Shrukein píše:
Cau mam mensi problem, mam myslel logitech mx518 a potreboval bych predelat zadavani grup z [ctrl a cislo] na [tlacittko 5 u mysi (z boku) a cislo] velice by me to usnadnilo zadavani skupin, protoze mam celkem problem s mackanim [ctrl a cislo], ktere je vetsi treba jak 5 nehlede na to ze to kliknuti je okamzik ale nez natahnu ruku k ctrl a treba 8 tak to chvili trva a obcas to i trosku zaboli (hraju zergy-potrebuju hatcherky a qweeny). Sem to hledal v hotkeys abych si to mohl zmenit, ale at delam co delam nemuzu to zmenit.Poprpipade jestli znate nejaky jinaci zpusob jak delat grupy.
Dik za pomoc
vas Shrukein:-)
Tak se mi konecne povedlo rozchodit mysku (MX518) abych mohl vyuzit vsechna tlacitka (i kdyz nevim jestli to ted vyuziju). Nechapu proc mi to pred tim neslo. Staci pouzit oficialni logitech ovladac Logitech SetPoint a mysak se chova jako klavesnice. Jedine co je trosku matouci, ze ovladac jako takovy vizualne nerozlisuje cislice nad pismeny a Num, ale systemove ano (takze je rozdil jestli napises 0 jako Shift+é a nebo Num0 a taky se to tak chova...pokud nulu zadam jako Shift+é tak se to v SC chova jako Shift+0, a kdyz zadam jen é tak se to chova jako 0

). Premyslim nad vyuzitim pro klavesy Esc, F1, 9 a 0 ty jsou pro me nejhur dosazitelne.
Jinak co se tyka prirazovani cisel, tak me prijde nejsnazsi zadava 1-4 pomoci LeftCtrl na malicku a 5-0 pomoci RightCtrl na palci. Driv jsem pouzival jen 1-5, kde 5 byla comand centra a k zadani jsem musel zkroutit ruku 6-8 sem nepouzival a 9 a 0 sem zadaval dvouruc (pro techlaby, eng bay, armory)