StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 11. črc 2025 19:12:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: sob 01. zář 2007 21:00:43 

servírka zabouchla dveře.Poté jsem prošetřil obsah svých kapes:2 žvejkačky,kus zkaženýho sejra,mlíko(5 let vypršená trvanlivost),kapesní beranidlo,dvě bomby 35. generace,můj plyšovej medvídek(ani není poznat jakou má barvu),bonbony a teleportační přístroj.V duchu přemýšlím,co bych mohl využít,abych se odsud dostal.

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. zář 2007 21:36:21 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Počkej něco zkusím... Vzal jsem 2 bomby vyndal jejich obsah(takže z toho byli kelímky) do nich dal žvýkačky a začal jsem cumlat bonbóny (broskvové ty mám nejradši) vyrval jsem z medvídka vlnu a tu dal dovnitř k žvýkačkám... rozmačkal jsem zkažený sýr a hodil ho do koše (ještě víc mě to uklidnilo nemám rád zkažené jídlo) pak jsem vyndal teleportační přístroj a teleportoval se za dveře, odemkl jsem a "kelímky s zvláštním obsahem jsem hodil nejbližšímu strážci na hlavu čímž omdlel... Tak a teď najít zbrojnici kam nám nejpravděpodobněji dali naše zbraně... (Kaine nemusíš nic z toho dělat ale leštit mi rohy bys mohl :twisted: )

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. zář 2007 21:49:06 
 ICQ  Profil

Dosli jsme na první krizovatku kde stala straz. "Prominte, kde je tady zbrojnice?" zeptal se Johny. "To musíte tady doleva, zahnout opet doleva, výtahem sjet od 3 patra niz, pak doleva a jste tam." odpovedel strazny. "Diky" podekoval Johny "Neni za...." vetu nedokoncil protoze mu Zdenda o hlavu rozbil květináč který stál za ním. "Krucinál co to děláš? Takhle přijdou na to že jsme vzali roha dřív něž se dostanem do zbrojnice." prohlásil ASS_Sasin. "Má pravdu, aspoň ho někam schovej." reagoval Killer.exe. Zdenda s Zeratulovou pomoci strazneho nacpaly do plechove skrinky. Potom se vydali cestou kterou jim popsal strazny driv nez "usnul"...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 02. zář 2007 12:23:27 

Když došli ke zbrojnici tak tam našli chlápka kterej se snažil zapálit si doutník zapalovačem kterej neměl škrtací kolečko (ted si nevzpomenu jak se to jmenuje) a ten povídal: "Pokud mi zapálíte doutník tak vás pustim". Tak sem nečekal a vytáhnul sem svůj vocas a zapálil sem mu doutník. On jenom čuměl co to mam na zadku (řekněte kdy ste naposledy viděli terrana s modře hořícím ocasem) a otevřel nám. Bohužel tam naše zbraně nebyli ale byli tam samí z Dooma 3 já sem se chopil rotačáku a na záda sem si dal motorovku, ASS_Sasin si vzal nějakou bouchačku na který bylo napsáno velkýma písmenama PLAZMA, Johny si vzal dvě brokovky, Zdenda si vzal Raketomet a Zeratulovi se zalíbila obrovská zbran s nápisem paprskomet a tak sme vyrazili.

//Nikdo jinej s námi už neni ne//

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 02. zář 2007 15:56:13 
 ICQ  Profil

Když jsme došli k místnosti s napisem STROJOVNA, ASS_Sasin přistoupil k stražnému a zeptal se: "Můžeme vstoupit?" "Bohužel pánové ale nesmíte." odpověděl stražný. "Proč nesmíme vstoupit?:" opáčil ASS_Sasin. "Protože......." takhle se hádali asi dvacet minut než Zeratul zařval: "TICHO!!!". Oba zmlkli. Mezitím Johny a Killer.exe hrály karty a čekaly až se konečně hnou z místa. Zdenda seděl vedle nich a četl si knihu o udržbě Raketometu. Když Zeratul zařval, zvedli hlavu od své zábavy a podívali se na něj. "To se vy dva nemůžete dohodnout?" řval zelený vzteky. Pak se asi další hodinu hádali všichni tři. Zdenda mezitím dočetl manuál o tom jak udržovat raketomet a přidal se k Johnymu a Killeru.exe v kartách. Nakonec jejich spor vyřešil...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 02. zář 2007 16:08:31 

zdenda.Nabídl strážci mléko a ten ho vypil.Jakmile ho dopil,řek,že musí okamžitě na záchod(mělo asi 5 let vypršenou trvanlivost).A tak naši hrdinové mohli vstoupit...

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 02. zář 2007 20:10:04 

Ale nemyle je překvapilo, že za dveřmi stál Baal, kterej si tam hrál s jeho soulstonem. ASS_Sasin, který ho jediný neznal na něj zavolal: "Hele ty bačkoro, uhni nebo na tebe pošlu samotnýho Diabla!" (ASS_Sasin ani ovšem nevěděl, že Diablo je jeho bratr) Baala to očividně urazilo a tak si totálně ... hmm, jak to vyjádřit??? ... ulevil přímo proti našim hrdinům, které to solidně odhodilo.
Jen co se ASS_Sasin vzpamatoval Zdenda mu dal pohlavec a osvětlil mu fakta, která nevěděl. Ale Killer měl větší problém se samotným Baalem, který ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 02. zář 2007 21:03:54 

...ho popadl,a za doprovodu Baal's Minion band, začali tančit tango. Přeci jen s takovou obludou to dá celkem zabrat...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 03. zář 2007 10:18:59 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Hele Johny koukni tam ten stroj vypadá jako hlavní generátor paliva kdybychom ho zneškodnily tak bychom se v nasálém zmatku odsud mohli dostat a zároven bychom zachránily Blizzardy... myslíš na to samé co já? (zákeřně jsem se usmál)

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 03. zář 2007 11:34:36 
 ICQ  Profil

"Hmmm, dobrej nápad. Ale ještě bych sem dal cihlu C4 aby to palivo který zaplní tuhle místnost vybuchlo a zníčilo loď." zašklebil se Johny. Baal usnul. Killer.exe začal ošklivě nadávat. Mezitím Johny a ASS_Sasin rozmístily C4. Zeratul a Zdenda hlídaly. Když rozmístily C4 a vyklidily místnost Johny vytáhl SOCOM(který byl ve zbrojnici v krabici kuchyňské náčiní). Střelil do trubky a místnost se začala plnit palivem a běžely do hangáru. Kde je zdržel RAY a jeho parta 24 klonů. Zeratul prohlásil: "A sakra....

//Pro ty z vás co nevědí co je to RAY přikládám obrázek.//
Obrázek

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina