StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 11. črc 2025 11:54:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 19:43:11 
 ICQ  Profil

Kain začíná vysvětlovat vše co se věděl. Stály tam na hradbách v pálivém slunci a rozmlouvali. Zdenda měl tolik otázek na které znala odpověd jen jedna osoba. Ale tu osobu nikdy neviděli. Taky se dozvěděl že se sem má dostat ještě Zeratul,ASS_Sasin a Killer.exe. "A co Johny? Ten ne?" "Z nějákého důvodu se sem Johny dostat nemá." odpověděl Kain.

Mezitím u zbytku:...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 20:50:51 

Johny a killer.exe bojovali dobře,ale neměli šanci.Spoutali je a i s tou kungu-fu holčičkou je zavřeli do klece.

PS:Johny,Lilith Kainovi řekla,že představuju nebezpečí,takže nevím,jak mu mohla říct,že se tam musíme dostat všichni(až na tebe) a nikdo jiný mu to říct nemohl.

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 21:30:14 

Náhle do místnosti s klecemi přišel muž který nám všem připadal povědomý ale nikdo nevěděl kdo to je. Tak co už umíte hrát progamersky? Řekl náhle ledovým hlasem. V tu chvíli co to řekl tak nám všem co sme tam byli zavřený došlo kdo to je, nastalo dlouhé ticho které prolomil až Johny slovy: "TencohrálArthase? To nemužeš být ty, ten je přece dost inteligentní na to aby spolupracoval nebo sloužil SNH." Spolupracoval? Dovol abych se zasmál. Následoval dlouhý hluboký smích. Já s nimi nespolupracuju. Já je vedu a sloužím jedině osobě jménem Li... Zbytek nedořekl protože se do místnosti vyřítil nějaký člověk v bílém plášti který se celý potil a tvářil se jako by viděl ducha. Když ho TencohrálArthase chtěl vyhodit ten nově příchozí začal rozklepaným hlasem hovořit : "Pane máme problém. Nejaký člověk nebo co to je se blíží do naší laboratoře a na hologramovém rozcestníku rozsekal vašeho pomocníka Medivha na kousky a při tom nepoužil žádnou zbraň!!!!"

// Hele já se pomalu začínám stydět sem psát protože mé příspěvky jsou věčinou takové bez duše //

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 08. zář 2007 23:00:21 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

(Má to být pochavla pro mě? :D ) ?ezitím jsem našel něco zajímavého... a vydávalo to tu zvláštní vůni sena... byla to houba ale ne ledajká.. její crchní část byla celá pokrytá nějakým slizem a rostla většinou oddělena od ostatních hub, navíc byla šedá jako chodby a dosti malinká.. usmál jsem se... Myslím že se mi jedna může hodit sehnul jsem se a dal si ji do tajné kapsy u pláště kam si normálně dávám desert eagly... Najednou se přede mnou vyřítily 2 SNH vojáci. Stůj! Ruce vzhůru!!! (najednou jsem měl zvláštní pocit jako bych byl mimo realitu.. všechno se zamlžilo a pokroutilo... a jakoby vzdáleně jsem slyšel hlasy... "Doprdele tak to je ten kdo rozmasakroval ty před náma? sakra proč se nehýbe???" A jiný hlas který zněl tak jako ten kdo na mě zařval ať se vzdám: " Kur.. měl jsem raději pracovat jako pošťák..." Najednou se obraz i realita vrátila zpátky ke mně.. sakra tak já umím číst i myšlenky?? "Pánové", promluvil jsem hromovým hlasem ... jestli teď odejdete můžete jít pracovat na poštu (podíval jsem se na prvního z nich který na mě civěl jako bych ... no jako bych mu četl myšlenky...) A jestli ne tak dopadnete stejně jako ti před váma, že roberte? a zadíval jsem se na druhého který odhodil svou zbraň a utekl chodbou ze které přišel... ten první ještě sekundu váhal tak jsem se k němu vydal... No a začal utíkat taky... jenže zbraň si nechal.... "Hmmm když už nic tak mám alespoň jednu jejich automatickou pušku... jenže taky se o mně všichni dozví... při té myšlence jsem zrychlil... a nakonec jsem došel k otevřeným dveřím.....

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. zář 2007 0:07:01 
 ICQ  Profil

..které vedly do kruhové místnosti kde byla uprostřed obrovská klec v níž byl pták který celý plál plamenem. Pták jej pozoroval s naprostým zaujetím. ASS_Sasin došel až k němu jenže nevěděl že před klecí je jákasi bariéra......

//To Zdenda: Jajks, pardon. Já měl v ůmyslu dát ten nápad do příběhu. Nevím proč jsem ho tam dal. Prostě jsem psal a něják zvláť jsem to nevnímal. Ještě jednou se omlouvám.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. zář 2007 9:15:05 

//

Jo a btw Zdendo...jak víš o Lilith (jako tvá postava) heh :twisted: ?

Jinak ASS_Sasine, chválím tě za tvé literární počiny...a samozřejmě i Zdendu a Killera //

Naposledy upravil Kain de Amedha dne stř 26. zář 2007 22:18:49, celkově upraveno 4

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. zář 2007 9:34:08 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

(Díky :P tajemství mých literárních počinů je v ingrediencích... blbost kecám prostě rád čtu fantasy knihy... no přečetl jsem třeba všechny Diablo knihy od Knaaka, teď čerstvě knihu Goblin od Jima C. Ninese, včechny tři části zaklínače... mno tak se vrátíme zpátky k příběhu :roll: )

Ten pták mě fascinoval... svýma ... modrýma ... očima.... třísk... a najednou se mi zamlžilo před očima... a upadl do bezvědomí ....

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. zář 2007 10:39:38 

To Kain:No,jak tam píšeš nikdo mi nevezme Lilith,tak sem si myslel,že si to řekl nahlas,ale teď jsem si uvědomil,že si o tom přemýšlel,tak sorry :cry:
To Johny:takové věci se stávají,tak to edituj a nebo ten příspěvek můžeme ignorovat.

U klecí

"Zapněte všechny obrané systémy!Vyhlašuji stav nejvyšší pohotovosti!" poté se otočí ke kleci s killerem.exe,Johnym a kung-fu holčičkou."A tyhle tři přivezte do výslechového bloku D a postarejte se,aby je to bolelo!" ďábelský smích.

Naposledy upravil Zdenda dne ned 09. zář 2007 11:04:21, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. zář 2007 10:59:13 

opět na hradě

Na Kaina toho bylo všechno najednou moc. Tolik událostí v jeden moment, rozbolela ho hlava. Vstal ze země a zahodil rozbitou kosu.
"No, já tady...", začal, ale vrátila se mu ta slova "jdou si pro mě. Prosím ochraň mě, prosím prosím prosím!".
Kain se podíval na katedrálu a pak zpět na Zdendu. Přimhouřil oči. "Promiň, ale to není tvoje věc. Prosím, odejdi." a s těmito slovy se vydal do zbrojnice, nechajíc Zdendu za sebou napospas vlastním myšlenkám...

Naposledy upravil Kain de Amedha dne stř 26. zář 2007 22:19:58, celkově upraveno 2

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 09. zář 2007 11:06:11 

"Kdybych se mohl vrátit,už bych šel!Já ani nevím,jak sem se sem dostal!" křiknu na Kaina.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina