StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 9:46:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Headhunter
PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 0:40:47 

hm...teda, kdyz se to tema otevrelo, ani ve snu by me nenapadlo, ze se toho na naslednych komentech zaplni na 6 stran :)...v podstate nevim, proc se to tu tolik rozebira...jsou hraci slusni, jsou hraci hrubi, ti z vas, komu to toliko vadi, budte lepsi nez tihle bad manneri a nechovejte (-me) se tak...v kazdem pripade ale po tehle diskuzi bude kazdy tady vedet, kdo je Headhunter, pokud to dosud nevedel...takze at si rika, kdo chce, co chce, mise splnena - i spatna reklama je reklama...;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 4:14:23 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Muj posledni post k tomuhle tematu, protoze fakt neverim tomu ze 90% lidi tady u hry nenadava. Kazdopadne pokud to tak je, tak je mi vas uprimne lito (neni to fraze, opravdu je). /turn emotions on pls. Ja jsem po kazde hre zdrceny a po kazde vyhre nadseny a nejen u SC2. Kdo to takhle nema, tak me fakt mrzi, ze si tu hru neuzijete ;D Ja ano a plnymi dousky.

A k tem sankcim organizatoru. Za chvili byste chteli aby byla dodrzovana i etiketa v oblekani, nebo co? Nikdy jste nevideli treva v detailu v televizi jak nadavaji fotbalisti, hokejisti, atleti proste vsichni...jsou to proste lidi, ktery zijou tim ci onym sportem, tak je nechte dychat ffs.

Btw. nejlepsi herni zazitky vzpominky mam prave z podobnych "emo" vystupu, kdy se totalne lidi pohadaj na Skype (VT, TS). Ale nastesti sem hral vzdycky s lidma, ktery to proste berou jako emocni soucast hry a kdyz by me za moje chyby neposlali do prdele (i hur :D) tak by me to ani tolik nebavilo.

Takze zkuste se do hry nekdy poradne zazrat, aby az budete prohravat, tak se vam stresem bude svirat zaludek a zase naopak pri uspesnem tazeni vam bude srdecni tep nadsenim strme stoupat, fakt to stoji za to a spostu profi hracu to dela, jinak by u snad kazdeho TL streamu nebylo dole napsano: Advisory: This stream contains explicit language. ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 9:56:40 

Když se řekne HeadHunter, tak to je pro mě ekvivalent slova chees. :) Když jsem je ze začátku hrál, tak jsem se je učil od něj. :) Klidně si u toho nadávejte všichni. Popravdě při každé druhé mé výhře mě protivník vyfuckuje, takže už jsem na to celkem zvyklý, napíšu mu na to gg a je to. Berte to jako hru. Pohoda, klídek, ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 10:17:06 

Stoky ... ja si tu hru uzivam naplno , kdyz vyhraju mam velikou radost , kdyz prohraju , tak jsem proste rad ze jsem si zahral a ziskal nove zkusenosti :) jde o to jestly umi lidi prohravat ci ne , ti co ano , jsou na tom emocionalne lepe ... nemusi triskat klavesnici o zed , nemaji zadne nervy etc :D kdybych napsal to co HH tak bych se musel hanbou propadnout .... popr vymazat sc. ale to je hold vec nazoru ...

kazdy jsme hold jini , kazdy vyrusta v jinem prostredi a ma jinou vychovu ... takze nekomu to treba prijde jako mensi flame , nekomu jako normalni vec , a nekoho to proste poburuje (coz je pochopitelne) kazdopadne si myslim , ze udelat tohle nejakej newbie tak si uz turnaj nezahraje.

peace at all

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 10:26:28 

:roll: Nechápu jak někdo může omlouvat člověka, který úmyslně od začátku hry sprostě uráží protihráče, kde postižený kripl (navíc tohle slovní spojení ani nejde k sobě, HH asi ani neví co to kripl znamená) je od něj ještě hodně slabá urážka.

Stoky píše:
Muj posledni post k tomuhle tematu, protoze fakt neverim tomu ze 90% lidi tady u hry nenadava. Kazdopadne pokud to tak je, tak je mi vas uprimne lito (neni to fraze, opravdu je). /turn emotions on pls. Ja jsem po kazde hre zdrceny a po kazde vyhre nadseny a nejen u SC2. Kdo to takhle nema, tak me fakt mrzi, ze si tu hru neuzijete ;D Ja ano a plnymi dousky.

A k tem sankcim organizatoru. Za chvili byste chteli aby byla dodrzovana i etiketa v oblekani, nebo co? Nikdy jste nevideli treva v detailu v televizi jak nadavaji fotbalisti, hokejisti, atleti proste vsichni...jsou to proste lidi, ktery zijou tim ci onym sportem, tak je nechte dychat ffs.

Btw. nejlepsi herni zazitky vzpominky mam prave z podobnych "emo" vystupu, kdy se totalne lidi pohadaj na Skype (VT, TS). Ale nastesti sem hral vzdycky s lidma, ktery to proste berou jako emocni soucast hry a kdyz by me za moje chyby neposlali do prdele (i hur :D) tak by me to ani tolik nebavilo.

