StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 06. črc 2025 14:54:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: hodně zvláštní
PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 13:30:09 

Pralev píše:
To už se mi asi 2x nebo 3x stalo taky :) Hráčů tam sice hraje hodně, ale když máte hodně podobný hidden rating, dohrajete hru a oba hned dáte hledat další, tak vás to holt opět hodí k sobě :) To, že je to na stejné mapě, to už náhoda je :)

Edit: Když už jsem u té náhody. Stalo se mi taky, že jsem prohrál ZvT proti nějakému hráči, pak jsem koukal druhý den na replay z té prohry a vychytal si, co jsem udělal blbě a co příště udělám líp. Jdu na ladder a jak na potvoru mi to našlo opět jeho a opět mi to dalo Zerga :D Tentokrát poučen jsem ho úplně vykostil :)

Jen eště doplňuju, že i pozice na mapě byly stejný aby těch náhod nebylo málo, vono to úplně vypadalo jako by někdo z nás kliknul na rematch, kterej tam předpokládám nikde neni...tedy na ladderu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 13:30:52 

Tak ono zase ta šance se zvyšuje na základě toho, že máte svět rozdělený na ameriku, evropu a asii. Pak máte rozdělení ještě podle konkrétního skillu a nakonec ještě podle času. Tedy pokud spustíš hru přibližně ve stejnou dobu jako tvůj soupeř, tím pádem máš poměrně velkou šanci že ti to vybere zrovna jeho, nevím jakou protože nemám konkrétní informace.

edit: aha, pralev mě předběhl :D

Rematch by tam mohl být, třeba ve výsledkové tabulce tlačítko se žádostí

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 13:34:06 

pensilvania píše:
nebo jednou na mě borec poslal hned na startu všechny svoje scv...než ke mě dojel já mezi tím udělal další dvě a díky tomu win for me.

To se mi stalo taky, nebyl jsem tak pohotovej jako ty, já na to čuměl jak blb - než jsem se brobudil tak sem měl asi vo 5scv míň, dnes už bych to vodrazil, ale už to nikdo nezkusil, ale tenkrát jsem se nad svou vlastní prohrou docela pobavil :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 13:34:41 

Včera na 3v3 jsme hráli z klukama, a vyhráli. Další hru potkali ty samé, a vsadili se o 30 éček, kdo vyhraje. Vyhráli jsme, ale éčka nikde. Byl to takový menší ragequit :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 13:35:14 

Jestli chcete náhody tak se mrkněte na tohle. :D
Kdo z vás je ochoten vsadit na 2%šanci?
http://www.youtube.com/watch?v=X9MUsLVL ... r_embedded

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 13:36:06 

Rematch by tam mohl být, třeba ve výsledkové tabulce tlačítko se žádostí[/quote]

Tak já si naopak myslím, že vžádným případě, v customu třeba ale v ladderu kdy máš dostávat náhodný protihráče určitě ne.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 13:56:55 

Na vysokém levlu kde už hráčů není moc se tohle stává dost často že dostaneš stejného hráče 2x za sebou (3000+)

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 13:59:31 

Weezing píše:
Na vysokém levlu kde už hráčů není moc se tohle stává dost často že dostaneš stejného hráče 2x za sebou (3000+)

Což enjni zrovna můj případ :oops: , ale jinak cajk, dává to smysl.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. led 2011 23:00:45 

Me se jednou stalo, ze kdyz sem normalne hral ligovou hru tak sem to nejak nedal a mel sem nepritele v zakladne uz zadnou armadu jen makace, jemu by stacilo jen minutu pockat az me znici budovy a najednou mi to leavnul, tim padem vitezstvi pro me, sem na to cumel :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 10. led 2011 15:55:22 

Peca píše:
Me se jednou stalo, ze kdyz sem normalne hral ligovou hru tak sem to nejak nedal a mel sem nepritele v zakladne uz zadnou armadu jen makace, jemu by stacilo jen minutu pockat az me znici budovy a najednou mi to leavnul, tim padem vitezstvi pro me, sem na to cumel :D

Zažil sem naprosto to samý, schodou okolností to byl čech, ptal sem se na to proč ro udělal a on mi vysvětlil, že je diamanťák (skilem bych mu to i věřil), kterej chce bejt v silveru a tak hodnejm lidem nechává free winy, že se sem hodnej poznal podle toho, že když už bylo prakticky vymalováno, tak sem mu před GG psal, že nevím co dělá v silvru, že hraje sqěle, prostě respekt, on prej kdybych se vztekal a nadával mu, že mě porazil, tak by mě dodělal, ale takhle schválně leavnul těsně předemnou - dodnes sem to nepochopil, asi něco jako SC2 Robin Hood :lol: , akorát já z toho winu radost neměl. Holt lidi sou různý :roll:

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina