Pralev píše:
Balty: Proč by nemohl mít Skylleer na balance lepší názory než Blizzardi? Zase ty Blizzardy a jejich práci nepřeceňuj

Jsou to úplně stejní lidi jako my, lidi, co dělají chyby, co udělají rozhodnutí a za týden je berou zpět, už takových momentů ve všech jejich hrách bylo hodně, tak z nich nedělej bohy

A ta kritika naší kritiky se mi taky vůbec nelíbí

Všeobecně se mi nelíbí přístup "nepřemýšlej, drž hubu a krok."
A ty blizzardy zas nepodceňuj.
Tak za 1) lidi to možná jsou, ale jsou v tomhle specializovaní a vytvořili tu hru od prvního pixelu, mají kompletní vzorce a čísla co a jak funguje a rozhodně tu lidi nemaj lepší názory na balanci než blizzard, ty si řekneš, nj tak nerfnem tohle dáme cd tam to bude přeci perfekt, na venek to třeba bude vypadat dobře, ale je tu i vnitřní systém hry a i ten musí být balanced. Jeslti si myslíš, že je to nějaký easy balancovat hru jako je sc2, kde každá věc má vliv na dalších xxxx věcí, tak jsi pěkně na omylu. Všichni tu řikáme jednoduchá řešení, kde vydíme jen jednu věc X jak ji vybalancovat s věcí Y a neřešíme A,B,....Z.
2) Názory skoro všech hráčů vycházej jen z jejich pocitů ve hře a z toho co si někde přečtou, ale jen málo lidí dělá nějaký hodnotný testy co a jak funguje jak moc to funguje atd.
3) Vždy je snažší a i menší zlo něco nerfnout, než posilovat vše ostatní.
A na závěr, by mě zajímalo kde sis vycucal větu "nepřemýšlej, drž hubu a krok" a kritika kritiky, co já na vás kritizuju, je to vaše hádání se o to která rase ja víc OP nebo větší chudák a brečení nad tím, jelikož vy tu dávno nediskutujete, tomuhle se spíš řiká kohoutí zápasy, btw, když chce někdo kritizovat, měl by být objektivní a to tu taky moc nezvládáme nikdo.

Dyť to tu začíná vypadat skoro jak ve školce, kde jsme se prali o hračky.....
"T má tohle OP a možná by se tamto mělo nerfnout"
"T není OP, on to má hrozně těžký v tom a tom, to takovej zerg nebo toss ti nemusejí dělat NIC"
"Ty víš taky kuloví o té a té rase"
"Já vím všechno já jsem hrál za všechno a tohle je nejvíc low a hrozně OP a tamto není právě vůbec (protože za to hraju)"
"To teda je OP protože blabla"
"A není"
"A je!!!"
"Nenííííí!!!!"
"JE!!!"
........
Někdy je to sranda, ale nesmí se to přehánět, je potřeba umět si říct, okey v tomhle se asi neshodnem.