saltazar píše:
Tak teď jsem odehrál si myslím ukázkovou hru kde jsou snad všechny vaše terranské OP prvky od mule přes EMP až po MMM a světe div se, já to vyhrál. Jako odměna mi byl pěkný chat na konci o OP protossů nebo co to psal, moc jsem nerozuměl.

Soupeř byl z diamantu se 600 vítězstvími, 2x víc jak já. Posuďte sami a dyštak jestli někdo chce tak mi napište i nedostatky, díky.
http://www.mediafire.com/?mo4xydpxz49mp0xNechapu proc ten teran odesel ze hry.... kdyz odesel mel 8 marauderu!!!! a dalsi 3 se mu prave dodelavaly takze 11 marauderu kteri mely uz 2/2 + 3 vikingy.... ty jsi mel 1 stalkera a 4 colosuse (zadneho ve vyrobe).... Tohle by terran dal si myslim a jeste by ti pekne zatopil s OP stimem

To same plati o tom prvnim atacku na rampe... mohl te jit v klidu zabit, mel toho 2x tolik co ty, na rampu vzdy posli zaelota nebo proba at zjisti kolik toho ma souper, zbytecne si tam prisel o vse... jel 3rax, podle me counter na 4 gate, takze na to davej bacha, jel dost maraudery

Jinak ti dam radu, ten 4 gate hrajes spatne... kdyby jsi hral proti mne tak uz jsi mrtvy kolem 6 minuty nebot jsi nemel sentry ale celou dobu jsi mel 1 stalkera.... ja kolem 5herni minuty jdu vzdy push na Protose s 2 marauderama, marinakem a scv ... marauder ma concussive shells... mezi tim se mi dodelavaji dalsi rax a proudi marinaci a marauderi, takze spatny 4 gate ktery hrajes ty je snad to nejlepsi co P muze pro me udelat

Mam s P docela problem v late game, takze se snazim ho zabit hned co to jde a mozna proto mam nejlepsi score s P

Neber to spatne jen ti chci poradit... Pokud delas 4 gate, tak si vsimni, ze lepsi hraci jedou zaelot --- sentry ---- stalker, pak staci hodit FF na rampu a muj push je v haji.... je to docela podstatny mit tu senry, nebot v tom 4 gate je prave dost slabe misto nez se ti dodelaji gate a warp...