StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 16:26:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Příliš kompetitivní multiplayer?
PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 15:34:16 
 ICQ  Profil

kori píše:
Ligy mi prijdou pekne demotivujici :-D V ty moji maj ty dole 0 - 200 bodu a od 40 mista maj vsichni 2,5K bodu. Uz vidim, jak to ty dole motivuje :-D Ale ted se to smaze, tak to treba doda odvahu :-D

To je normální v nižších ligách než je diamond.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 15:36:17 

Nj. Meli by poradat exkurze, aby clovek taky vedel, jak to chodi tam nahore a na co se muze treba tesit :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 15:37:25 

Pride píše:
Weezing píše:
Nevím proč někomu vadí zrušení zobrazování proher, když stejně většinou je budou mít kolem 50% a sledovat jestli mám wl ratio 53,6 nebo 53,7 je hloupé. Motivovat by vás měl spíš postup do vyšší ligy.

protoze nekoho treba zajima jak si stoji, jestli se zlepsuje, etc. Ten rozptyl je mnohem vetsi, sam sem mel jeden cas ratio pres 60% a stejne tak sem videl lidi co pomalu padali pod 40%.. takze to ukazuje dost.
A jak uz sem psal vys, bral bych hlavne w/l proti jednotlivym rasam, aby clovek videl proti ktere rase ma nejslabsi hry, jestli se zlepsuje etc. Omezovat statistiky kvuli tomu, ze by se par lidi rozplakalo, kdyz uvidi svoje skore, je blbost

Ligy sou treba mne osobne naprosto volny.. Me motivuje snaha se zlepsit.. vedet ze davam neco co sem driv nedaval, ze uz nedelam chyby, ktere sem delal driv. Jestli mam v brofilu cvocek, ptacka nebo hvezdicku me ani v nejmensim nezajima

Pokud prohráváš tak že seš na 40% tak to poznáš i bez wl ratia v profilu. A já svoje prohry výhry sem nikdy nezkoumal a stejně sem věděl jestli se mě daří či ne.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 15:40:58 

Od doby, co me to po 11 prohrach hodilo z 1. mista o ligu niz to povazuji za dulezity ukazatel, kdy uz prestat hrat ;-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 15:47:17 

K tomu vypnutí zobrazení proher v profilu: jak už jsem psal, vůči hráčům jako vy je toto vypnutí fakt hloupé a omezil bych to asi jen na bronze ligu. Takže toto jsem opravdu svým postem obhajovat nechtěl.

Na druhé straně smysl změny je zřejmý: podle mě Blizzard zjistil, že až moc hráčů ladder vzdá kvůli tomu, že jako nováčci sbírají jednu prohru za druhou. Na tom neni nic divného, každý kdo se hru učí, logicky prohrává. Tady jde o to, že tyhle jejich prohry vidí všichni kamarádi a to je právě ta demotivace, protože mají pocit, že budou za lamy. Vy mluvíte o děckách, co se rozpláčou nad prohrou, ale tohle je prostě jednoduchá psychologie, nikdo přeci nechce prohrávat a tím spíš ne veřejně před svými kamarády :)

Je to změna, která má podpořit tyto lidi v motivaci hrát dál. Pokud sledujete blog Blizzardu, co se zobrazuje i v menu hry, tak sem tam jsou zde i články označené jako Academy, kde Blizzard popisuje některé základní tipy, jak se zlepšovat. V jednom poměrně hezky psal, jak je běžné, že se lidi bojí kliknout na to prokleté tlačítko find match a že mají strach, jestli už jsou na ladder připraveni. Odpovídá na to vtipně, že přeci nikdy nebudou připraveni lépe, že přece nikdo nečeká, že budou do týdne v diamondu a ať prostě hrají svou hru a Battle.net se postará o zbytek, tj. o to, aby měli vyrovnané soupeře a hra pro ně tak neustále zůstávala zábavnou. To ukazuje, že tohohle jevu si je Blizzard moc dobře vědom a tímto směrem míří i tato změna v nadcházejícím patchi. Akorát je to holt dvojsečná zbraň a neni divu, že spoustu pokročilých hráčů hlavně z vyšších lig to (oprávněně) naštve.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 22. bře 2011 16:03:08 

Weezing píše:
Pokud prohráváš tak že seš na 40% tak to poznáš i bez wl ratia v profilu. A já svoje prohry výhry sem nikdy nezkoumal a stejně sem věděl jestli se mě daří či ne.

Vec nazoru. Tebe skore nijak nezajima a nikdo te nenuti se na nej divat. Nekoho ale treba zajima to sledovat a kdyz to oddelaji tak ma proste smulu. Tudiz je to dost stupidni a hlavne zbytecnej napad.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 15:23:37 

Aklain píše:
jak uz bylo uvedeno.. 99% lidi si tuhle hru koupilo s tim ze je to progaming hra " v ktere se teda budou predhanet ve vysledkach" a zavadet to co ty rikas kvuli 1% hracu... taky bych se na to vykaslal ;)
kde to bolo uvedene?? zdroj??? naozaj si myslis ze 3960000 z tych 4 000 000 hracov hrajucich MP ma ambicie vyhravat turnaje????

imho je to presne naopak (alebo velmi blizko k tomu)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 19:15:27 
 ICQ  Profil

Prosím je tu někde vysvětlen systém přecházení z lig?

Hraju už celkem dlouho, pořád tedy jen za náhodný teamy a střídám hry 1vs1 2vs2 atd...., ale nemůžu se zaboha hnout nahoru z bronzový ligy, přitom mám víc výher než proher. Nejsem žádnej Pro hráč, ale nejsem ani šlupka, tak nevím proč se furt mrcasím dole:(. Je teda taky fatk že u toho nesedím dnes a denně, ale obden:)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 19:52:07 

protoze si tam zaslouzis byt

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 23. bře 2011 20:27:11 

WAREN píše:
Prosím je tu někde vysvětlen systém přecházení z lig?

Hraju už celkem dlouho, pořád tedy jen za náhodný teamy a střídám hry 1vs1 2vs2 atd...., ale nemůžu se zaboha hnout nahoru z bronzový ligy, přitom mám víc výher než proher. Nejsem žádnej Pro hráč, ale nejsem ani šlupka, tak nevím proč se furt mrcasím dole:(. Je teda taky fatk že u toho nesedím dnes a denně, ale obden:)

V systému přecházení z ligy do ligy nezáleží na tom jestli vyhráváš nebo ne ,ale na skrytém ratingu. Neboli o kolik lepšího hráče si porazil...jak drtivé vítězství to bylo a etc.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina