ondik píše:
mně je síla ravenů jasná
ale jde mi o to, proč vyrábíš mariňáky + helliony místo pouze mass mariňáků, protože mi připadá, že jediné, proti čemu jsou hellioni dobří, jsou mariňáci (a scv
)
ja ted s helionama trochu experimentuju a jsem celkem spokojenej, hodne s nima scoutuju a potiram expy.
parkrat se mi stalo, ze jsem vystavil soupere a ten pak nemel gass, ale mraky penez, tak namasil kvanta mariny, tou dobou ja uz mel vylepseny armor, attack a jak jsem videl, ze masi marinu, pridal jsem jeste plamenometny vylepseni. a ten nahecmanej ball marinaku jsem mu proste spalil na prach.
dalsi kde relativne psychologicky pusobi (hlavneproti zergum) bugatky, ze harasim jak to jde a vedle tvorim jedoho ghosta s nukem, v me lize vetsinou po prvnim, druhym utoku 2-6 bugatek na nebohy harvestry souper zainvestuje do opevneni misto detektoru (bohuzel nefunguje na tosse s tim jejich zapraskanym univerzalni cannonem) a pak prijde EMP na orbital command a nuke launch detected
dalsi v cem se mi bugatky osvedcily jsou diky mobilite countery vysadku v (mych) zadech