GoodWill píše:
Este dokazem pochopit tvoju motivaciu na hentaku diskusiu... zrejme ta to bavi sa s niekym dohadovat...
ale nepochopim aku si mal motivaciu ukazat nam vsetkym ako si sa zhovadil. Vyhra je vyhra, prehra je prehra. Nema vyznam sa vyhovarat ze si prehral lebo bol tvoj partak noob, hrali ste ako team a prehrali ste ako team. To ze ti to tvoj super potreboval vyhodit na oci je jeho ubohost (asi nevyhrava casto tak si to potreboval vychutnat do poslednej kvapky). A kedze si sa ty nechal vytocit a vtiahnut do nezmyselnej diskusie, tak si mu z vyhry spravil poriadny win. Mal pravdu. Pwned. Mozno nie v hre, ale vdaka tej diskusii rozhodne.
Cize realita bol auplne opacna ako je nazov tohoto vlakna... radost si mu nepokazil, ale urobil. Len tak dalej, su vianoce
tak tohle je mega xD fakt se mi ten koment moc moc libi
ktomu chatu ja nevim proc ma nekdo potrebu rozmazavat jednotlive hry , nektery vyhrajes nektery prohrajes na tom neni nic nenormalniho.
obcas hraju random a nakonci hry mi napise partak noob ally a regne , ja ktomu nic nepisu necham to na jeho uvazeni, mam na to svuj nazor napriklad nedavno mi pak souper napsal , ze si myslel ze ja jsem byl ten lepsi v ty hre. Proste tohle ignoruj a jeste v pozici kdyz losnes tak se nema cenu snima dohadovat. Taky dostanu semtam kvuli partakovi a nekdy kvuli sobe a nemam potrebu si nikde nic dokazovat