Skylleer píše:
z tveho postu uplne srší nenavist omg , je to jenom hra proc to tak hrotite. nikdo te nenuti aby sis vybral zergy stejne jako me nikdo nenutil terrany , hraju za ne uz jak jsem to kolikrat psal protoze mam rad proste lidi - terrana v kazdy strat sem hral za lidi (total annihilation, dark colony, a hromada dalsich rts na ktery si tedka nevzmpomenu) hraju za ne kvuli marinakum a tankum pro me dve neojblibenejsi jednotky z celyho starcraftu hraju za ne protoze me bavi jejich styl boje . bunkry tanky marinaci battlecruisery nemam rad vsechnu tu havet zergskou mam rad starou klasiku proste. Podle tebe jsou trapni tak to si me teda fakt strasne urazil. schvalne jsem tam to znaminko nedal abych si pockal jakej mamlas se ozve prvni koukam ze si vyhral a ani sem na to nemusel dlouho cekat. Potrefena husa se vzdycky ozve koukam ze tady to plati dvojnasob. Uz jenom kvuli temhle postup bych si nasel nejradeji nejakej alternativni web. Je strasne krasny ze jsou tu popsany taktiky a vsechny ale co z toho kdyz pak prijde nejakej osel jako tady myrec a zasype vsechny kvalitni posty nejakym zergsky brecenim o nespravedlivym svete jak vsichni vsechno maj skvely a moje rasa jak to ma strasne tezke musi tohle a tamhleto. Reknu ti jednoduchou odpoved na tvoji hloupou otazku sice to prislovi je jinak ale budiz. Chyby se neodpoustej nikomu a pokud chces bejt nekdy v budoucnu kompetitivni souper tak se je snaz nedelat prestan brecet nad kazdou kravinou vim ze je to dneska IN jit se stadem tedka frci terran je op pojdme si teda zabrecet spolecne. GSL 1 - zerg wins, GSL 2 - zerg wins. Taky bych si pral aby tosse oslabili protoze mi prijdou moc silni mam tady zalozit forum protoss je OP ? v zadny jiny hre jsem nevidel tolik breku
jo urazit som ta nechcel to prepac... a chcem sa ti naozaj ospravedlnit, chapes bola tuha noc mal som chut sa proste postazovat a vobec.... a inak beriem tuto temu ze terran je OP ako trolling whining a vobec..

takze nic vazne

a dik ze si mi odpisal aspon niekto ma chut sa trochu pohadat a tak .. ved to chapes trolovo treba krmit lebo umru

a ta hra ma zaujima

tesim sa na nu ale nikde nevidim link a hladat sa mi velmi uz nechce.. (prebdena noc nad ucenim..)
krasne rano prajem a dufam ze mi odpustis
a k tej najtrapnejsie ja som si zergov vybral preto lebo je to nieco zaujimavejsie ako "ludia" a vobec proste nieco nove (bolo to niekedy okolo roku 2001 ked som zacinal s SC:BW)
a mozem este jednu otazku ? co take zaujimave a narocne potrebuje taky kompetitivny hrac Terrana (pozeral som ake take taktiky, hlavne aby som sa im vedel branit a zaujima ma pohlad Terranskeho hraca na narocnost hry..)
a este k Morrowovi ... videl si ako hral proti predymu ? ako silver ? a to uz 2 mesiace trenoval za Z.. a som nadseny ze sa z neho stal dobry Zergsky hrac

a ano Terran toho vela asi nemoze az tak daleko zlepsovat... pametam si kopec takychto modnych vln v SC:BW.. a tam boli este brutalnejsie... jooj cas ked zrazu kazdy na ICCupe (pred tym este Abyss alebo take nieco) zacal hrat za tu istu rasu a s tou istou taktikou.. az kym neprisli na to ze sa ani neoplati scoutovat

a rovno ist counter proti tej strategii... a tak

a v SC:BW boli zergovia este tazsi.. kto nezazil 60 zergelingov, aspon 15 lurkerov a neinteligentne castenie dark swarmu nevie o com hovorim... a aj tam ma porazali hlavne terrani.. ale nasiel som si partnera na trening a zacalo to byt omnoho lepsie.. zacal som byt v ZvT najlepsi z mojich matchupov... a teraz sa asi musi stat neico podobne.. dovdety si pridem tu niekedy poplakat pokricat ponadavat si na to aka som lama

krasny den

TL,DR: ospravedlnujem sa