu, jak leckterej diamond :-D Kdepak asi udelali inzenyri z NDR chybu? :mrgreen:

Asi ze sebe udělám pokusnýho králíka, jestli nebudu řekněme do 14 dnů v goldu, tak začnu leavovat a vsadím boty, že z 50 místa v bronzu budu do tejdne v goldu jako prd....sakra nějak začínám machrovat, končím, zdar.

Do kalendře jsem si napsal že musím bejt do 15. února tak jako tak gold - doufám že pak najdu tedle topic a podělím se jak to dopadlo ;)

Naposledy upravil Salam dne úte 25. led 2011 18:04:16, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:59:34 

:-) gl. Taky vyrazim bojovat se systemem ;-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 18:07:20 

Salam píše:
kori píše:

Asi ze sebe udělám pokusnýho králíka, jestli nebudu řekněme do 14 dnů v goldu, tak začnu leavovat a vsadím boty, že z 50 místa v bronzu budu do tejdne v goldu jako prd....sakra nějak začínám machrovat, končím, zdar.

Do kalendře jsem si napsal že musím bejt do 15. února tak jako tak gold - doufám že pak najdu tedle topic a podělím se jak to dopadlo ;)

nebudu na svý hře nic měnit, nebudu stejně jako teď trénovat, budu u toho furt chlastat aby to bylo objektyvní ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 18:13:43 

:mrgreen:

btw, jak tak koukam na svoji ligu, tak od 50. mista maj vsichni pres 2K bodu. Uz vidim, jak to tech par lidi s 0 na konci motivuje :D

A clovek, s kterym jsem hral vcera v silveru uz ma 10:1, porazi 2,5K diamondaky a je v platine :-) Asi ne dlouho...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 18:29:01 

BTW : K tem top platinam a top goldum. Dle meho middle gold a platina byvaj lepsi nez Topky z tech duvodu , ze maj vetsi % progressu ve hre a nejsou zakempeny dlouho v jedne lize coz muze znamenat , ze skill se nezvetsuje.

Ja sem zacal jako bronz a strasne rychle sem se dostal do zlata s tim, ze copper/silver byli opravdu strasny lamy. V goldu sem se naučil multitasking a vic mechaniku cele hry a pak sem dostal promote do platiny kde trčim uz nakej cas a vsimam si , ze top platiny hrajou hur nez middle platiny coz muze zpusobovat to , ze middle platina ma vetsi sance na promote do diamondu nez top platina , ktera skillem trči na jednom miste a nezlepsuje se .

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 18:37:56 

Ono to tak asi bude. Pac poradi urcuji (tj. rozdeleni top / low) ukazuji jen body.

Jedinym rozumnym kriteriem by byl asi celkovej zebricek. Ikdyz nevim, no.

Treba ted ten jmenovany clovek, ma par bodu, ale W/L 10:1. Za chvili bude v diamondu, mozna v masteru, pokud je hodne dobrej. Otazka je, zda treba po tech 30:1 hrach diky bonus poolu vyrovna ten naskok ostatnich. Pokud jo, pak jsou body (v top ligach) opravnenym meritkem skillu hrace. Pokud ne, tak stale muze byt lepsi nez tech X hracu, co uz maj ted 2,5K bodu, ale bude treba az na poslednich priockach.

Naposledy upravil kori dne úte 25. led 2011 18:45:56, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 18:45:34 

Tomkalhotka píše:
BTW : K tem top platinam a top goldum. Dle meho middle gold a platina byvaj lepsi nez Topky z tech duvodu , ze maj vetsi % progressu ve hre a nejsou zakempeny dlouho v jedne lize coz muze znamenat , ze skill se nezvetsuje.

Ja sem zacal jako bronz a strasne rychle sem se dostal do zlata s tim, ze copper/silver byli opravdu strasny lamy. V goldu sem se naučil multitasking a vic mechaniku cele hry a pak sem dostal promote do platiny kde trčim uz nakej cas a vsimam si , ze top platiny hrajou hur nez middle platiny coz muze zpusobovat to , ze middle platina ma vetsi sance na promote do diamondu nez top platina , ktera skillem trči na jednom miste a nezlepsuje se .

Tak to je zajímavej pohled, nezní vůbec blbě, ale já to mám tagle - midl gold je pro mě ze silvru vyrovnanej soupeř, ale midl silver mě porazí spíš jen nějakým čízem a nebo když moc chlastám a dělám vyložený kraviny a rozhodně tedy kam se hrabe midl gold na top golda.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 18:46:55 

To je očividne človek co ma proste akorat novej akont. Muj kamos zmenil akont a po 20 hrach byl taky v diamontu .

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 18:49:40 

Tomkalhotka píše:
To je očividne človek co ma proste akorat novej akont. Muj kamos zmenil akont a po 20 hrach byl taky v diamontu .

jj, presne tak. Ale otazka je, kdyby si ted ja nevim, white ra udelal novej account, zda by po co ja vim, 40 hrach a 0 prohrach mel diky bonus poolu stejny misto jako dneska. Snad jsem to napsal srozumitelne, trochu :-)

Btw, jeste jsem si vsimnul, ze rano a v noci jsou na ladderu o dost tezsi souperi nez odpoledne :-) Asi ti pravi maniaci :-D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina