saltazar píše:
Chtěl bych také požádat o zhodnocení jednoho mého reportu, pokud si někdo najde vzácný čas i pro mě, jde mi především o větší chyby v makru, ale klidně i celkově, předem díky.
http://www.mediafire.com/?c1k2xjwced6xhbtQuimby->já jsem ve zlatě a také hraju běžně proti diamantům a platině, hold musíš mít s tím systémem trpělivost.
Zdravím, nejsem nějaké eso, hraju taky gold, ale pár připomínek bych měl. neber to, prosím, jako kritiku, ale jako možnost k zamyšlení a zlepšení. Časem taky nahodím nějaký replay, a tak budeš/budete mít možnost mi to vrátit.
Prvně bych se pozastavil u 8:30, začínáš útok. Krásná práce přes blink stalkery. Tady máš 10 blink stalkerů, on 6 stalkerů, zealota, a sentru. Jednoznačně máš na vrch, z trochou blink micra bys ho vybil. Chtěl bych podotknout, že má 4gate, bez warpu, bez produkce. Tady bych šel po něm, a pak po pylonech. Což mě přivádí, že nemáš proxy pylon (i když máš warp technologii), který bych postavil a tlačil na něj. Dále: vůbec nescoutuješ, což je chyba. Zjistil bys nexus, který je zrovna stavěn. Dále mě to dovádí k tomu, že máš 1100 krystalů, a cca 300 plynu, takže jasná expanze, a jet stalkery na cooldownu, nejlépe proxy a tlačit tlačit..
Jo, málem bych zapoměl, jak si to po sobě čtu. Jak tak koukám, stavěl si, aspon ze začátku, 3 proby per mineral. Osobně stavím méně, cca 2,2 per mineral. Pokud děláš více, tak to je příprava na transfer, ale ten sem tam moc neviděl.
Jinak si myslím, že to je v pohodě.