Balty a ostatni:
Ono by obcas neskodilo podivat se na to jak se to hraje na urovni kde hraci delaji to co delat maji a ne v lowmid diamondu vis

U Terrana je nejtezsi drzet spravny balanc ve slozeni armady (mirror), rally macro po prohrany bitve je nejtezsi protoze tu neni ani instant warp and zdrzovace jako forcefieldy nebo speedlingove a zavislost armady na pozicnim boji je prilis vysoka na to aby se tu daly tolerovat chyby protoze v podstate jedina jednotka co si terran muze dovolit zahazovat je semtam nakej ten marinak/marauder kdezto zerg muze posilat porad nekam naky flankovaci skupiny lingu a nuti terrana rozprostrit armadu mnohem vic (tosse ne ten ma warp =instantni obranu a kanony, zerg ma spine crawlery a queeny), terran k tyhle obrane potrebuje nechavat vzadu jednotky, porad. Toss si zase muze dovolit nekam nawarpovat dva zealoty a poslat do mineral liny v macro hre kde udelaj velkej damage pomerne rychle (i kdyz de jen o mining time) a nutej zase terrana mit hlidaci jednotky/bunkry (plny JEDNOTEK) vzadu....
Co se tyce Maraudera tak je to jednotka pomerne silna ovsem nesmite brat v potaz pouhou komparzi dps a hp ale i podminky pri kterejch je schopna dana armada/jednotka bojovat a v tomhle ma napr protoss s forcefieldama a kolosama a chargem a stormama jasnou konfrontacni vyhodu proto nezbyva terranovi nic nez drop utoky protoze jakykoli frontalni by mel bejt pomerne jasne porazenej protossovou armadou. Co se tyce vyuzitelnosti proti Zergovi tak je hodne moc situacni. V TvT to samy.