StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 07. črc 2025 17:00:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: čtv 16. pro 2010 23:06:47 

Michals píše:
teqini píše:
poslednich 20 her proti P jen 4 gate.... Mam pocit ze nic jineho nehrajou...

+1. Vsichni chodi hodne do jednotek a delaji moc pozde expu. Na me 2x po sobe vylitnulo asi 15 jednotek z proxy-pylonu a mel sem co delat abych to ubranil.

Tím vy 2 jako chcete říct, že souhlasíte s tím že nějaký 4gate je OP co tam psal ten maník? Já ho nehrál už pěkně dlouho. Plus když k tomu ještě přidám 6 colosů tak je to neporazitelná srabárna? Njn, typický terrani.
Mrkněte se ještě jednou na ten replay a zjistíte, že jak tam byl bitva pod jeho rampou s mými gate jednotkami a jeho MMMG a já to prohrál, tak že jsem měl o 500 surovin dražší armádu, taktickou výhodu a stejně mě převálcoval a pak by jsme si měli stěžovat spíše my a ne vy.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 16. pro 2010 23:08:37 

EasyCake píše:
Spíš mě dostalo L2P na konci :D
Nejsem si jistej ale přijde mi že to EMP ani nepoužil...
gj

S tímhle jsem se ještě nesetkal, můžeš mi říct co to znamená? Něco jako Learn two play?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 16. pro 2010 23:19:46 

Ano, learn to play :) To se používalo hlavně ve WoW :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 16. pro 2010 23:21:29 

saltazar píše:
Tak teď jsem odehrál si myslím ukázkovou hru kde jsou snad všechny vaše terranské OP prvky od mule přes EMP až po MMM a světe div se, já to vyhrál. Jako odměna mi byl pěkný chat na konci o OP protossů nebo co to psal, moc jsem nerozuměl. :) Soupeř byl z diamantu se 600 vítězstvími, 2x víc jak já. Posuďte sami a dyštak jestli někdo chce tak mi napište i nedostatky, díky.

http://www.mediafire.com/?mo4xydpxz49mp0x

Rekl bych , ze by ses mel vic zamerit na mikro a vic se venovat armade. Kdyz si kempil jeho bazi , tak si tam mel moznost bloknout vchod a rozstipat mu pulku armady. V tehle malych poctech jednotek si urcite stahuj zraneny stalkery dozadu . A ke konci si nejak zapomel utočit a loti ti tam staly na miste a neutočili .)

Mimochodem tohle mel byt diamantovej hrac?? Nulovej scout a vyjadrovani rozmazlenyho ditete :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 16. pro 2010 23:21:50 

saltazar píše:
Michals píše:
teqini píše:
poslednich 20 her proti P jen 4 gate.... Mam pocit ze nic jineho nehrajou...

+1. Vsichni chodi hodne do jednotek a delaji moc pozde expu. Na me 2x po sobe vylitnulo asi 15 jednotek z proxy-pylonu a mel sem co delat abych to ubranil.

Tím vy 2 jako chcete říct, že souhlasíte s tím že nějaký 4gate je OP co tam psal ten maník? Já ho nehrál už pěkně dlouho. Plus když k tomu ještě přidám 6 colosů tak je to neporazitelná srabárna? Njn, typický terrani.
Mrkněte se ještě jednou na ten replay a zjistíte, že jak tam byl bitva pod jeho rampou s mými gate jednotkami a jeho MMMG a já to prohrál, tak že jsem měl o 500 surovin dražší armádu, taktickou výhodu a stejně mě převálcoval a pak by jsme si měli stěžovat spíše my a ne vy.

To co potrebuju je prave to aby jsi vlezl na moji rampu kde te zabiju velice lehce.... Jiinak ja jen psal ze se silene hraje 4 gate nic vic...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 16. pro 2010 23:35:20 

Tomkalhotka píše:
saltazar píše:
Tak teď jsem odehrál si myslím ukázkovou hru kde jsou snad všechny vaše terranské OP prvky od mule přes EMP až po MMM a světe div se, já to vyhrál. Jako odměna mi byl pěkný chat na konci o OP protossů nebo co to psal, moc jsem nerozuměl. :) Soupeř byl z diamantu se 600 vítězstvími, 2x víc jak já. Posuďte sami a dyštak jestli někdo chce tak mi napište i nedostatky, díky.

Rekl bych , ze by ses mel vic zamerit na mikro a vic se venovat armade. Kdyz si kempil jeho bazi , tak si tam mel moznost bloknout vchod a rozstipat mu pulku armady. V tehle malych poctech jednotek si urcite stahuj zraneny stalkery dozadu . A ke konci si nejak zapomel utočit a loti ti tam staly na miste a neutočili .)

Mimochodem tohle mel byt diamantovej hrac?? Nulovej scout a vyjadrovani rozmazlenyho ditete :)

Jasný, díky.
Ovšem na tom konci ti loti a stalkeři stáli úmyslně, dal jsem jim ten příkaz zůstat na místě nebo jak se to jmenuje aby byly před colosy jak zeď. On tam měl napěchovaný bunkry a já měl 5 colosů s mnohem větší range. Kdyby tam ti loti naběhli tak by skoro okamžitě padli, on by udělal se zbylými nastimpakovanými maraudery protiútok a možná by to odrazil a s druhou expanzí by to bylo prakticky vyrovnané. V micru mám chyby dost velké ale v tomhle si stojím za svým.

teqini píše:
To co potrebuju je prave to aby jsi vlezl na moji rampu kde te zabiju velice lehce.... Jiinak ja jen psal ze se silene hraje 4 gate nic vic...

Ovšem když zůstanu pod ní tak je situace přesně opačná, nemůžeš expandovat a když sejdeš dolů hodím ti tam FF a jsi nahranej, teda většinou, tady to byla vyjímka.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 0:20:05 

S mikrem ma koukam hodne moc hracu problem. Ja sem presel z warcrafta a pro me byl prave problem Makro cast hry. Kazdopadne me tak napadlo, kdyz stojis pred tou bazi moznaje dobry brat sebou probu a posunout ji malinko dopredu aby v pripade , ze na tebe zautoci prvne sejmul probu a tobe to da okamzitej signal venovat se armade a zacit protiutok nebo ustup. Hodne her lidi prohravaj prave proto, ze makrujou a prijdou o drahocene vteriny , ktere nevenovali boji .

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 0:55:53 

Tomkalhotka píše:
saltazar píše:

ja len ze presne preto si ludia myslia ze terran je OP ... lebo aj rozmaznane decko s nulovym scoutom dokaze porazat diamantovych zergov (a ukaz mi jeden replay diamantoveho zerga ktory nescoutuje!!! )
pekny den :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 7:44:35 

hraju zerga a nemam problem sundavat terany to mi vetsi problemy dela toss faktem je kdyz narazite na dobryho hrace tak mate smulu klic k porazeni terrana je zdrzovat mu co nejvic expu a rozlejtaz se jak kyselina. jakmile se nechate terranem omezovat ste nahrany. a vetsinou je zabijim nakou chutovkou ala nydus nebo overold drop do baze popripade mutta haras ale to spis ten overordí drop.

cele je to o tom kdo za tim sedí je jedno za co hraje jde o to ze terani maji takovy styl hrani ktery je pomerne jasný. A lehce pochopitelný u ostatních ras je to specificky zpusob hry.

jedina poučka kterou jsem si odnes z toho že jsem zkoušel hrat všechny rasy je že hraju rasu která sedí mému hernímu stylu. A je treba rasu hrát tak aby jste vyuzili její přednosti.

Zylvar #355
Problém způsobený tankem je i tankem řešitelný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 17. pro 2010 7:47:18 

saltazar píše:

Nechapu proc ten teran odesel ze hry.... kdyz odesel mel 8 marauderu!!!! a dalsi 3 se mu prave dodelavaly takze 11 marauderu kteri mely uz 2/2 + 3 vikingy.... ty jsi mel 1 stalkera a 4 colosuse (zadneho ve vyrobe).... Tohle by terran dal si myslim a jeste by ti pekne zatopil s OP stimem :D To same plati o tom prvnim atacku na rampe... mohl te jit v klidu zabit, mel toho 2x tolik co ty, na rampu vzdy posli zaelota nebo proba at zjisti kolik toho ma souper, zbytecne si tam prisel o vse... jel 3rax, podle me counter na 4 gate, takze na to davej bacha, jel dost maraudery :)

Jinak ti dam radu, ten 4 gate hrajes spatne... kdyby jsi hral proti mne tak uz jsi mrtvy kolem 6 minuty nebot jsi nemel sentry ale celou dobu jsi mel 1 stalkera.... ja kolem 5herni minuty jdu vzdy push na Protose s 2 marauderama, marinakem a scv ... marauder ma concussive shells... mezi tim se mi dodelavaji dalsi rax a proudi marinaci a marauderi, takze spatny 4 gate ktery hrajes ty je snad to nejlepsi co P muze pro me udelat :) Mam s P docela problem v late game, takze se snazim ho zabit hned co to jde a mozna proto mam nejlepsi score s P :) Neber to spatne jen ti chci poradit... Pokud delas 4 gate, tak si vsimni, ze lepsi hraci jedou zaelot --- sentry ---- stalker, pak staci hodit FF na rampu a muj push je v haji.... je to docela podstatny mit tu senry, nebot v tom 4 gate je prave dost slabe misto nez se ti dodelaji gate a warp...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina