StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 07. črc 2025 14:00:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 8:16:59 

saltazar píše:
Tomkalhotka píše:
saltazar píše:
Tak teď jsem odehrál si myslím ukázkovou hru kde jsou snad všechny vaše terranské OP prvky od mule přes EMP až po MMM a světe div se, já to vyhrál. Jako odměna mi byl pěkný chat na konci o OP protossů nebo co to psal, moc jsem nerozuměl. :) Soupeř byl z diamantu se 600 vítězstvími, 2x víc jak já. Posuďte sami a dyštak jestli někdo chce tak mi napište i nedostatky, díky.

http://www.mediafire.com/?mo4xydpxz49mp0x

Rekl bych , ze by ses mel vic zamerit na mikro a vic se venovat armade. Kdyz si kempil jeho bazi , tak si tam mel moznost bloknout vchod a rozstipat mu pulku armady. V tehle malych poctech jednotek si urcite stahuj zraneny stalkery dozadu . A ke konci si nejak zapomel utočit a loti ti tam staly na miste a neutočili .)

Mimochodem tohle mel byt diamantovej hrac?? Nulovej scout a vyjadrovani rozmazlenyho ditete :)

Jasný, díky.
Ovšem na tom konci ti loti a stalkeři stáli úmyslně, dal jsem jim ten příkaz zůstat na místě nebo jak se to jmenuje aby byly před colosy jak zeď. On tam měl napěchovaný bunkry a já měl 5 colosů s mnohem větší range. Kdyby tam ti loti naběhli tak by skoro okamžitě padli, on by udělal se zbylými nastimpakovanými maraudery protiútok a možná by to odrazil a s druhou expanzí by to bylo prakticky vyrovnané. V micru mám chyby dost velké ale v tomhle si stojím za svým.

teqini píše:
To co potrebuju je prave to aby jsi vlezl na moji rampu kde te zabiju velice lehce.... Jiinak ja jen psal ze se silene hraje 4 gate nic vic...

Ovšem když zůstanu pod ní tak je situace přesně opačná, nemůžeš expandovat a když sejdeš dolů hodím ti tam FF a jsi nahranej, teda většinou, tady to byla vyjímka.

Pod rampou klidne zustan, ale rozhod svoje jednotky kolem (do U) aby strilely vsechny jednotky, jinak pokud je nehas v hloucku, tak nemas zadnou vyhodu... jsou to drobnosti, ale tohle vyhrava hry... Jinak jsem zjistil, ze to, ze je nekdo v diamantu nerika vubec nic, dostanou se tam hraci kteri se nauci 1 build order na kazdou rasu a proste hraji 3 buildy a konec... Jejich mikro nestoji za nic, ale ty 3 buildy maji naucene dobre takze jim to vychazi :D Pokud je to hrac co ma 2500+bodu a 600+ her tak to asi bude dobry hrac, ale ostatni nejak neresim a vetsinou s nima hraju bez problemu vyrovnane a nebo hraji lepe.... platina a low diamond hraci je to same :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 9:12:20 

teqini píše:
Pod rampou klidne zustan, ale rozhod svoje jednotky kolem (do U) aby strilely vsechny jednotky, jinak pokud je nehas v hloucku, tak nemas zadnou vyhodu... jsou to drobnosti, ale tohle vyhrava hry... Jinak jsem zjistil, ze to, ze je nekdo v diamantu nerika vubec nic, dostanou se tam hraci kteri se nauci 1 build order na kazdou rasu a proste hraji 3 buildy a konec... Jejich mikro nestoji za nic, ale ty 3 buildy maji naucene dobre takze jim to vychazi :D Pokud je to hrac co ma 2500+bodu a 600+ her tak to asi bude dobry hrac, ale ostatni nejak neresim a vetsinou s nima hraju bez problemu vyrovnane a nebo hraji lepe.... platina a low diamond hraci je to same :)

Pls povedz mi aký ma taký Zerg v diamante build order, ktorý ma naučený a na zaklade neho vyhráva hry. ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 9:16:01 

Budzogan píše:
teqini píše:

Pls povedz mi aký ma taký Zerg v diamante build order, ktorý ma naučený a na zaklade neho vyhráva hry. ;)

Treba fast roach push ten toho vyhraje hodně a co se tyče hry za zerga :D muze se stat ze narazis na diamanta kterej tohraje jak silvrak :D proste u zergu je hodne videt jak se vyspíš nebo jak si zrovna naloženej :D ja když sem v pohodě tak je to poznat ale staci aby na me mlada vyhrkla vymysli neco co bude zejtra k obedu a je vymalovano. Nebo tohle je fajn hadřík :D a nebo co je nejhorší "volala máma a řikala" to jak mi tohle prolitne uchem tak to je rovnou na GG :D

Zylvar #355
Problém způsobený tankem je i tankem řešitelný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 9:21:11 

zylvar píše:
Budzogan píše:
teqini píše:

Treba fast roach push ten toho vyhraje hodně a co se tyče hry za zerga :D muze se stat ze narazis na diamanta kterej tohraje jak silvrak :D proste u zergu je hodne videt jak se vyspíš nebo jak si zrovna naloženej :D ja když sem v pohodě tak je to poznat ale staci aby na me mlada vyhrkla vymysli neco co bude zejtra k obedu a je vymalovano. Nebo tohle je fajn hadřík :D a nebo co je nejhorší "volala máma a řikala" to jak mi tohle prolitne uchem tak to je rovnou na GG :D

Taky fast roach push je vyhodny ak ide niekto expu (enemy), inač to je dosť o hubu. Nevidel by som to ako build order ktory vyhrava hry ak by taky terran hral svoj build order. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 9:24:06 
 ICQ  Profil

Pro mně jsou dva nejbezpečnější buildy, které jezdím velmi často 14(15)Hatch fast expo anebo Fast Speedling Expo...

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 9:27:14 

MaHi píše:
Pro mně jsou dva nejbezpečnější buildy, které jezdím velmi často 14(15)Hatch fast expo anebo Fast Speedling Expo...

14 hatch hravam aj ja... to sa mi vidi ako najlepšie. Ked ustojim tlak od takeho T napr. tak potom sa mi to klika celkom v pohodičke. :D
Teda pokial ma nehharasuje so všetkym čo má...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 9:42:52 

vicemene zalezi na soupeři a hlavně scout za zerga :D lepší přít o 5 zerlingu než prohrat celou hru. naštěstí zerg jak ma 3 hatch tak je to celkem v pohodě countrovat vše co na tebe přijde hlavně to chce poradny makro. me osobně největší problém dělá zakopenej teran fast thorr build to je pekelny.

Zylvar #355
Problém způsobený tankem je i tankem řešitelný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 9:49:19 

zylvar píše:
vicemene zalezi na soupeři a hlavně scout za zerga :D lepší přít o 5 zerlingu než prohrat celou hru. naštěstí zerg jak ma 3 hatch tak je to celkem v pohodě countrovat vše co na tebe přijde hlavně to chce poradny makro. me osobně největší problém dělá zakopenej teran fast thorr build to je pekelny.

Mne robi problem ak ma harrasuju s dropom zo všetkych stran....
+ mám problem tiež niekedy s thorom, hlavne ak ma so sebou 5x SCV a poopravuje si to...
Na to mám fakt nervy.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 10:05:52 

Jinak co se tyce 4warp + proxy pylon, tak je neagresivnejsi build co ti muze toss zezacatku zahrat. Pokud si zerg jede dnesni trend 14 hatch 14 pool..a nevsimne se toho tak je v prdeli, to ho ani ekonomika nezachrani :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 12:09:30 

nechci vubec zpochybnovat ultimatni znalosti zdejsich SC2 guru borcu, kteri to maji zmakly a znaj naprosto presne a skvele vsechny rasy ergo co jejich slovo, to potreba tesat jej do kamene
.
.
.
ALE
.
.
.
statistika nuda je, ma vsak cenne udaje, zde jest oficialni vystup:
http://www.starcraftcz.com/index.php?news_id=820
tedy zejmena tossove by zrejme meli byti zticha, jestli cisla dobre ctu, maji nejlepsi pomer vyhre proti tossum i zergum (krom diamatove ligy, tam je to tesne pro terrany vs toss)
.
.
.
takze jak tu kdosi napsala - uspech terranu v evrope je dan zejmena horsi hrou zergu a protosu.
muzeme diskutovat o tom, ze psychologie a celkove hrani za jine rasy, nez jsou terrani, je narocnejsi, o tom zadna, ale nelze rict, ze by terrani byli nejak zasadne OP

uz se tesim na zoufaly vylev chudaka Praleva, kterej zase prijde s nejaky logickym zduvodnenim jako chyby v prirazovani souperu a pod. na to uz se snad fakt da rict jen rofl

Naposledy upravil Jeremiasz dne pát 17. pro 2010 12:13:55, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina