HelmutStein píše:
Mohu poprosit zkušené (ideálně Z playera)o rady? Přikládám jeden z replayů na shlédnutí. Pokud se najde někdo zkušený, kdo mi těch několik desítek minut věnuje a poradí, tak budu opravdu moc rád. Jsem gold zerg (nový u SC - hral jsem W3 od jeho vydani az do jeho "smrti"). Pokud se nikdo takový nenajde, nic se neděje. Pokud ano, budu mu vděčný.
Zde je zminovaný replay - jedná se o ZvT
http://files.uloziste.com/c625255d8ac726cf/Zkouknul jsem a byť nepatřím mezi zkušené, tak bych si dovolil ti do toho kecat. Asi tvůj největší problém spočívá v tom, že jsi dost pasivní ve střední části hry. Úplně mě bolelo, když jsem tě viděl, že máš asi 2k minerálů i gasu a vůbec nic s tím neděláš. Sem tam ten suply blok, ale to vem čert. Nakonec jsi nastavěl lordy na 200 suply, máš minerálu i gasu na rozdávání a u hatcherek se ti válí tuna larev, ale ty jsi s nima několik minut nepostavil ani jednotku. V tu chvíli ještě byl rozdíl ve foodu skoro 50 ve tvůj prospěch, takže by jsi ho umlátil čepicema, ale tím čekáním to docela stáhnul. No a ve finále ti to úplně prohrál hned ten první útok, kdy jsi mu naběhnul do zakopaných tanků s thorama. Tam jsi vůbec neměl lézt, ale stáhnout se a udělat ty ultry.
Jinak začátek vypadal velice pěkně. Měl jsi to dobře roztěžené, i když ten lair to chtělo asi dřív, protože jsem se celou dobu obával za tebe nějakých banchee.