Ten první Feat (v Devils Playground) jsem udělal úplně náhodou na Hard. Stačí mít jednu skupinu plnou reaperů a likvidovat zergské úly stylem udeř&uteč. Případně mít poruce skupinku mariňáků s maraudery, co tankuje jeho armádu.
Druhý feat, "You are so crazy" (v Welcome to the Jungle) už byl mnohem těžší. Udělal jsem ho snad až na 7 pokus, a to po několika zkouknutých videích, jak na to. Z 5 Barracks jsem massoval jen mariňáky + mediky v poměru cca 5:1. S trochou mikra se daj v pohodě vymlátit Colossy a vyhnout se psi stormům. Důležité je, jakmile se dostanete do jeho základny a vypnete mu továrny neustále tlačit mariňáky/mediky a nenechat ho si obnovit armádu. Pak už to de v pohodě, ani nemusíte sbírat ten plyn. Mise se počítá jako dokončená, jakmile mu zničíte všechny budovy.
Ten třetí (v Piercing the shroud) se dá udělat jednuduše tím, že A.R.E.Se zprvu ignorujete a vymlátíte všechno sami až k Brutaliskovi. pak ho zajdete aktivovat, vyberete anti-armorová děla, zajedete robotem vypnout pole, které Brutaliska drží a Brutaliska jím umlátíte. (Raynora a spol. nechte v předchozí místnosti, aby vám je Brutalisk náhodou nezabil.) Tak splníte jak feat of strength (Monster Mash), tak i druhý achievment (Not so Brutalisk).
Aspoň takhle jsem to šel já, určitě existují i jiné taktiky.