Tomkalhotka píše:
salam: to ale neni za trest. Goldy dostava proto aby system si byl jistej, ze na gold ma a kdyby 50 % tech goldu porazil tak promote dostane. Ma to prece logiku , kdyz clovek neporazi lidi z vyssi ligi co by tam pak delal? Prohraval?
Souhlas, ale je obrovskej rozdíl mezi top gold a nějakej midl, jsem přesvědčen, že kori a dokonce i já na midl gold máme, ale nedostanem se tam, leda bychom nějak ukrutně schválně prohrávali dostali se do bronzu tam někde do midlu a pak to nebude problém, hlavně mít co nejmíň bonupoolu. Neříkám že každýho midl golda porazím, je to tak 50-50, ale top golda dám jednoho z 5. Jiná cesta a asi ta jediná dobrá by byla ukrutně se zlepšit, o to se snažím, ale nebaví mě custom a tak s každou výhrou rostou ty pitomý body a jak jsem psal, top gold má hodně blízko k top platina a na tu fakt nemám. A vono mi to prostě před chystaným promotem dává prakticky výhradně top gold. Tedy můj možná náš problém je že se zlepšujeme moc pomalu.

, jsem přesvědčen že v goldu bychom se lepšili rychleji. Problém je že když už se tam jednou dostanu, tak mě to nenechá spadnout do midlu, ale hodí mě to o ligu níž, páč mám těch bodů fakt moc na tudle úroveň si teda myslím.