StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 11. črc 2025 13:41:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 19:36:54 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Jasně jsem na ně!!! vyběhl jsem a v patách všichni kdo měli odvahu nebo byli tak blbí :) jenže za chvíli zase hlas v hlavě... (no dobrá chytráku a co zbraně?) Podíval jsem se za opasek... sakra moje desert eagly mají ti SNHčové... musím se tam nějak nepozorovaně dostat... sdělil jsem že se proplížím zbylým nepomateným hrdinům... "Dobrá" promluvil zdenda... "ať tě provází smrt a rychlost .... " Vydal jsem se tedy a našel jsem jejich vstup do tajné základny... jenže na ně právě běžela armáda našich vesničanů... "Hmm, musím najít nějaký tajný vchod".... (A nebo si nějaký vyrobit)" No jo vždyť mám plasmu... ale jen 1 zásobník... hold co se dá dělat... a tak jsem začal propalovat masivní ocelovou konstrukci...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 19:59:37 
 ICQ  Profil

Po asi 10 minutách zuřivého boje mezi vesničany, námy a SNH Corps. se ASS_Sasinovi podařilo "prožrat" díru skrz ocelovou konstrukci. Zahodil vybitý zásobník a hodil plasmu na záda. Jenže nevěděl že trefil zásobníkem do hlavy masivní dvou-hlavou zrůdu(žeby Ogre?) která se k němu rozeběhla s rozzuřeným řevem a máchala kolem sebe kyjem. ASS_Sasin se otočil jen aby uhnul kyji který ho minul jen o 5 cm. "SAKRA, tak ty si to chceš rozdat?" prohlásil ASS_Sasin. "Urgááááá" zaječelo monstrum a celého ASS_Sasina poprsakalo. "Fuj, táhne ti z hub" konstatoval ASS_Sasin. "Hoši? Mám tu problém. Killere.exe, Zdendo, Zeratule, Johny, POMOC!" zavřeštěl. Všichni měly plno práce s SNH. Když pomalu začal ztrácet naději a hlas v jeho hlavě opakoval nějáká latinská slova. Zavřel oči, připraven přiíjmout svůj osud. Zaslechl jen výstřel krát 2. Pak jen ucítil jak země zaduněla. Otevřel oči. Dvou-hlavé monstrum leželo na zemi s dírami po kulce v obou hlavách. Otočil se směrem odkud byl slyšet výstřel a vyděl že z Johnyho SOCOMU se kouří a zároveň vyděl že jeden z SNH se ho snaží zmlátit velkou nafukovací kačenkou. ASS_Sasin popadl kyj monstra a hodil ho po SNH-manovi. Ten dostal lístek na věčnost. Došel k Johnymu který mu podával obě brokovnice se slovy že je nebude potřebovat. Ostatní právě dokončily první vlnu a seskupili se u Johnyho a ASS_Sasina. Zeratul prohlásil.....

//Hups! Zápal Fantazie :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 20:53:16 

...uf to byla makačka.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 21:13:22 

Přes první vlnu se podařilo probojovat jenom nám a jakési holčičce,která uměla kung-fu.Vesničané ještě bojují vzadu.

"Hodně štěstí",popřál jsem jim v duchu,zatímco jsem sledoval,jak jdou útočit na tu obrovskou armádu.Já jsem nešel,bylo mě potřeba jinde.Ano,vím,kde budu užitečnější.Otočil jsem se a odešel k paláci.Zachvěl sem se.Z paláce vyzařovalo zlo,bylo cítit tak silně,jako Johnnyho ponožky.Jsem blázen,proč sem jdu?Proč raději nebojuju?I přesto jsem cítil,že zrovna zde je mé místo.Jak jsem procházel chodbami mého paláce,cítil jsem to zlo stále více a více.Když jsem došel do tanečního sálu,zlo bylo téměř hmatatelné.To mě ale nevyděsilo nejvíc.Ne,nejvíc mě vyděsily ty podivné obrazce po zdech a ten pentagram uprostřed.Jestli tady zůstanu,bude moc zle,to jsem věděl,proto jsem se otočil k odchodu.Dveře se ale zavřely,všech sedm!Poté se obrazce a pentagram rozzářily.Náhle začala místnost pulzovat.Křičel sem.Proč?Nevím sám.Křičel jsem,dokud mě neobklopila temnota.Otevřel jsem oči.Pode mnou byla zelená tráva a nademnou se tyčil mohutný gotický hrad vytesaný do skály.Nevzpomínám si,že bych tu někdy byl,i přesto však mi toto místo připadalo povědomé...

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 21:57:10 

kdesi
Kain se probudil. Lilith ještě schoulená spala vedle něho. Políbil jí na čelo a začal se oblékat. Věděl, že nevstal sám od sebe. Něco ho probudilo. Co? To nevěděl. Vzal na sebe mohutný černý plášť s kápí a kosu, kterou si sám ukoval. Za tu dobu co strávil na hradě se naučil mnoha novým dovednostem. Něco ho táhlo ven. Prošel prvním sálem, pak druhým. Před ním stály jen mohutné dveře. Až teprve teď si všiml, že je zdoben pentagramem, který jako by byl z jednoho kusu rubínu a sám od sebe pulzoval zvláštní červenou září. Zatalčil a otevřel je. Co uviděl, nečekal. Ostrá zář ho málem oslepila, "Arghh! Cože...slunce? Tady?" zaklel. Jeho oči si pomalu zvykaly. Nepamatoval si kdy naposled viděl slunce. Za ten čas co zde byl se střídání dne a noci pouze vyznačovalo zda Měsíc byl červený nebo bílý. Prošel nádvořím a přistoupil k hradbám. Za ním se majestátně tyčila katedrála. Podíval se dolů. Všude od hradu byly pláně zarostlé zelenou trávou. Jen v hradních zahradách kvetly černé růže. Kaina však zaujala jiná věc. Někdo se tou trávou blížil k hradu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 22:08:04 

zpátky k nám ostatním

ASS_Sasin zrovna projel výtahem do ztrát, nálezů a kořistí a tam dostal zpádky naše věci včetně svých Desert eaglů přesněji je dostal po tom co člověku který to tam obsluhoval namířil plazmou (ten chlap nevěděl že je vybitá) do obličeje

//hele kaine pokaždý když čtu tvé příspěvky tak mam pocit že čtu nějakou knihu. Jak to děláš?//

Naposledy upravil killer.exe dne pát 07. zář 2007 22:14:51, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 22:14:45 

(mezitím u ASS_Sasinovy vlastnoručně vyrobené chodby) Sláma, všude byla až štiplavě cítit sláma a uschlé seno.... vešel jsem hlouběji do komplexu s prsty přichystanými na spoušti... zápach sílil... už by měla být někde vidět... ale stále jen všude čisté chodby které občas zablýskly červeným světlem... hmm vypadá to že Kara mi teď nějakou dobu pomoct nemůže nebo nedokáže... možná za to může nějaké rušící zařízení... Ale proč mi vlastně pomáhá ... je to zvláštní .... AU, Vrazil jsem do něčeho měkkého. Zbraň mi se zařinčením spadla na zem... Přede mnou stál nějaký vysoce postavený důstojník a vypadal dost překvapeně... "Stůj!" najednou čas plynul jakoby se zastavil... ne spíš zpomalil... Pistole, ruka pro ni sahající, drápy, důstojníkova krev, vyděšený obličej plný agónie. Pomalu jsem otevřel oči... Na sobě jsem měl něco teplého... krev, důstojníkova krev, nebo spíš krev z toho co z něj zbylo... Jeho tělo bylo úplně rozmasakrované... protržené břicho, střeva na zdi a na podlaze.... Zvedl se mi žaludek... Proboha co se to se mnou děje??? Musím co nejdřív najít své pistole a někoho vyslechnout abych se něco dozvěděl... Další chodba... Vůně slámy, je to zvláštní ale i když nikde žádná není vidět, tak mě to trochu uklidnilo.... <No taky jsem se rozepsal ale tímto bych rád dal prostor i pro ostatní... Kain i já jsme se docela vyřádily myslím že teď bychom se měli věnovat zbylým členům a vesnickému odboji>

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 22:18:17 

<Ale ne zrovna jsem nad tím tak dlouho strávil pls nemohli bychom vzít v úvahu moji verzi? Prosím, prosím ;)> ( ano, Kaine opravdu píšeš skvěle taky se snažím aby když se zrovna rozepíšu to bylo napínavé ale na tebe vážně nemám... :oops: )

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 22:22:12 

Killer.exe vyzbrojen svými vlastními zbraněmi, ucítili nejen závan z Johnových ponožek, ale i naději, že ještě není všem dnům konec. Otočil se na Johnyho a pravil "Peťo,... vypusť piraňu!". Johny se na něj udiveně podíval. "Co?" zeptal se Killer.exe "Ty neposloucháš Morčata na útěku?"

//to killer.exe & ASS_Sasin Ehm...děkuju :oops: to mi lichotíte. Já nevím čím to je. Jen prostě píšu to, co mě napadá. A tím ,že má postava je ve "svém světě", tak si ho i mohu stvořit a pohrát si s ním. A jsem rád, že ty mé dlouhé příspěvky někdo čte. //

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 07. zář 2007 22:28:46 

Morčata na útěku? Co to kurva je? Pravil Johny.

// Mimochodem kaine cos myslel tou piranou?//

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina