saltazar píše:
Stoky->ještě že takhle nehrajou všihni terrani, po shlédnutí toho tvého replaye absolutní nuda. Neříkám nic proti strategii, je očividně účinná, protože já hraju hodně podobným systémem co jel tvůj protivník většinou proti terranovi. Ovšem je to prostě hra o ničem a jestli takhle vážně jedeš všechny TvP tak nechápu že tě ta hra ještě baví.
Nuda?? Proc? Ono je to ciste o pristupu. Me treba bavi sedet hodiny u singlu proti AI, nebo v build testeru a zkouset a trenovat build. Muzes brat SC jako hru a nebo jako sport. Hru si zahrajes a treba se u ni pobavis. Ale pokud se chces zlepsit musis zvladat zakaldy a na tech teprve se da stavet. Kdyz bych ve fotbale neumel kopnout do mice, taky se tezko dostanu do sestavy. Ze ty lidi bavi trikrat tydne chodit na trenink, ja si radsi zahraju s kamarady na placku
Ja samozrejme takhle vzdycky nehraju a taky to podle toho vypada. Ale posledni dobou zkousim obcas ciste makro hru. Proste takovy terransky swarm
. Je to podobne, jako bych mimo hrani na placku chodil jeste behat aby se mi na placku hralo lip. A me bavi i to behani
A to ze tenhle styl hry funguje, je proste o tom ze na tom placku hraji se mnou lidi, ktery sice koukaj na prvni ligu a teoreticky vedi jak ma vypadat ktera klicka ale zabehat si nejdou.