Spis otazka jestli Strelok je furt tak dobrej T, Morrowova hra se mi nahodou docela libi: Creep vsude, totalni map control (coz je imho nejlepsi counter na ty dropy), vzdycky aspon o expu vic a k tomu jeho brutal micro. S tim jeho micrem me to akorat utvrdilo v tom, ze ty 3 proti reaprovsky nerfy po IEM byli prehnany, protoze kitovani roachu stylem jakym to delal zvladne jenom hodne malo profiku.
Btw. v tech hrach byl videt docela castej scenar: T dela M(M)M+T a zerg brani o expu vic s sling,bling,mutas. Sem tam to okoreni nakej ten infestor, thor, helion, banshee atd. ale jadro je furt stejny. Prubeh bitev probiha tak, ze se pres zasiegovany tanky prevali vlna vlna lingu, vetsina jich pochcipa, banelingove sebou vemou marinu a prezije vetsina mut, ktery docistli prezivsi tanky a medivaky. Takze T prijde o vsechno a Z zustane spousta drahocenyho plynu v mutach. Z si udrzuje o 1-2 expy pohodlnej naskok a akorat ceka na dalsi marnej T pokus. Prijde mi to, ze od nerfu tanku, je tohle hodne klasickej scenar TvZ na vsech GSL atd, ale rek bych ze se s tim T moc nechytaj, tak mi neni jasny proc to furt jedou? A zaroven se mi nezda, ze by nezkouseli ject to nejlespi, takze na me nooba to pusobi tak, ze bud T vyrushuje Z do 10min (a ma to 50-50) a nebo ma hodne velkej problem.
Jonas píše:
kouknul jsem 2 hry, prvni morrow losnul za 8 minut..
strelok ve druhe si myslím že jel zbytečne moc marine, všeobecně nic nepředvedl, žádnej nápad (haras benshee na expách), nic.. nechal zerga dojít na 3 expy a sám měl 1.. tuhle hru měl ukončit mass MM bez FE jako ukončil tu první..
...jasně, po bitvě...
Prvni hru losnul, ze prej nakej 10s lag, tezko rict jestli nekecal, ale rek bych, ze to nema za potrebi.
Haras bansee, docela uspesnej, byl ve hre 3 a stejne dostal.

Jo a po bitve je kazdej genital..