ludia pochopte ze ked hrate diamond /high platinum ligu ... tak nie ste klasickym priemernym hracom SC2 t.j. co je pre vas nevyhnutnost pre drvivu vacsinu hracov su to len body naviac
typickym prikladom je to rozsirovanie creepu ... normalny hrac to prakticky nepotrebuje, lebo to jemne zvysenie rychlosti jeho jednotiek, ci lepsi prehlad nad mapou vdaka tumorom, nie je prenho vobec take dolezite
rovnako stauting s overlordami, ci byt stale o jednu expu pred superom ... pre priemerneho hraca by som povedal je to skor este zhorsenie situacie, lebo potom nebude stihat vobec nic
jedina vec s ktoru mozem suhlasit je to injectovanie lariev, kazdopadne (opat to zopakujem) pre priemerneho hraca staci ked to spravi aspon raz za 1-2min resp. vtedy ked si vsimne ze chce vyrabat jednotky a nema z coho
nanestastie vascina prispievatelov do tohto fora nespada do toho "priemeru" ... preto so mnou asi malokto tu bude suhlasit
edit: a aby som nezabudol .. toto je vsetko debata o tom preco vacsina ludi ma zvysene APM ked hra zerga a preco tomu tak je
bavit sa o tom ze zerg je narocnejsi na ovladanie je zbytocna a o tom sa nikto hadat nebude