StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 07. črc 2025 22:37:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 13:17:38 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

amiga píše:
Doceal s pobavením tady pročítám ty vaše příspěvky. Nevím, těžko říct. Můj názor ale je, že hra je +- balanced. Balanced natolik aby neovlivňovala výsledky konkrétních her. Pokud je výsledek zápasu ovlivněn z 95% schopnostmi hráče, 2% štěstím a 3% imbalancí, myslím, že je vše v pořádku.
Mimochodem hraju za Terrana, Gold league - furt mě to testuje na platinu ale dělám spoustu věcí blbě, takže setrvávám.
Z osobní zkušenosti - během včerejška na mě 2 Zergové těsně před GG vyřvávali jakej jsem noob, gay, f..'n terran, panč se jejich armády naprosto roztřískaly o předsunutej klín v podobě: cca 10 Thorů, 16 sieged tanků, pár hellionů na krytí ze předu před havětí, 1 Raven a cca 10 Vikingů. Jak je to imbalanced a že proti tomudle prostě nemá Zerg counter. No a pak jsem hrál 2 další hry taky vs Zerg a dostal js na prdel. Prostě byli šikovnější, chytřejší, měli víc zkušeností nebo co já vím co všechno.
V této souvislosti - mohl by někdo prosím jen pár krátkých rad jak na toho Zerga? Vím, že je tady o tom článek ale jedná se o něco jinýho. O psychiku. Prostě na Zerga jedu pokaždý tanks+thors+hellions+raven a v poté přidávám i Vikingy. Pokud mě nechá zerg rozjet, těžko to pak už zastaví (klidně mu tím rozkrájím i 3 po sobě postavený army). Ale toť vše. Má naprostou map controll, rozleze se všude. Nemám prostě vůbec odvahu se někam vydávat. Jen obsadím natural, poté třeba expu a turtlím (jedná se tedy o Zerga). To mi hrozně vadí ale...bojím se. Když pojedu MM, banelingy ještě pokryju Hellionama ale ten Fungal Growth od Infestora, ten zmastí celou grupu ani nemrknu. Když budu dělat dropy, mutové mi medivaky vždy dostanou. Vikingy tam do toho pekla (s mutama) ani nemá smysl pouštět. Prostě vím, že je to v hlavě, chce to jen prolomit ale nemůžu si pomoct, nemám odvahu se proti Z "odturtlit". Což je špatně, vím to - ALE CO S TÍM??? Moc díky a sorry za lehkej offtopic v druhý polovině příspěvku.

me se docela osvedcilo snazit se zerga od zacatku hry harrasit, musi misto dron stavet armadu a pomalu tim nabira skluz, kdyz se navic podari s banshee nebo hellionem vymlatit cast tezby, tak je jeste veseleji...

Mozna napisu/udelam nejaky tutorial na TvZ, prijde mi to jako hrozne easy matchup, zerg nema moc veci, kterymi by mohl prekvapit a se kterymi by mel terran problem a terranovi staci jen nebyt pasivni. Jeste by to mozna chtelo, abych dal par her s nejakym opravdu dobrym zergem (nekdo kolem 2500+ bodu), abych moh porovnat TvZ v celem spektru ruznych skillu, ale nevim, jestli nekoho najdu :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 13:25:29 
 ICQ  Profil

Jenom k těm všem co se ohání Morrowem a TLO, že jako "switchnuli" na Zergy...

TLO byl Random, který už předtím semtam hrával Zergy ( a to velmi dobře a inovativně ), takže se v podstatě vrátil ke kořenům :)

Morrow je největší lamer Zerg, co jsem kdy viděl... Naprosto mu chybí základy macro hry za zergy ( i když creep spread má dobrý, to zas jo ) a celkově mi příjde takový bezradný... Když už něco vyhraje, tak na relativně dobré micro ( ale to nemá s rasou nic společného ), jinak co jsem viděl jeho Vody a repy tak dostává naprosto tragický Ownage

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 13:58:12 

alieno píše:
udelej si dva robobaye ;-D Zdrzeni tam sice nejake je.. ale proc ne?

Hh, tohle můžeš říct opravdu jen v goldu, neber to teď nějak osobně. ;) Typuju, že myslíš další robo v early game, což je chyba, která by tě v diamantu klidně stála hru, kdyby jsi dělal nějakou budovu kterou neuživíš navíc třeba jen proto, aby jsi udělal pár obsů, hrozně se to podepíše na army a soupeř tě přejede. Kdybych dělal další robo, tak rozhodně pro to, abych mohl vyrábět víc collosů/immortálů a udržel krok nebo předehnal soupeře, výroba 4 obsů místo třeba 2-3 collosů by mě opět mohla stát hru.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 14:52:48 

MaHi píše:
Jenom k těm všem co se ohání Morrowem a TLO, že jako "switchnuli" na Zergy...

TLO byl Random, který už předtím semtam hrával Zergy ( a to velmi dobře a inovativně ), takže se v podstatě vrátil ke kořenům :)

Morrow je největší lamer Zerg, co jsem kdy viděl... Naprosto mu chybí základy macro hry za zergy ( i když creep spread má dobrý, to zas jo ) a celkově mi příjde takový bezradný... Když už něco vyhraje, tak na relativně dobré micro ( ale to nemá s rasou nic společného ), jinak co jsem viděl jeho Vody a repy tak dostává naprosto tragický Ownage

zajímavý že tak špatnej hráč jako on poráží top hráče v Evropě, ale je mi jasný že to ty dokážeš taky že?

ID: #371
Kdo chcete, ozvěte se, zahraju si s kymkoliv

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 15:15:35 

btw 2 Mahi: mozna ze prvnich par desitek her Morrowa po switchi na Z nebylo to pravy orechovy a presne si pamatuju na dva repy, kde skutecne pusobil bezradne, ale co predvadi posledni tydny...je luxus na druhou.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 15:22:07 

Citace:
Mozna napisu/udelam nejaky tutorial na TvZ, prijde mi to jako hrozne easy matchup, zerg nema moc veci, kterymi by mohl prekvapit a se kterymi by mel terran problem a terranovi staci jen nebyt pasivni. Jeste by to mozna chtelo, abych dal par her s nejakym opravdu dobrym zergem (nekdo kolem 2500+ bodu), abych moh porovnat TvZ v celem spektru ruznych skillu, ale nevim, jestli nekoho najdu

Satiku opovaz se neco takovyho udelat! To uz to za ty zergy budu hrat fakt jen rekreacne :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 16:08:17 

Radši si přečtěte tohle, jsou tam některé opravdu zajímavé návrhy: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic ... 551?page=1 ;)

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 17:35:54 
 ICQ  Profil

Citace:
zajímavý že tak špatnej hráč jako on poráží top hráče v Evropě, ale je mi jasný že to ty dokážeš taky že?

Prosímtě jaké top hráče Morrow za zerga porazil? Fakt mně to strašně zajímá... Jinak tě prosím odpust si ten konfrontační tón a radši se starej o svůj skill a ne o můj, ju ?

Jinak každý, kdo trochu rozumí hře za Zergy musí vidět jak hrozně to všechno nestíhá :-/ a hraje prostě špatně...

kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 17:43:11 

Ted na TL Open porazil Streloka v semifinále.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 17:59:29 
 ICQ  Profil

...A dál ?

kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina