Spicak píše:
ahoj , pár otázek k zergům.
1) co hrát proti MMM ? když postavím baneling , fastlingy tak stejně mě to MMM ustřílí , hoděj stim a jen střílej a než se ti banelingové knim dokutálej tak jsou mrtvý a bouchne tak jeden .
2) co maj za dobré jednotky ? vím že např. Protos má třeba Voidray , Colosi , HT-kteří hodí bouřky a půlka mé armády je mrtvá . Terani maj zase zmiňované MMM + viking , battlecruiser , siege tank. a co maj zergové ? co se mi zdá silné jsou hydry . hlavně mě štve , že např právě ty hydry na ně je counter Marina . takže já když techuju na hydry jemu prostě stačí stále ta marína. tak se chci zeptat co je podle vás silná zergská jednotka která dokáže vyhrát hru .
jo a hlavně nezačínejte ty vaše exlusivní debaty o OP
. dík za odpověd
tady je nejdůležitější podívat se jak hraje cool
dá se říct, že otevřel zergům novou cestu
sám tvrdí že zergská armáda je nejsilnější když má od každého něco
takže popravdě nejsilnější je mít sling/roach/hydra + bling mimo hlavní armádu + infestor
nebo sling/bling + mutas + infestor
v late game pak přidat ultralisky
jinak doporučuji při tréninku zkoušet to co já, přešel jsem na starou strategii z scbw, každá hatchery na zvláštním čísle(max 5 čísel), a na pěti číslech armádu klidně menší skupinky
ze startu budeš prohrávat protože na to nemáš dost multitaskingu ale zlepší ti to apm a bude se ti lépe injectovat a budeš mít lepší pohyb po mapě