kori píše:
T v Z - 12 zapasu, 10 vyher (gold, platina)
T v T - 15 zapasu, 11 vyher (gold, platina, diamond)
T v P - 13 zapasu, 2 vyhry (gold, silver)
Za me je tedy v TvP porad neco neco spatne
Pokud z tohohle statistického vzorku chceme něco vyvozovat, tak je něco špatně i v TvZ, ale budiž...
Anyway, matchmaking systém by mohl být tvým nepřítelem. Tohle je docela malej vzorek her, takže opravdu máš třeba jen smůlu - dostaneš lamku Zerga nebo Terrana, porazíš je a pak dostaneš lepšího tosse.
kori píše:
Jestlize porazim platinovy a diamond hrace T (proto jsem to uvadel do zavorky), tak zase tak spatne nehraju.
Nechci tě připravovat o iluze, ale není diamant jako diamant. Sám v tom diamantu potkávám mnohdy pěkné lamy a hlavně diamanti, které to dává někomu z goldu, jsou lidi, které Battle.net plánuje demotnout.
kori píše:
nejvic me sere, ze ikdyz mam vetsi armu, tak me stejne da. Naposled MMM + tanky (stity, stim, conclusive) vs Z + Stalker + immortal (1!) a pri primym stretu jsem to projel. Bylo to asi 82 / 72. To jsem teda cumel, jak je tohle mozny
Mrkni se do replaye na cenu armád, jestli ta jeho Zealot + Stalker armáda náhodou nebyla 2x dražší (větší) než ta tvoje. Jinak pokud by ti vadili Immortalové, tak je buď focusuj nastimmovanýma mariňákama (funguje výborně) nebo EMP + cokoli (funguje taktéž výborně).
kori píše:
Mass zealot, koncim. Marauderama je nedam
Tímhle jsi to asi zazdil
Chyba není v TvP, ale ve tvé znalosti hry a counterů. Zealot je přímý counter Marauderů, doporučuju si ty countery nastudovat.