Takze zkuste se do hry nekdy poradne zazrat, aby az budete prohravat, tak se vam stresem bude svirat zaludek a zase naopak pri uspesnem tazeni vam bude srdecni tep nadsenim strme stoupat, fakt to stoji za to a spostu profi hracu to dela, jinak by u snad kazdeho TL streamu nebylo dole napsano: Advisory: This stream contains explicit language. ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 10:41:53 

Neco malo pro HH a jemu podobnych:

Emoce a jejich zvládání

Emoce jsou důležitou součástí našeho života. Přesto se často emoční projevy, zejména ty negativní, považují za něco trapného a nepatřičného. Jistě jste někdy slyšely hlasitou hádku na ulici, v kanceláři, restauraci či na jiném veřejném místě. Jaký to na vás udělalo dojem? Zastáváte názor, že emoce na veřejnost nepatří? Ať tak či tak, zlost a hněv prostě k životu patří. Snad proto existuje velké množství seminářů a kurzů, kde vás vaše emoce naučí, alespoň to tvrdí, ovládat. V novinách, časopisech, televizi i na internetu naleznete nepřeberné množství rad, jak ovládat hněv, jak překonat strach, prostě jak ovládat své pocity. J.G.Thompson kdysi řekl: „Pochopíme-li, že nás nějaká situace ohrožuje nebo nám naopak prospívá, začneme ji obvykle zvládat některým ze čtyř způsobů:

1. Verbálně: Například zvládnutí situace odvetnými úvahami, ale bez toho, aniž bychom „probudili“ fyziologické reakce.

2. Neverbálně: Například jedince něco zmátlo a on neví proč. Svou zmatenost ale nepřičítá zevní události, která v něm vyvolala tuto emoci, ale domnívá se, že mu začíná chřipka.

3. Verbálně i neverbálně: Příkladem je člověk uvažující: „Mě skutečně trefí šlak.“

4. Ani verbálně, ani neverbálně: Jedinec pohlíží na situaci neutrálním způsobem, tzn. že jeho osobní cíle a hodnoty ani neohrožuje, ani nevylepšuje, takže není zapotřebí ani duševní ani tělesné zvládání situace.

Pár rad na závěr

1. Věnujte pozornost citům svým i emocím vašeho okolí, klidně si své pocity i zapisujte. Zjišťujte zejména příčinu svých emocí (abyste se jim napříště mohl/mohla vyvarovat), stupeň (oznámkujte si intenzitu emoce jako ve škole od 1 do 5) a zkuste zauvažovat, co tyto pocity vypovídají o vás samotné(m). Vyznáte-li se dobře ve svých citech, naučíte se je ovládat. Pochopíte-li své blízké okolí, třeba vám nějaké jejich „výstřelky“ přestanou vadit a navíc si vás lidé začnou vážit.

2. Přepadne-li vás zlost či hněv na nevhodném místě (například u šéfa v kanceláři) zkuste svou emoci odvést „jinam“ či ji proměnit v pozitivní city (například „v duchu“ šéfovy nadávejte a vysmívejte se mu nebo naopak myslete na něco příjemného a začněte se usmívat).

3. Mluvte o svých emocích, rozebírejte své pocity a nestyďte se za to!

4. Zamyslete se sám/sama nad sebou a buďte k sobě upřímný/upřímná!

5. Dodržujte správnou životosprávu.

6. Myslete na to, že „nevybijete-li“ své emoce, může vám to způsobit zdravotní problémy (žaludeční vředy, neurózy aj.).

7. Buďte (snažte se být) optimista.

8. Myslete na to, že „s úsměvem jde všechno lépe“!

Eldesan

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &cn=Eldesa

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 11:04:50 

eldesan , diky ze jsi to sem postl , myslim si ze to muze par lidem pomoci :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 12:17:55 

Taky dávám poslední blábol k tomuto, nyní jsem si totiž uvědomil, že i já sem párkát nadával po prohrané hře, přesto, že jsem psal že nikdy, ale mé nadávky vypadaly takto: když sem projel vyhranou hru nějakou svou totální kravinou - I am the bigest noob ever, sory for wasting your time...nebo gg wp, i am noob...nebo když sem cejtil, že je protihráč tak nějak celou dobu lepší - GG WP you are better, nebo když cejtím, že protihráč je opravdu o mnoho lepší jako by o 2 ligy vejš - GG WP another world...tak asi tak.

Mě nevadí že někdo nadává jak už sem psal, mě jen příjde směšný a hlavně dětinský nadávat někomu za to, že mne porazil. Občas hraju nohejbal a neumím to na sítí - smečuju, nejčastěji do sítě a na to zahlásím: Ty seš debil, nebo kokot nebo cokoliv...párkrát na mne všichni koukali jako komu nadávám, musel sem vysvětlovat, že sobě, páč sem to pohnojil a tak mne napadlo, jestli to Head nepíše podobně jako já, sám sobě...ale to asi ne...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 13:16:15 

Prosiiiiim..jeste debatujtee...Ja se u toho radne bavim :D
Pane bozeeee..On nadavaaaa..Pane bozeee :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 11. lis 2011 16:54:26 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Nemuzu si pomoct eldesane ale proc tady na foru nadavas (je ti z nas na bliti a podobne) a pak pises takovej blabol...proste lol.

Takze na tve nazory jen dodam: To rika ten pravej.

btw. Da se nejak bloknout topik abych ho nesledoval, nemuzu si pomoct reagovat na nektere porytce tady.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina