StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 10:15:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problem po patchi 1.1
PříspěvekNapsal: pon 27. zář 2010 21:32:06 

No jestli jen multiplayer, tak to budou asi opravdu lagy :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. zář 2010 23:36:24 

Udělal jsem to přesně podle toho jejich návodu a stále to nefunguje a to jsem už i přeinstaloval hru. Vymazal všechno co mělo co společnýho a přestává mě to bavit. Jako připadá mi to, že jsem vyhodil z okna balík peněz a blizzard pod ním stál a zbíral ty papírky jak letěli vzduchem.

Hra je to dobrá, ale když je nefunkční tak jsou to vyhozená prachy totálně o ničem.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. zář 2010 23:43:44 

Pechic píše:
Udělal jsem to přesně podle toho jejich návodu a stále to nefunguje a to jsem už i přeinstaloval hru. Vymazal všechno co mělo co společnýho a přestává mě to bavit. Jako připadá mi to, že jsem vyhodil z okna balík peněz a blizzard pod ním stál a zbíral ty papírky jak letěli vzduchem.

Hra je to dobrá, ale když je nefunkční tak jsou to vyhozená prachy totálně o ničem.

co máš za sytem??? a co ti to presne děla za nesmysli???

Sem Bronzak a nestydím se za to

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 28. zář 2010 0:00:02 

Mam Visty (ty za to určitě můžou :-P) a dělá mi to přesně to co píšou v tomle topicku http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/566442348 Zkoušel jsem to co tam radily všechno vymazat atd... a nic z toho nepomohlo. Teď jsem to odinstalvoal vymazal všechno co jsem našel a zejtra to zkusim nainstalovat znova. :-(

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 28. zář 2010 4:10:17 

Pechic píše:
Mam Visty (ty za to určitě můžou :-P) a dělá mi to přesně to co píšou v tomle topicku http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/566442348 Zkoušel jsem to co tam radily všechno vymazat atd... a nic z toho nepomohlo. Teď jsem to odinstalvoal vymazal všechno co jsem našel a zejtra to zkusim nainstalovat znova. :-(

nejde o to vschno smazat ale i dobre naistalovat taky mám na notebooku visty a bez nejakeho problemu jen na mem druhe pc kde jsou xp stim mam problem ale neresim ho new pc uz je na ceste:) mrkni jestli mas administratorsky profil ja se dival a ja ho mam a jde mě vsechno :) pak uz asi jen druhej novejsi system na tom buku mam totiz origo system tudis vsechny aktualizace... :P :P :P

Sem Bronzak a nestydím se za to

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 28. zář 2010 8:50:32 

Nevim jak, udělám aby se to dobře nainstalovalo. :-/ Prostě dam instalaci potom počkam na patche a pustim hru, nevim co na tom dělám špatně.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 01. říj 2010 23:26:59 

Teď po posledním updatu nemůžu dodělat achievment na brutal ptz save z předchozí verze mi jde hrát jen v offline modu. Jde to udělat nějak jinak? Znova se mi to celý už nechce hrát.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 02. říj 2010 10:52:25 

Já má podobné problemi jak ve Starcraftu tak ve wowku. Občasné zaseky na 0,5 sec. Netem to není, mám dobrej net. Ve wowku mi pomohlo odinstalovat a zase nainstalovat hru(asi to bylo nějakym addonem nebo tak) bohužel ve SC2 mi to nepomohlo. Já si myslim, že jsou to chyby ve hře a snad se to opraví při dalších patch. při 1.0 se mi např. sekla hra na 1-2 sec když jsem se lognul a to se mi v 1.1 už něděje.
edit: Ještě mě napadlo, mátě někdo problém, že se vám občas při hraní různe zalaguje kurzor myši? Dám přiklad chci použít nějaký spell a kurzor myši se změní a v tom se lagne a po vypnutí hry je furt zalagovanej a až restart pc pomůže. Ne že by to byl takovej problem stalo se mi to zatim tak 5x, ale občas to otravuje.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina