Ahojte, som tu tak trochu novy
Ja som momentalne platina (8) a idem:
TvZ: fast factory > reactor > helion > harras -> flame upgrade -> harras 1-2 krat, potom rychlo medivac -> vylodim sa mu v zakladni a na 90% je hra vyhrana. Terran sa dostane na kona, moze sa rozsirovat dokonca rychlejsie ako zerg..Potom uz len idem mass build + sem tam drops a nema sancu...prakticky ked ma raz za uhorsky rok neprekvapi vyborny harras, tak je to vyhrane...
TvP: 2 raxxs na defence + 1-2 banshee bez cloaku + kombinujem s drops. Samozrejme v zakladni 2 bunkre a neustala vyroba vojska na obranu, pretoze utok je velmi ocakavany. Pokial brani zakladnu -> rozsirujem sa, pokial zautoci tak nadalej harrasujem + branim. Sem tam sa stane ze sa hra dostane do netradicnej fazy, kedy presuvam svoje zakladne
TvT: 2 rax + factory (tanks + upgrade) na defence + drops.
Zosumariozvane:
Zerg -> pouzijem moj mass build + rychlo sa rozsirim na MMM + Thor build a dobre makro vyhra hru samo
Protoss -> harras taktika pomoze dostat na kona, ale nevyhra hru. - tam som uspesny mozno tak 50%
Terran -> moj order je smerovany na makro hru, ide o vyslovene spomalenie hraca. Samozrejme vzdy scoutujem nepriatela a fast rush alebo banshee cloak(aj mass) nemaju sancu. V spravny cas hodim scout ci ide mass banshee, vyrobim rychlo detectora (zabudol som meno terz
) ....
Na zaver asi to najdolezitejsie -> hram vyslovene na makro a stredne/neskorsie fazy hry...Tam sa mam co ucit, bez toho sa dalej ani neposuniem.