StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 07. črc 2025 19:49:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skryty rating
PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 10:22:11 

Tech proher bylo v souctu vic, pac jem mel W/L ve vychozim bode nad 50% :-), ale plati jednoduche pravidlo, jakmile je pocet W/L rozdilny o 11, tj. napriklad 500 vyher, 511 proher, jdes dolu, rating, nerating. Presne takhle se mi to stalo 2x, tak mi netvrd, ze je to nahoda.

A ikdzy jsem porazel platinu a diamond, nikdy me to nesouplo vejs (za pul roku!!!) a je pravda, ze jsem nikdy nemel W/L ratio vyssi o 11 vyher. Preber si to jak chces, ale tohle je realita. Neboj, dam report, az zas budu v goldu. Coz nebude dlouho trvat, staci uz jen asi 15x vyhrat ;-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 10:41:49 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Sorry, je to nahoda ;) Ja som mal uz pomer vyhier prehier vacsi ako 11 urcite viac krat. Len sa nad tym zamysli ako to je nezmysel. Co je to 11 hier? Ak mas 50 odohranych, tak je to hodne, ale pri 2000 hrach je to smiesne male percento. Pozri sa napr na ladder.starcraftcz.com a najdes si tam bronzakov ktory maju aj o 20 vyhier viac ako prehier... stale su v bronze. To tvojim postupom nevysvetlis. Hadat sa mi nechce, verit mozes comu chces, chlieb lacnejsi nebude ;) Akurat zijes v omyle... ale nato sa da zvyknut.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 10:51:56 

Hele, stalo se mi to, kdyz jsem mel kolem 100 vyher a ted, kdy pres 500 :-) A naprosto stejny rozil mezi W a L jako predtim.
Skoda, ze si nepamatuju, po kolika me to hodilo zpatky. Ted si to budu hlidat :-) Mozna, ze to soupa vejs pri jinym poctu, ale cesta dolu je jasna a to mi nikdo nevymluvi :-)

V kazdym pripade jsou body v podstate k prdu, neni to meritko niceho, max jak casto hrajes. A pozice je taky k hovnu :-) K cemu je byt prvni, kdyz te to stejne muze soupnout i z 50. mista? :-D

Btw, je teoreticky mozny, ze pad / stoupani je mezi ligama odlisny. Treba na bronz / silver ti staci 5 vyher, proher, na platinu 20, atd., ale z goldu do silveru je to 11 proher bez ohledu na pocet zapasu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 10:59:51 

no ja mam zhruba o 25 w/l vic a porad smrdim ve stribre ne ze bych se do zlata nejak hnal ale rad bych se tam podival ale pravda je ze nehraju pravidelne pac sem porad v praci a nemam cas. bohuzel :x ted stejne vecinou hraju proti zlatu a je to tak 50 na 50 tak uvidime. :D :twisted:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 11:04:48 

No nevim. Mne, kdyz to souplo tenkrat dolu, tak jsem to mel druhej den zpatky :-) Ale treba uz ted zustanu v silveru naporad jako v goldu :-)
Celej ten system je napikacu, nic rozumnyho na nem nevidim :-)

No a ten zebricek je vlastne taky k prdu, pac jsem byl, dejme tomu, na 215 miste a za sekundu jsem o 200 mist niz :-D To taky jaksi nema s realitou nic spolecnyho, ze. Tedy, ne, ze by na tom zalezelo :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 11:16:40 

Systém je v pořádku a určitě tam není nastaven nějaký počet výher/proher po kterém tě to promotne/demotne. Byla to jen náhoda. Kdyby se ti to tak stalo 10x tak to asi není náhoda a něco na tom bude ale 2x to je s velmi vysokou pravděpodobností náhoda. Já sem byl 4 promotnut v 1V1 a taky sem se snažil přijít jak to funguje. Ale nic nového sem nevykoumal: jednoduše hraješ třeba v silveru, zlepšíš se (třeba začneš používat dobrou strategii) a máš wining streak třeba 7 výher po sobě. Začne ti to házet hráče z vyšší ligy. Systém kontroluje výsledky které získáváš s těmito hráči a až tvůj rating překročí určitou mez a držíš si s nimi zhruba 50% wl ratio tak tě to promotne.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 11:29:56 

Nikdy jsem nebyl soupntej vys / niz po ciste x hrach v rade. Ted to taky bylo treba 6 proher, 2 vyhry, 3 prohry, 1 vyhra, 2 prohry, atd. Az jsem se postupne dostal na ono magicky cislo 11. Hele, klidne to zkusim po 3., po 4. Me je to uz v podstate jedno. Ted uz aspon vim, ze body a umisteni jsou k hovnu, takze na tom nezalezi :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 11:35:33 

JN body v ladderu sou nanic v postupu. A asi jsi nečetl co jsi psal.. já nepsal že budeš promotnut po sérii výher. naopak nejdřív série výher a potom tě to začne házet hráče z vyšší ligy se kterými musíš mít aspon 50 procent wl ratio.

Když se to stane 2x tak to není moc velký vzorek a nemůžeš z toho nic vyvozovat.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 11:41:48 

Byl jsem prvni pres 1/4 roku. Ten system byl dokonale zblblej :-) Kdyz jsem vyhral, dal mi platinu nebo diamonda, kdyz jsem prohral, tak jsem hral se stribrem. Zlataka jsem skoro nevidel :-) Byla serie, kdy jsem daval platinu a diamond (dobrej den), treba 7 vyher a nic, pak byla serie, kdy se nedarilo. V kazdym pripade jsem za celou dobu neprekrocil 11 vyher / 11 proher. Az dneska a sup dolu. Jak rikam, schvalne budu pocitat, kdy mne to zase soupne zpatky. Minule to bylo behem 1 dne, coz odpovida tem +/- 15 hram :-)

V kazdym pripade by bylo supr, kdyby sem lidi psali, jaky maj W/L pri promotu / demotu.

A pokud mate 10 proher, nehrajte, vyspete se a nebo sup...ja vas varoval :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 24. led 2011 11:56:44 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Stale si melies svoje a zatvaras oci pred faktami. Pozi si ten rebricek a najdes pripady kde su rozdiely medzi vyhrami a prehrami v desiatkach.
To ze ako stiebro hras proti platine a diamantu a nedostanes supera zo zlata nie je nic nenormalne. Ak vyhravas vela, dostavas silnejsich superov. Navyse, je egoisticke mysliet si ze bnet vybera superov vzdu len pre teba. Su aj iny hraci a mozno si bol ty vybrany ako test super pre nich. Nikdy nevies ci ten platinovy hrac na tom nebol podla vnutorneho ratingu dost zle. Mozno bnet testoval ako velmi ho demotnut a pouzil nato teba.

Nema velky vyznam sledovat z akej ligy bol tvoj super, lebo to je len public rating. Ten nema vela spolocne so skrytym. Tvoje umiestnenie v ligach je urcene vacsou seriou vyrovnanych zapasov so supermy na rovnakej urovni. Je o tom popisanych dost clankov a analyz. To ze si sa rozhodol verit svojej vizii promote/demote systemu zalozenej na 2 vlastnych prehodeniach... no nedaj sa vysmiat ;)

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina