Geene píše:
2 Skylleer: Nejsem uplakanej

ja si tu hru uzivam i kdyz mi terran dava na prdel, pohodicka koukam jak se na ty super efekty kdyz siege rozstrili moje zerglingy na kousky, jak se jim pekne rozlitnou telicka na sracky.

Vsak ja vim, ze se nad terranem vyhrat dat, ale musi to ten terran uplne nehorazne zlamit

btw: terran detected
ber to tak ze ty nadavas na terrana , ja nadavam na protosse tossove na zergy apod.
muzu ti rict ze je to dva dny co me jeden diamantak se zergem rozsekal tak neuveritlenym zpusobem ze jsem si rikal jestli jsem hral tak blbe nebo on to stim zergem tak dobre vyownoval.
Je mi jasny ze slabsim hracum se na zergskej wall spatne hraje no coz tak kdyz se wallne tak si jdi pro expu automaticky vis ze si ji muzes dovolit a pak ho musis prevalcovat na eko pokud to nekde cestou za vitezstvim nepolamis , zerg je skoro nezastavitelnej v late game brood lordi jsou strasne mocny kdyz se knim dostanes , pokud ti vadi wall tak hraj na jistotu pokud mas koule zkusit nejakej harras chod banelingy nebo nejaky dropy osobne me vymetal hromadou mutalisku, hodil si s ovem creep uplne do rohu mapy hodil tam spire a mohl sem skautovat jak chtel tak vymasil asi 12 mutas a vyjebal mi toho ranec no hej pak uz se to hraje kdyz mas trikrat takovej income