2SalamCZ: Focus fire, zameris jednu, a davas ji DMG. BC nemaji ultimatni dmg na zem/air, maji mrte HP. Takze jsou support, ale nepovazuji je za hlavni DMG dealery. Hral jsem na Xelnaze ukazkovou hru tohoto nazoru s jednim terranem, a pres early->mid->late game jsme se propracovali k dobe kamenne (on mel 3BC, jedno neupnute CC, a par SVC [skutecne par]), ja mel tak 10-15 dronu, ale musel minit goldu pres celou mapu (kdyz nalit s BC, tak jsem mu sel do tezby, a zahrabal drony do zeme, takze se musel drzet doma) ;-D a k tomu par hyder (rozumej par, corruptora mi vzdy dal yamato gunem), a infestora... a nakonec jsem vyhral... Chytnes si par BC FGckem + inf. marines/hydry a strilis na jednoho... mikrujes s zahrabavanim atd. Bez OC nema sanci odhalit. Proste BC je support, ale ne hlavni palebna sila.
2Chelios: Jak to delas?

Ale vazne

, zabrat 4baze neni problem, ale rozjet na nich tezbu etc, pak je jeste branit, a udrzovat pomer mezi tezbou a army (v dronech)? mam s tim hruby problem

Obvykle jedu FE, a pak (souperovych bazi)+1(a vice), ale v early/mid bez sance... a pokud vi kdy ma zatlacit

Po FE jedu dalsi obvykle na gas, a zaroven inbase-hatchery, kvuli dronum... Proto myslim ze ty mass-bananove moc ee

protoze nemas drony (ze zacatku hry) jet eco+army

No ale je pravda, ze pokud Te necha rozlizt, a je pozdejsi cast hry, tak si projel hru sam.