StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 12. pro 2024 14:07:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: HotS Nové jednotky leaked !!!!
PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:57:11 

jak si prisel na to ze bude pomalejsi? to video neukazuje v podstate skoro nic a jeste nic neni finalni ty se tady o nem bavis jako o hotovy veci od toho je beta pokud ho budou chtit pouzit ke counteru vikingu tak ho upravi tak aby toho byl schopen. Uz jsem ti to jednou doporucoval napis blizzardu a zeptej se jich co od tempestu chteji porad se tu ptas na to co tady nikdo nevi protoze nikdo to nevymejsli

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:57:28 

Nevím čím to je .. jestli my Češi máme v povaze apriorně nesouhlasit s každým kdo má "nějaký názor" nebo co. Všude jinde na netu je drtivá většina lidí toho názoru, že chtějí zachovat Carrier, ale tady je podle všech naprd a Tempest se svojí low range bublinou vše spasí :) Ono to na papíře vypadá hezky ale realita bude jiná. Na papíře má i zealot counterovat maraudera a WTF LOL. víme jak to je.

EDIT: Zajímavý je taky to, že když jsem dřív psal že by Carrier potřeboval trochu pozměnit tak jsem tu zase byl za ubrečenýho blba co tomu nerozumí .. ale teď najednou všichni souhlasí s tím, že je Carrier špatnej, mám z toho divnej pocit.

Naposledy upravil Stealman dne čtv 27. říj 2011 14:00:47, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 13:58:54 

Zenedar: Na to, že bude pomalejší jsem přišel zdravým rozumem .. má to být capital ship protossů, čili velie pravděpodobně massive a massivní letadýlka ve starcraftu nebývají zrovna z nejrychlejších. Pochybuju, že něco dražšího většího a silnějšího než void ray bude rychlejší.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 14:02:51 

Oba dva jste defacto nepřímo naznačili že s Carriery nemáte zkušenosti aka nepouíváte je, tak jak je můžete s takovou vervou hodnotit. Já je používam hodně často, prakticky kdykoliv mohu, tak si myslim, že alespoň o nich můžu něco říct. A zdají se mi ok, já bych se např. neodvážil řikat, že stalker je blbej, protože je nějak moc nepoužívam pokud to není nutné.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 15:02:32 

tak parkrat jsem carriera mel i v 1v1 ale to jsou vyjimecny priprady typu terran se zaturtly nebo hraje 50 min mass mech kde byl vyjimecne carrier pouzitelnej kdyz zapomnel udelat vetsi mnozstvi vikingu atd ale rozdil je ze posoudit ze to delam neni relevantni vzhledem ke skillu tvych souperu a obzvlast v tymovkach kde ten skill opravdu tolik neznamena jako v solu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 15:46:37 

Zenedar: Prosimtě a co teda v týmovkách rozhoduje když ne skill ? Co je to za kravinu cos teď napsal :-D V týmovkách snad za nás hraje AI nebo co ? :) Neříkáš to náhodou jen proto, že zřejmě týmovky nehraješ. V týmovkách hrajou ti samí lidé jako v 1v1, jen taktiky a strategie jsou jiné. Ale skill tam rozhoduje o výhře/prohře uplně stejně, nebo jakou o tom máš představu ? :)))

Upřímně po zhruba roce hraní SC2 mi přijde že naopak týmovky jsou na opravdový skill náročnější, protože 1v1 na ladderu vypadá asi tak, že většina lidí neustále opakuje ty samé buildy, ty samé mechanicky naučené postupy, tomu ty řikáš skill ? V 1v1 kdo první rushne v pravou chvíli vyhrál, v týmovkách to tak naštěstí nemusí vždy být (někdy ale taky). Tam musíš kombinovat více typů jednotek, kooperovat s dalšími lidmi a vůbec brát v potaz mnohem širší spektrum událostí, to ale pro tebe asi není "skill" jak se zdá. Každý si asi pod tím slovem představujeme něco jiného.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 16:01:27 
 ICQ  Profil

Stealman píše:
Zenedar: Prosimtě a co teda v týmovkách rozhoduje když ne skill ? Co je to za kravinu cos teď napsal :-D V týmovkách snad za nás hraje AI nebo co ? :) Neříkáš to náhodou jen proto, že zřejmě týmovky nehraješ. V týmovkách hrajou ti samí lidé jako v 1v1, jen taktiky a strategie jsou jiné. Ale skill tam rozhoduje o výhře/prohře uplně stejně, nebo jakou o tom máš představu ? :)))

Upřímně po zhruba roce hraní SC2 mi přijde že naopak týmovky jsou na opravdový skill náročnější, protože 1v1 na ladderu vypadá asi tak, že většina lidí neustále opakuje ty samé buildy, ty samé mechanicky naučené postupy, tomu ty řikáš skill ? V 1v1 kdo první rushne v pravou chvíli vyhrál, v týmovkách to tak naštěstí nemusí vždy být (někdy ale taky). Tam musíš kombinovat více typů jednotek, kooperovat s dalšími lidmi a vůbec brát v potaz mnohem širší spektrum událostí, to ale pro tebe asi není "skill" jak se zdá. Každý si asi pod tím slovem představujeme něco jiného.

Ty to nečteš, viď? Ty umíš jenom psát to svoje a být spokojený jak prase v žitě, co?
Observe:
Zenedar píše:
pokud se tu chces ohanet ligama minulou sezonu s tomikusem ve 2v2 rank 1 master v regionu asi 70 nejlepsi par a hrali jsme pouze 2x random carrier muze byt pouzit bud v pralesni lize a nebo v nejakym FF FFA ale ne v klasicky standartni hre protoze lepsi hrac ti udela neco co to snadno zabije predevsim coruptora vikinga a dalsi podobny srandy a ozbvlast jak je 2v2 dynamicky od zacatku si namassit 10 carrieru do takovy faze hry by ses nedostal ani z pulky vsech her a vyhral bys toho jen zlomek protoze lepsi souper proste nebude jen sedet na prdeli a cekat az si udelas 10 carrieru
a platina je v teamu pralesni liga protoze muzu hrat jen double 6pool nebo double 4gate a dostanu se do masteru s prstem v nose protoze teamovky nejsou solo kde to je o skillu mnohem vic

A ano, Zenedar má pravdu, v XvX; X > 1 tě může dost potáhnou alík. Já takhle dostal v 2v2 mě a jednoho silvera do diamondu naprosto s přehledem, přitom ten silver to vůbec a totálně nestíhal. Prostě jsem mu řekl udělej marinu, stim, medivacs a hromadu upgradů, já se postarám o zbytek ... bam. Tohle v 1v1 prostě nelze, tam se nemůžeš spoléhat na to, že tě zachrání alík, že ti přihraje gas, když on jede min heavy units, tam se musíš snažit ty sám, nikdo jiný to za tebe neudělá. A to je právě ten rozdíl v skillu. Navíc některé kombinace jsou vždy silnější než jiné v týmovkách(IMO nejsilnějším kombem je TP).
Takže asi tak.
Btw carrier používám dost v PvZ a je to jednotka, kterou akorát dávám najevo, jak silnou převahu mám(používám 2gate 1robo 2base build into macro mode, v podstatě death ball složený z colossů, void rayů a později přihazuji carriery a když zerg namassí corruptory přepnu na hromadu gateway jednotek, čímž ho zabiju(kldyž to nevzdá dříve) :)). Jinak je carrier k ničemu, je pomalý, dlouho mi blokuje stargate a min/gas, vyrábí se ukrutně dlouho(vzhledem k tomu, co to umí).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 16:04:37 

deacon: Aha takže to, že hraju týmovky automaticky znamená že mě protahuje alík a já jsem ten looser. Dobrá filozofie no .. opravdu mi těmito úvahami dáváte najevo, že vy tomu rozumíte :-D Dva spolu hrajou týmovku ale oba protáhne ten druhej, tady nám ta logika ale dostává na frak :)))

EDIT: Za dále nevím jak to, že v týmovce mi může pomoct kámoš snižuje nároky týmovky na skill .. ty si pleteš pojmy a dojmy. To je jako kdybys řekl, že hokejista nemusí umět hrát hokej, protože to za něj odehrajou ostatní a když nemá puk, tak mu kolega přihraje, to myslíš jako vážně tohleto ? Já si tu začínam připadat jak na jiný planetě opravdu.
Od toho se tomu tak nějak říká týmovka víme.

Za dále abych použil tvou vlastní logiku, proč jsi zvýraznil to, že Zdenedar hraje ve 2v2 master, když přece v týmovce tě může protahnout aly, takže je to vlastně irelevantní.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 16:17:42 

Jak to tak čtu, tak mi roste brain tumor.

Stealmane, budu se s tebou bavit po tvém, dobře? Jsi kokot a té hře nerozumíš.

Konec pohádky.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. říj 2011 16:21:21 

Stealman píše:

rekni mi co je za skill udelat double 4gate a v pohode se dostanu dostane skoro kazdej do masteru jen 4gatem a takovejhlema rushema to neni ani z pulky o skillu jako 2v2 reknu to jeste jinak clovek co je v masteru v 1v1 je v klidu master ve 2v2 opacne to zdaleka nefunguje diky tomuhle pravidlu ze procheesovat se do tymovyho masteru je snadny jak prase

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 210 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina