StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 23. lis 2024 6:43:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přesunutí ligy
PříspěvekNapsal: ned 24. říj 2010 16:34:31 

Ahoj , mám takový problém. Před 5 dnima sme si koupil SC no , odehrál sem všechny ty tréningové matche a přešel na těch 5 rozřazovacích. no , ale vyhrál sem 3/5 a skončil sem ve stříbře, ale bojím se , že mě tam budou moc drtit :D tak se ptám jestli jde nějak z tý ligy odstoupt a přejít třeba do bronzu :)

VoiDsc2cast - stream s komentářem. streamuju Ladder , Custom games , showmatche , clan wars. Se spolukomentátorem Eirilem! :)
a k tomu vám budu hrát to nejlepší z DnB co si umíte představit :) - http://www.justin.tv/voidsc2cast

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Přesunutí ligy
PříspěvekNapsal: ned 24. říj 2010 16:39:06 

Odstúpiť nejde ;) ale ak budeš vela hier prehrávať tak sa tam ocitneš alebo naopak ak sa ti bude dariť tak to pojde vyššie a vyššie

Naposledy upravil Exitusk dne ned 24. říj 2010 16:40:20, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 24. říj 2010 16:39:39 

Proč to řešíš? :) Prostě hraj, on už si tě ten systém rychle zařadí a bude ti dávat takové protihráče, abyste si oba zahráli.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 24. říj 2010 18:02:05 

Já když před 3 týdny začínal tak jsem dopadl jako ty, hodilo mě to do stříbra a po několika hrách jsem skončil v bronzu než jsem se naučil základní principy.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 25. říj 2010 12:44:17 
 ICQ  Profil

Já jsem před měsícem opustil dotu což je uplne neco jineho a zacal hrat SC2 bavili mě strategie ale tohle jsme hrál poprvé a hle už jsem platina a to sem total noob dá se říct :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 25. říj 2010 13:43:37 

Fakt by mě zajímalo podle čeho všeho to rozřazuje, já skončil hned po prvních 5ti zápasech v goldu, kam jsem si řikal, že bych mohl patřit. V 4v4 jsem zas chytl třeba vždy team úplných nováčků, kteří asi ani pořádně nevěděli jaký všechny jednotky jejich rasa má a po pár hrách byl zařazen do bronzu, sice je fakt, že s tímhle teamem jsem tehdy všechny hry prohrál, ale já byl skoro pokaždý v tabulce první a to i nad soupeřem který nás porazil, naštěstí dnes jsem i tam už ve zlatě. :) Napadá mě že to nějak porovnává APM + počty win/lose v posledních cca 10 hrách, nevim jak jinak by mohlo být možný, že kolikrát narazím na platinu/golda co hraje 10x líp jak nějaký diamant, kterého porazím celkem snadno. :geek:

------EDIT------
To Satik: to jsem zkoušel, ale ty svině většinou šli rush mě jako prvního a sám jsem prostě nikdy na začátku nedokázal ustát 4 hráče naráz bez pomoci ostatních (oni totiž většinou v té době neměli ještě nic), nebo jsem šel já do útoku hned a sundál sám jednoho hráče hned ze začátku, jenže v té době oni sundali dva moje spoluhráče taky :? :D Přežít začátek a nabrat army a všechny pak rosekat se mi podařilo snad jen 5x (většinou beru careery), ale je to moc dobrej pocit. :D

Naposledy upravil Balty dne pon 25. říj 2010 15:23:39, celkově upraveno 2

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 25. říj 2010 13:48:29 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Balty píše:
...V 4v4 jsem zas chytl třeba vždy team úplných nováčků, kteří asi ani pořádně nevěděli jaký všechny jednotky jejich rasa má a po pár hrách byl zařazen do bronzu...

Me se na 4v4 random vetsinou vyplatilo se hamounsky zakempit, nevismat si okoli, udelat si expu a rozjet makro a kdyz se mi spojenci a souperi nejak pomlatili, tak za situace treba 1v3 vylizt s 200/200 armadou z baze a proste jednoho po druhym nebo treba i dva najednou jednoduse prejet (nejlip to jde se stalkerama s blinkem) ... :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 29. říj 2010 13:24:26 

satik píše:
Balty píše:
...V 4v4 jsem zas chytl třeba vždy team úplných nováčků, kteří asi ani pořádně nevěděli jaký všechny jednotky jejich rasa má a po pár hrách byl zařazen do bronzu...

Me se na 4v4 random vetsinou vyplatilo se hamounsky zakempit, nevismat si okoli, udelat si expu a rozjet makro a kdyz se mi spojenci a souperi nejak pomlatili, tak za situace treba 1v3 vylizt s 200/200 armadou z baze a proste jednoho po druhym nebo treba i dva najednou jednoduse prejet (nejlip to jde se stalkerama s blinkem) ... :)

Heh ;-) Ale zkus toto udelat jako zerg ;-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 16. lis 2010 12:28:30 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

alieno píše:
satik píše:
Balty píše:

Heh ;-) Ale zkus toto udelat jako zerg ;-D

Why not? :D

XGclown #111 [Extremegamers.cz] ICQ640045715

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 16. lis 2010 12:39:06 

Za zarga v pohodě. Jednou to totiž udělal soupeř. Byla to ta mapa kde jste všihni u sebe a máte mezi sebou expy. Postavil 200/200 Ultralisky, vylepšený je měl v útoku na 5, co jsem ani nevěděl že jde a v obraně na 3, prostě všechno. :D A pak za stavu 4vs4 s tim na nás vyběhl a válcoval nás o stošest, protože i když do toho kulíte třeba 20 carrierama, který jsem na ně udělal když jsem to vyscoutoval, tak byli skoro nesmrtelný. :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina