Pokud jsem si to správně přeložil, tak stejnou, ne nižší prioritu. Tzn. když si dobře stoupneš, sejmeš SCV opravující Thora, i když nejsou přes něj vidět (haleluja).
Ty nářky Zergů, že mutování larev teď bude nesmyslně nepohodlné, mě pobavily, já dosud nevěděl, že to jde dělat i jinak než mačkáním hotkeye

Tak teď už se to držení určitě učit nebudu
Terran že není OP kvůli nějakým procentům - LOL. Terran je pořád stejně OP a k těm procentům řeknu jen tolik - Blizzard sám píše, že pro ně ta procenta nejsou jediným ukazatelem, což už samo o sobě ta procenta totálně odstřeluje. Protože kdyby ta jejich
upravená procenta* měla vypovídat o balanci, tak by přece nebyl důvod je nebrat jako průkazná a neřídit se jimi. Jak je pak možné vysvětlit, že přestože podle těch procent dostávají Terrani nehorázně na frak, v posledních dvou patchích jsou Terrani nerfováni?

(výsledky turnajů se ani nemusím ohánět)
* To je taky hrozný blábol, že nějakým komplikovaným matematickým vzorcem proženou statistiku matchmaking systému, aby vypovídala o balanci a ne matchmaking systému

Takovej vzorec vůbec nemůže existovat už jen z podstaty věci; není možné upravovat systém založenej na klíčovém vstupu, aby se nebral v potaz ten vstup