StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 07. črc 2025 17:13:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 0:39:10 

Uriel píše:
to deacon: tak toto myslim ze uz troska odbiehame od temy ale DF nedostava na prde,l jedine politycky neviem co setko o tom vies ale najposlednejsie statistiky su ze kazdy mrtvy US vojak sa rovna asi 20 mrtvym afgancom (samozrejme su v tom aj Ccka) no ja neviem podla mna ked vojak zastreli 20 pred tym nez ho zabiju povedal by som ze nedostal na prdel ale zobral dost nepriatelov zo sebou. Jo a ked myslis ze schovavanie sa niekde v jaskyni a je vyhoda no neviem. Ano mas pravdu USA dopadnu ako SSSR ale tu nejde o vojensku prehru ale o politicku. A vojna je tam vyrovnana len preto ze UN dozera na USAA a zvazuje im ruky....keby mohlo USA vypali celi afganistan do posledneho stebla (nie ze by som bol za) kazdopadne arzenal na to maju myslim ze potom by sme tu nerozpravali o vyrovnanej vojne ale o genocide jedinou vyhodou AK je ze sa svet pozera a nedovoli aby USA vyuzilo cely svoj vojensky potencial neajaka moralka a znalost krajiny ti je na houby ked ti na hlavu dopadne jadrova hlavica.

Ten priklad som pouzil ako prirovnanie k Imba v scII ale je mi jasne ze vzdy sa najde nejaky chytry rypák ktorý nebude suhlasit a bude sa snazit prekrutit co napisem

možná se tu nedá souhlasit jen s přístupem(formou jejich příspěvku) některých jedinců..[/quote]
To je prave jak ZvT :D Je uplne jedno jaky jsou ztraty v prubehu matche, kdyz se tem T (USA) tu expu stejne nepodari udrzet. Sice maj celkove efektivnejsi tech, ale Z (talibove) jsou zase mobilni a hit&run na slabe chraneny mista dava. Navic jakozto reakcni army maj tu vyhodu, ze bojujou s bonusem domaciho creepu a i kdyz ztraty muzou bejt treba 20:1 (coz je btw. jenom propaganda), tak tech 20 nikdo nepocita, ale pomalu o kazdym z tech 1 je shot na CNN. Mapa je obrovska, takze mobilnejsi army, ktera rada pouziva burrow s vyhodou domaciho terenu je dulezitejsi nez dela s obrim rangem, sniperi a muly (c17) padajici z nebes a doplnujici utocnikum army. :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 1:31:33 

Jonas píše:
uriel bohužel s tebou nemůžu souhlasit v přístupu, nejsem nejlepší hráč, souhlasím s tím že každý by měl hledat chyby u sebe(kde co mohl udělat líp) ale to nezmění to že terran dokáže poměrně bez problému přejet kde koho jen s T1 jednotkama atd, popřípadně se zakopat a mít maximálně 1 exp, pokud je zakempenej tak jeho main prakticky nedobytnej... tedy jasně že mluvím o hráčich podobných kvalit..

abych se vrátil k tomu tvému přístupu, zdá se mi to velice pasivní a z nějakeho pozitivního vývoje pro SC2 určitě né dobře.. než jsem začal hrát sc2 hrál jsem travian a aby se něco změnilo, bylo potřeba fakt "brečet" tak aby to bylo slyšet ze všech stran, kdyby se to nedělalo hra by neprocházela vývojem a nijak se nezlepšovala..

možná se tu nedá souhlasit jen s přístupem(formou jejich příspěvku) některých jedinců..

suhlasim s tebou, nejsom proti tomu aby blizz upravil terranov ako som uz pisal tie argumenty co ma na svojom blogu a ktore tu prezentoval pralev su rozumne a zatial sa tu neozval nikto kto by ich dostojne vyvratil.

myslim ze terran ma urcite vyhody oproti ostatnym rasam, ale zvadzat vsetko len na to? to je detinske

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 5:28:42 

Uriel píše:
Jonas píše:
uriel bohužel s tebou nemůžu souhlasit v přístupu, nejsem nejlepší hráč, souhlasím s tím že každý by měl hledat chyby u sebe(kde co mohl udělat líp) ale to nezmění to že terran dokáže poměrně bez problému přejet kde koho jen s T1 jednotkama atd, popřípadně se zakopat a mít maximálně 1 exp, pokud je zakempenej tak jeho main prakticky nedobytnej... tedy jasně že mluvím o hráčich podobných kvalit..

abych se vrátil k tomu tvému přístupu, zdá se mi to velice pasivní a z nějakeho pozitivního vývoje pro SC2 určitě né dobře.. než jsem začal hrát sc2 hrál jsem travian a aby se něco změnilo, bylo potřeba fakt "brečet" tak aby to bylo slyšet ze všech stran, kdyby se to nedělalo hra by neprocházela vývojem a nijak se nezlepšovala..

možná se tu nedá souhlasit jen s přístupem(formou jejich příspěvku) některých jedinců..

suhlasim s tebou, nejsom proti tomu aby blizz upravil terranov ako som uz pisal tie argumenty co ma na svojom blogu a ktore tu prezentoval pralev su rozumne a zatial sa tu neozval nikto kto by ich dostojne vyvratil.

myslim ze terran ma urcite vyhody oproti ostatnym rasam, ale zvadzat vsetko len na to? to je detinske

muzes mi konretne napsat jakou ma terran vyhodu oproti ostatnim rasa ? to ze se doma zakope je tam nedobytnej je sice hezky, ale kdyz ti souper pak zabere celou mapu tak je ti to k nicemu. ze je T1 jednotka terran silnejsi nez ostatnich jednotek je sice hezky kdyz tossova armada je nakraji jak nuz horky maslo, protoze ma zas silenjsi T3 jednotky to je porad dokola , kazda strana ma svuj styl boje a ty musis vyuzit to v cem jsou dobry. kdyz ma toss smrtici late game army tak se nessnazim terrana zlomit na zacatku ale snazim se tu hru protahnout prave do doby kdy ma zas toss vyhodu.

Nechapu co se porad resi marine> zealot, marine>zergling logicky je to range jednotka a ve vetsim mznostvi se projevuje jejich sila , nacpes je do uzkyho pruchodu a je hotovo zase na druhou stranu colosus > thor, imortal > siege tank atd atd . kazda valka trva tak dlouho jako trva aby se na ni co nejvic vydelalo, americani to tam mohli davno vyresit kdyby nepostupovali tak jak to delaj ..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 6:11:02 

Skylleer píše:
Uriel píše:
Jonas píše:

muzes mi konretne napsat jakou ma terran vyhodu oproti ostatnim rasa ? to ze se doma zakope je tam nedobytnej je sice hezky, ale kdyz ti souper pak zabere celou mapu tak je ti to k nicemu. ze je T1 jednotka terran silnejsi nez ostatnich jednotek je sice hezky kdyz tossova armada je nakraji jak nuz horky maslo, protoze ma zas silenjsi T3 jednotky to je porad dokola , kazda strana ma svuj styl boje a ty musis vyuzit to v cem jsou dobry. kdyz ma toss smrtici late game army tak se nessnazim terrana zlomit na zacatku ale snazim se tu hru protahnout prave do doby kdy ma zas toss vyhodu.

Nechapu co se porad resi marine> zealot, marine>zergling logicky je to range jednotka a ve vetsim mznostvi se projevuje jejich sila , nacpes je do uzkyho pruchodu a je hotovo zase na druhou stranu colosus > thor, imortal > siege tank atd atd . kazda valka trva tak dlouho jako trva aby se na ni co nejvic vydelalo, americani to tam mohli davno vyresit kdyby nepostupovali tak jak to delaj ..

mne sa paci ako si pouzil niekolko krat znak > a ani RAZ !!! nebolo na lavej strane zergska jednotka... teraz zacnes vytahovat ze vo vacsich mnozstvach su silne.. ale stoja priblizne rovnako ako tvoje super drahe jednotky ktore nechce len tak obetovat (a tak sa zakopes doma)

mas pravdu kazda rasa ma iny styl ale preco styl terranov zvladne aj postihnute decko s obrnou a zergovia aby sa nenudili nahodou pri larva manazmente, pri muta harrasi, pri neustalom expeni, pri rozsirovani creepu, pri scoutovani (lebo nepripraveny zerg je uz a zaraz mrtvy zerg, nie ako Terran ktoremu sa niekolko chyb odpusti ved co moze pokazit dobrou kombinaciou marinakov marouderov a medievacov proti zergovi) ... ano zerg este musi injectovat larvy (ked zajebes ze nemusis postav viac hatch tak ti poradim .. ved nemuluj nescoutuj proste postav viac SCV a posielaj ich scoutovat) ... ok mozem otazku ? preco hrajes za najtrapnejsiu rasu za aku sa da ?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 6:50:17 

myrec píše:

mas pravdu kazda rasa ma iny styl ale preco styl terranov zvladne aj postihnute decko s obrnou a zergovia aby sa nenudili nahodou pri larva manazmente, pri muta harrasi, pri neustalom expeni, pri rozsirovani creepu, pri scoutovani (lebo nepripraveny zerg je uz a zaraz mrtvy zerg, nie ako Terran ktoremu sa niekolko chyb odpusti ved co moze pokazit dobrou kombinaciou marinakov marouderov a medievacov proti zergovi) ... ano zerg este musi injectovat larvy (ked zajebes ze nemusis postav viac hatch tak ti poradim .. ved nemuluj nescoutuj proste postav viac SCV a posielaj ich scoutovat) ... ok mozem otazku ? preco hrajes za najtrapnejsiu rasu za aku sa da ?

z tveho postu uplne srší nenavist omg , je to jenom hra proc to tak hrotite. nikdo te nenuti aby sis vybral zergy stejne jako me nikdo nenutil terrany , hraju za ne uz jak jsem to kolikrat psal protoze mam rad proste lidi - terrana v kazdy strat sem hral za lidi (total annihilation, dark colony, a hromada dalsich rts na ktery si tedka nevzmpomenu) hraju za ne kvuli marinakum a tankum pro me dve neojblibenejsi jednotky z celyho starcraftu hraju za ne protoze me bavi jejich styl boje . bunkry tanky marinaci battlecruisery nemam rad vsechnu tu havet zergskou mam rad starou klasiku proste. Podle tebe jsou trapni tak to si me teda fakt strasne urazil. schvalne jsem tam to znaminko nedal abych si pockal jakej mamlas se ozve prvni koukam ze si vyhral a ani sem na to nemusel dlouho cekat. Potrefena husa se vzdycky ozve koukam ze tady to plati dvojnasob. Uz jenom kvuli temhle postup bych si nasel nejradeji nejakej alternativni web. Je strasne krasny ze jsou tu popsany taktiky a vsechny ale co z toho kdyz pak prijde nejakej osel jako tady myrec a zasype vsechny kvalitni posty nejakym zergsky brecenim o nespravedlivym svete jak vsichni vsechno maj skvely a moje rasa jak to ma strasne tezke musi tohle a tamhleto. Reknu ti jednoduchou odpoved na tvoji hloupou otazku sice to prislovi je jinak ale budiz. Chyby se neodpoustej nikomu a pokud chces bejt nekdy v budoucnu kompetitivni souper tak se je snaz nedelat prestan brecet nad kazdou kravinou vim ze je to dneska IN jit se stadem tedka frci terran je op pojdme si teda zabrecet spolecne. GSL 1 - zerg wins, GSL 2 - zerg wins. Taky bych si pral aby tosse oslabili protoze mi prijdou moc silni mam tady zalozit forum protoss je OP ? v zadny jiny hre jsem nevidel tolik breku

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 7:10:40 

ale abych jenom nekecal a tys nerekl ze nemam zadny argumenty tak se podivej na tuhle hru morrowa vs strelok, morrow byl jeden z top terranu a switchnul na zergy protoze si proste mysli ze jsou lepsi. mrkni na game 1 a ta ti povi vse hraje uplne ukazkovou hru jak se ma hrat za zerga a ikdyz neni strelok zadny orezavatko bylo mi ho celou hru lito cokoliv co udelal jeho situaci jeste vic zhorsilo a morrow hral proste perfektne k nicemu streloka nepustil. vypada to jako kdyby hral top diamant s nejakym goldakem :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 7:14:31 

me to neda ale videl sem game 2 a at si rika kdo chce co chce tak tohle je proste epic zerg all in :) kam se na tohle hrabe terran , morrow je cvok a genius dohromady ..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 9:13:39 

Skylleer píše:
z tveho postu uplne srší nenavist omg , je to jenom hra proc to tak hrotite. nikdo te nenuti aby sis vybral zergy stejne jako me nikdo nenutil terrany , hraju za ne uz jak jsem to kolikrat psal protoze mam rad proste lidi - terrana v kazdy strat sem hral za lidi (total annihilation, dark colony, a hromada dalsich rts na ktery si tedka nevzmpomenu) hraju za ne kvuli marinakum a tankum pro me dve neojblibenejsi jednotky z celyho starcraftu hraju za ne protoze me bavi jejich styl boje . bunkry tanky marinaci battlecruisery nemam rad vsechnu tu havet zergskou mam rad starou klasiku proste. Podle tebe jsou trapni tak to si me teda fakt strasne urazil. schvalne jsem tam to znaminko nedal abych si pockal jakej mamlas se ozve prvni koukam ze si vyhral a ani sem na to nemusel dlouho cekat. Potrefena husa se vzdycky ozve koukam ze tady to plati dvojnasob. Uz jenom kvuli temhle postup bych si nasel nejradeji nejakej alternativni web. Je strasne krasny ze jsou tu popsany taktiky a vsechny ale co z toho kdyz pak prijde nejakej osel jako tady myrec a zasype vsechny kvalitni posty nejakym zergsky brecenim o nespravedlivym svete jak vsichni vsechno maj skvely a moje rasa jak to ma strasne tezke musi tohle a tamhleto. Reknu ti jednoduchou odpoved na tvoji hloupou otazku sice to prislovi je jinak ale budiz. Chyby se neodpoustej nikomu a pokud chces bejt nekdy v budoucnu kompetitivni souper tak se je snaz nedelat prestan brecet nad kazdou kravinou vim ze je to dneska IN jit se stadem tedka frci terran je op pojdme si teda zabrecet spolecne. GSL 1 - zerg wins, GSL 2 - zerg wins. Taky bych si pral aby tosse oslabili protoze mi prijdou moc silni mam tady zalozit forum protoss je OP ? v zadny jiny hre jsem nevidel tolik breku

jo urazit som ta nechcel to prepac... a chcem sa ti naozaj ospravedlnit, chapes bola tuha noc mal som chut sa proste postazovat a vobec.... a inak beriem tuto temu ze terran je OP ako trolling whining a vobec.. :) takze nic vazne :)
a dik ze si mi odpisal aspon niekto ma chut sa trochu pohadat a tak .. ved to chapes trolovo treba krmit lebo umru :)

a ta hra ma zaujima :) tesim sa na nu ale nikde nevidim link a hladat sa mi velmi uz nechce.. (prebdena noc nad ucenim..)
krasne rano prajem a dufam ze mi odpustis

a k tej najtrapnejsie ja som si zergov vybral preto lebo je to nieco zaujimavejsie ako "ludia" a vobec proste nieco nove (bolo to niekedy okolo roku 2001 ked som zacinal s SC:BW)

a mozem este jednu otazku ? co take zaujimave a narocne potrebuje taky kompetitivny hrac Terrana (pozeral som ake take taktiky, hlavne aby som sa im vedel branit a zaujima ma pohlad Terranskeho hraca na narocnost hry..)

a este k Morrowovi ... videl si ako hral proti predymu ? ako silver ? a to uz 2 mesiace trenoval za Z.. a som nadseny ze sa z neho stal dobry Zergsky hrac :) a ano Terran toho vela asi nemoze az tak daleko zlepsovat... pametam si kopec takychto modnych vln v SC:BW.. a tam boli este brutalnejsie... jooj cas ked zrazu kazdy na ICCupe (pred tym este Abyss alebo take nieco) zacal hrat za tu istu rasu a s tou istou taktikou.. az kym neprisli na to ze sa ani neoplati scoutovat :D a rovno ist counter proti tej strategii... a tak :) a v SC:BW boli zergovia este tazsi.. kto nezazil 60 zergelingov, aspon 15 lurkerov a neinteligentne castenie dark swarmu nevie o com hovorim... a aj tam ma porazali hlavne terrani.. ale nasiel som si partnera na trening a zacalo to byt omnoho lepsie.. zacal som byt v ZvT najlepsi z mojich matchupov... a teraz sa asi musi stat neico podobne.. dovdety si pridem tu niekedy poplakat pokricat ponadavat si na to aka som lama ;)
krasny den :)
TL,DR: ospravedlnujem sa :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 9:54:42 

Zergove kouknete na toto video day9 ... myslim ze vam to hoodne pomuze http://day9tv.blip.tv/file/4503324/ :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 9:55:53 

Skylleer píše:
me to neda ale videl sem game 2 a at si rika kdo chce co chce tak tohle je proste epic zerg all in :) kam se na tohle hrabe terran , morrow je cvok a genius dohromady ..

Hehe, ta hra me nemalo pobavila. :D Zajimavy, ze takovej drzej all-in mohl zkusit jakej koliv zerg predtim, ale ze to vymysli zrovna ex-terran me nak neprekvapuje. Pro T podle me musi bejt hodne kreativni, protoze klasika se da dobre counterovat. Uz jenom ty zakopany banelingove po mape: proc to skoro nevidim u jinejch zergu?

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina