StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 17. črc 2025 19:31:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Patch 1.2.0
PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 12:25:32 

Nebudu se vyjadrovat k balance. Je fajn, ze konecne budou chat rooms a ta nova liga pro top hrace. ale nikde jsem nenasel zminku o tech turnajich jak byly ve w3. ja myslel, ze to blizz maji v planu :shock:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 12:52:13 

za P muzu jen rict zlevneni obse super,bylo to az moc plynu :-) snizeni casu na phoenixe tak to je moc imba,nevim jak to Z chce davat?? :-) a ten kdo psal ze pojede nekdo muty na phoenixe WTF??? :-)

jinak super ze pokud jsem to spravne pochopil,nedojde uz ke hram,kdyz oba hraci netezi a maji jen nejake army a nebo T litajici budovy pryc a nic se nedeje 3 min tak dojde k remize,to je spravna vec i kdyz bych pouvazoval nad tim casovym limitem,kdyz nekteri travili hodinu jestli neleavne ten druhej,myslim ze 5 min uz nikoho nezabije :-)

jinak dalsi vec masterleague,super. Jsem zvedavej kdo z vas Cehounu tam bude jako prvni :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 13:19:11 

Hm tak tech par veci co se mi povedlo z toho vylustit tak vypada zajimave. Hlavne to ze opravujici SCV budou mit vetsi priorytu nezli ta strilejici opravovana jednotka sbohem planetarko s 30 repair SCV. Jen mi prijde divnej ten infestor to je proste kravina. A + 20%dmg voidum do massive je vinikajici zprava. Existuje jinak nekde jinde normalni patch notes v celku a ne takhle rozkouskovanej, docela dost veci jsem tam v tom nedokazal si dat dohromady moje eng konci u pozdravu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 13:27:24 

hlavně je to teď jen v testovací fázy, podle mě ve finálním patchy určitě neuvidíme najednou buff phoenixu a nerf infestorů.. buď jedno nebo druhé..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 13:34:54 

Pokud jsem si to správně přeložil, tak stejnou, ne nižší prioritu. Tzn. když si dobře stoupneš, sejmeš SCV opravující Thora, i když nejsou přes něj vidět (haleluja).

Ty nářky Zergů, že mutování larev teď bude nesmyslně nepohodlné, mě pobavily, já dosud nevěděl, že to jde dělat i jinak než mačkáním hotkeye :D Tak teď už se to držení určitě učit nebudu :D

Terran že není OP kvůli nějakým procentům - LOL. Terran je pořád stejně OP a k těm procentům řeknu jen tolik - Blizzard sám píše, že pro ně ta procenta nejsou jediným ukazatelem, což už samo o sobě ta procenta totálně odstřeluje. Protože kdyby ta jejich upravená procenta* měla vypovídat o balanci, tak by přece nebyl důvod je nebrat jako průkazná a neřídit se jimi. Jak je pak možné vysvětlit, že přestože podle těch procent dostávají Terrani nehorázně na frak, v posledních dvou patchích jsou Terrani nerfováni? :) (výsledky turnajů se ani nemusím ohánět)

* To je taky hrozný blábol, že nějakým komplikovaným matematickým vzorcem proženou statistiku matchmaking systému, aby vypovídala o balanci a ne matchmaking systému :lol: Takovej vzorec vůbec nemůže existovat už jen z podstaty věci; není možné upravovat systém založenej na klíčovém vstupu, aby se nebral v potaz ten vstup :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Naposledy upravil Pralev dne sob 04. pro 2010 13:44:21, celkově upraveno 2

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 13:35:13 

Konecne remiza - uz zadny odleteni CC do rohu a cekani komu to driv spadne :D
Hotkey u larev sem taky drzel, nevim co je na tom za bug :) Cokoliv co u zerga zhorsi ovladani je spatne -uz tak ma nejvetsi makacku/mackacku :D Zruseni zablokovani rampy 2ma pylonama/bunkrama chapu, je to takovy teply :D Ale zas nechapu proc furt delat Z ustupky, aby si mohli jako jedina rasa udelat FE cca bez rizika? VR konecne bez rychlosti, kdy counteroval counter (vikingy) a bonusem na massiv, super - tak to snad bylo mysleny od zacatku. Zlevneni obsu nechapu - uz tak mi to prijde jako jedna z nejuzitecnejsich jednotek vubec. Zrychlit nedoceneny halucinace je dobrej napad. Z 45 na 35s zrychlit phoenixy mi prijde moc velkej skok. Aspon teda na mass mutas P uz mozna muze delat neco jinyho nez blink stalkery. Ale jak nekdo psal: zvednout kralovny, zabit je, supply blok kvuli mrtvejm overlordum a GG. Spoustu vezi je asi jedina obrana, coz zas neni levny. Nejvetsi blbost je ten fungal. Jeste tak bych pochopil, aby to nezastavovalo massiv. Uz tak mi infestor prijde v porovnani s ostatnima casterama nejhorsi a to je jeste drazdi nez HT. ZvZ ted asi ciste air hra. ZvP pruser a ZvT bez mut dropy nezastavitelny. Cilize mi to prijde, ze celkove patch hru zmonotoni coz je spatne aaano.

GL&HF CZ/SK v master league :D
Jsem zvedavej na % vyher matchupu z master league - to by konecne mohlo bejt neco relevantniho na balancovani.

Naposledy upravil T.iN.T.a dne sob 04. pro 2010 13:45:02, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 13:41:41 

Pro mě jako zerg hráče největší podpásovka zrušení fungal growth na air, to jsem bral jako nejlepší podělávku na muta nebo dropy u terranů. :roll: :(

Už je mi jasné, proč tak málo lidí hraje zergy :cry: .

btw: levnější observer u P? To je vtip? Co mám říkat já u mých kamikaze overlordů? To je snad zadara? :x :x

/edit: a stavba přes larvy mačkáním je taky pěkný joke...

Naposledy upravil ego dne sob 04. pro 2010 14:00:29, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 13:46:11 

T.iN.T.a +1

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 16:00:44 

hehe musim se smat jak moc jeste ty terrany musej oslabit aby ubrecenci byli spokojeni. FG docela chapu ze odebrali na air protoze to je proste hodne dobra vecicka jednim FG sundat klidne 3 plny medivaci za more penez, celkem levnej zpusob.

Smeju se tomu jak tu nekdo psal ze terran ma nejvic moznosti harrasu , to by me zajimalo od kdy ? od ty doby co dali supply deppot pred baracks ? nebo od ty doby co uplne smetli reapery pod koberec ? , nebo tedka kdyz je phoenix rychlejsi a obs levnejsi to se bude stavet hodne banshee. Jediny ceho docilili je ze se bude chodit jedno a to samy na tosse 3 raxe , na zerga dva raxe a fast push zadna jina alternativa nebude.
zerg bude mit free fast expu coz asi zergove si vzdycky prali, protoss bude mit air superiority coz mu vzdycky chybelo a terran uz nebude mit duvod opravovat protoze jeho scv pujdou pod kytky jako prvni bravo .

Krom vsech tech nesmyslnejch balancnich zmen ocenuju chat roomy, remizu a zbytek veci co tam dohodili.
I muj pes kterej steka na kazdyho by to vybalancoval lepe lol :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 16:18:14 

Skylleer píše:
hehe musim se smat jak moc jeste ty terrany musej oslabit aby ubrecenci byli spokojeni. FG docela chapu ze odebrali na air protoze to je proste hodne dobra vecicka jednim FG sundat klidne 3 plny medivaci za more penez, celkem levnej zpusob.

Smeju se tomu jak tu nekdo psal ze terran ma nejvic moznosti harrasu , to by me zajimalo od kdy ? od ty doby co dali supply deppot pred baracks ? nebo od ty doby co uplne smetli reapery pod koberec ? , nebo tedka kdyz je phoenix rychlejsi a obs levnejsi to se bude stavet hodne banshee. Jediny ceho docilili je ze se bude chodit jedno a to samy na tosse 3 raxe , na zerga dva raxe a fast push zadna jina alternativa nebude.
zerg bude mit free fast expu coz asi zergove si vzdycky prali, protoss bude mit air superiority coz mu vzdycky chybelo a terran uz nebude mit duvod opravovat protoze jeho scv pujdou pod kytky jako prvni bravo .

Krom vsech tech nesmyslnejch balancnich zmen ocenuju chat roomy, remizu a zbytek veci co tam dohodili.
I muj pes kterej steka na kazdyho by to vybalancoval lepe lol :)

Mno hezky tu pises jak je a jak bude Terran jeste vice slabsi a pritom tu neuvadis jedinej logickej duvod ci nejakej presnej postreh, kterym by si podeprel sve tvrzeni. Kdybys napsal ze ti vadi XX a ze by bylo lepsi kdyby to bylo XY a nejak toto tvrzeni podporil nejakou uvahou tak ok, ale to cos tu napsal je celkem prazdny prizpevek jakych je tu na tema Terran je/neni OP tuna.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina