StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 04. črc 2025 15:35:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skryty rating
PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:17:24 

salam: to ale neni za trest. Goldy dostava proto aby system si byl jistej, ze na gold ma a kdyby 50 % tech goldu porazil tak promote dostane. Ma to prece logiku , kdyz clovek neporazi lidi z vyssi ligi co by tam pak delal? Prohraval?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:19:46 

jj, ten promot me taky stval (pak uz to byla spis demotivace :-), pac jsem treba v rade porazil 4 platiny, diamonda...a nic. Ale zase na druhou stranu je fakt, ze bych se dostal s bodama hodne nahoru a jestli bych mel "narok" na tp platinu fakt nevim. Spis asi jeste ne :-)

Ale co me zarazi je ten fakt s tim sesupem. Fakt staci jedna noc, kdy se nezadari (nebo muzes zkouset nejaky taktiky, blboviny) a po par hrach ses o ligu niz, ackoliv si celou dobu treba podaval dobry a vyrovnany vykony. Fakt aby ses "bal" u kazdy prohry. A nehral pod vlivem :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:31:07 

PS: hehe, moje bodiky jsou lepsi, poctive nasbirane ve zlatu, vemte si ty moje...ja nabizim i ten odvoz! :-D

Naposledy upravil kori dne úte 25. led 2011 17:31:35, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:31:22 

Tomkalhotka píše:
salam: to ale neni za trest. Goldy dostava proto aby system si byl jistej, ze na gold ma a kdyby 50 % tech goldu porazil tak promote dostane. Ma to prece logiku , kdyz clovek neporazi lidi z vyssi ligi co by tam pak delal? Prohraval?

Souhlas, ale je obrovskej rozdíl mezi top gold a nějakej midl, jsem přesvědčen, že kori a dokonce i já na midl gold máme, ale nedostanem se tam, leda bychom nějak ukrutně schválně prohrávali dostali se do bronzu tam někde do midlu a pak to nebude problém, hlavně mít co nejmíň bonupoolu. Neříkám že každýho midl golda porazím, je to tak 50-50, ale top golda dám jednoho z 5. Jiná cesta a asi ta jediná dobrá by byla ukrutně se zlepšit, o to se snažím, ale nebaví mě custom a tak s každou výhrou rostou ty pitomý body a jak jsem psal, top gold má hodně blízko k top platina a na tu fakt nemám. A vono mi to prostě před chystaným promotem dává prakticky výhradně top gold. Tedy můj možná náš problém je že se zlepšujeme moc pomalu. :oops:, jsem přesvědčen že v goldu bychom se lepšili rychleji. Problém je že když už se tam jednou dostanu, tak mě to nenechá spadnout do midlu, ale hodí mě to o ligu níž, páč mám těch bodů fakt moc na tudle úroveň si teda myslím.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:32:40 

kori píše:
PS: hehe, moje bodiky jsou lepsi, poctive nasbirane ve zlatu, vemte si ty moje...ja nabizim i ten odvoz! :-D

Sem byl taky ve zlatu a taky 1. nebo 2., to sme ale machři :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:33:59 

Salam píše:
kori píše:

Kurna a nepamatujes si v jakym W / L te to souplo dolu? Rozdil? Ja mel magickych 11, 2x. Jestli ty taky, mame nobelovku v kapse :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:34:56 

kori píše:
jj, ten promot me taky stval (pak uz to byla spis demotivace :-), pac jsem treba v rade porazil 4 platiny, diamonda...a nic. Ale zase na druhou stranu je fakt, ze bych se dostal s bodama hodne nahoru a jestli bych mel "narok" na tp platinu fakt nevim. Spis asi jeste ne :-)

Ale co me zarazi je ten fakt s tim sesupem. Fakt staci jedna noc, kdy se nezadari (nebo muzes zkouset nejaky taktiky, blboviny) a po par hrach ses o ligu niz, ackoliv si celou dobu treba podaval dobry a vyrovnany vykony. Fakt aby ses "bal" u kazdy prohry. A nehral pod vlivem :-D

Tak ty u toho taky chlastáš? Kurňa to máme fakt hodně společnýho, to bude asi nějaký znamení, zrovna dnes plánuju u SC2 jedno 5tipivo 8-) ....nebude todle ten náš problém???

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:36:44 

kori píše:
Salam píše:
kori píše:

Kurna a nepamatujes si v jakym W / L te to souplo dolu? Rozdil? Ja mel magickych 11, 2x. Jestli ty taky, mame nobelovku v kapse :-D

Tak to fakt nevím, je to hrozně dlouho, před 1. patchem...sakra jakto že nás nikdo pořádně nepohlásí za to množství odehranejch zápasů a že sme furt v silveru...kde je aklain?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:37:28 

hehe, pod vlivem byl prvni sesup. Ted to bylo za strizliva, ale nevyspalej. Ale vem to cert, pivko tribi smysly. Taky si dam na dnesni varku :-D

Clovece, to je ale divny, ze tam porad trcis. Ze by se to s poctem bodu zhorsovalo?

ja spadnul neky u 200. hry za 1 den. Druhej den jsem hned byl zpatky. No a spadnul jsem vcera, pocitam, ze do konce tydne (jak bude cas) zase zpatky budu :-)

Naposledy upravil kori dne úte 25. led 2011 17:40:06, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 17:39:26 

kori píše:
hehe, pod vlivem byl prvni sesup. Ted to bylo za strizliva, ale nevyspalej. Ale vem to cert, pivko tribi smysly. Taky si dam na dnesni varku :-D

Já mám momentálně 7 wins za sebou, tak že počítám, že dneska budou samý skoro platiny, jen doufám že mě to po tý serii zas nedemoutne do bronzu :mrgreen: mimochodem, jednou sem dal asi 10 piv a ráno sem se fakt divil - 11 proher v řadě :roll:

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina