Budzogan píše:
Neda mi nereagovať. Neviem o čo ti ide, ale ja osobne som bol tiež zaskočeny z počiatku kde su replaye, a ani vo sne by ma nenapadlo, že sa budu ukladat inde. Nakoniec som si to vygooglil.
Každopadne berem ťa s rezervou, že nevieš pochopiť nevedomosť a tvoju celkovu neochotu.
(a snad nečakaš, že si to ludia začnu listovať stránky dozadu aby našli tvoju debatu o tom kde sa nachadza replay)
Myslím že Jumbik ti to vysvětlil už dokonale, sám bych to neřekl lépe. Pokud jsem her neznalý člověk a nevím že se u většiny dnešních her již ukládá vše do dokumentů z důvodů které už byly řečeny právě u jumbika, neni nic lehčího než použít funkci vyhledávače intergrovaných ve windows, zadáš klíčová slova "Starcraft, replays" a máš to během sekundy, ano, dokonce rychleji než zde přes forum a ať si tvrdí kdo chce co chce, funkce hledat patří do základů práce s operačním systémem.
Moji celkovou neochotu? Psal jsem to tu už několikrát a líní by naopak neměli být ti co něco hledají. Jak se říká, když má někdo hlad, nedávej mu rybu, ale nauč ho ji ulovit, tohle je to samé a doufám že sis s toho ty i ostatní něco odnesli.