StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 15:55:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Úroveň hraní: EU vs US servery
PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 19:18:56 

Zdravíčko...
Sleduju streamy prakticky pořád a koukám hodně na coachování od top amerických hráčů. Root.Destiny zrovna coachuje zerga, který je i podle profilu v Diamantové lize. Já jsem ve stříbrné a můžu říct, že bych toho zerga porazil 10x z 10! Zapomíná dronit, jakmile má expanzi, tak mu minerály vyletí na 1000, tak dropne lair atd chce vyrábět mutalisky a nemá gas, protože minuje pořad z jednoho!!! Jeho soupeř je Protoss co je v masters a i toho bych rozdrtil jak nic.

Už jsem slyšel, že mezi EU a US servery je rozdíl, ale tohle je moc! Kdybych hrál na US serveru jsem v Masters bez mrknutí oka.

Co si o tom myslíte?

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Úroveň hraní: EU vs US servery
PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 19:22:04 

Myslím si že bys nebyl ani v diamantu. Ono je lehký hodnotit, když se jen koukáš, ty máš také ve své hře mezery (asi někde jinde) a proto seš tam kde seš.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 19:30:14 

Samotný key není zase až tak drahý, tak ho kup a jdi pařit do US, pak se ukáže. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 08. dub 2011 19:50:45 

Samozřejmě mezery mám. Většinou prohrávám v důsledku nedostatku scoutování a zbrklých útoků. Ale řeči typu, že bych nebyl ani v diamantu, přitom jsi neviděl hrát ani mě ani toho zerga jsou neuvážené. Na toho zerga nepřišel ani jeden útok za prvních 15minut a jak říkám, už na dvou bázích měl minerály na 1000. Macro žadne, micro žadne. Destiny mu asi deset minut vysvětloval, že když má roache, tak se musí nalepit na protose kvuli force fieldům a on to nebyl schopen pochopit.

Neříkám, že amíci jsou špatní hráči. Říkám, že na US serverech je podle toho co jsem vypozoroval o moc více špatných hráčů a tudíž i horší hráči jsou dosazováni do lig vyšších.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 09. dub 2011 0:41:44 

Tak pro představu, toto je hráč Diamondu v US!

Začíná to 00:10:05...
Enjoy: Justin.tv VOD

- scouting nula
- netuší, že počáteční čtyři zerglingy by měl poslat na watch towery, k jeho expanzi a ideálně k jeho třetí expanzi
- macro nic moc, přijde jedno DTčko, borec čumi jen na něj, produkce žadna
- roach micro by zvládla líp moje babka při probíhajícím infarktu
- celkový game sense minimum...

Tak to vypadalo u mě po vydání hry v bronzu.

BTW neříkám, že já bych měl být v diamondu, protože vím, že bych tam zatím neměl co dělat, a že je toho ještě HODNĚ co by se dalo zlepšit. Ale tvrdím, že toto EU diamond rozhodně není...

Chtěl bych slyšet názory lidí co jsou Diamond a výš, ať mám představu jestli takhle vypadá diamond i tady. Je totiž možné, že rozdíly mezi ligama nejsou až tak markatní jak si myslím...

Thx

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 09. dub 2011 1:00:09 

uvedom se ze i v ramci lig sou obrovske rozdily ve skillu. Zvlast v diamondu kde se v podstate krizi ti spatni a dobri hraci. Sam sem porazil naky hrace z diamondu, u kterych sem neveril ze v te lize sou, protoze hrali neskutecne spatne, a stejne tak sem videl hrat hrace z top diamondu spolehlive o nekolik trid lip nez ja.. Vetsinou to bylo tak, ze uroven na US serveru byla nizsi nez na EU, ale nikdy ten rozdil nebyl nejak zasadni. A pochybuju ze v sc2 by tomu bylo jinak

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 09. dub 2011 1:18:02 

Rogue píše:
Tak pro představu, toto je hráč Diamondu v US!

Začíná to 00:10:05...
Enjoy: Justin.tv VOD

- scouting nula
- netuší, že počáteční čtyři zerglingy by měl poslat na watch towery, k jeho expanzi a ideálně k jeho třetí expanzi
- macro nic moc, přijde jedno DTčko, borec čumi jen na něj, produkce žadna
- roach micro by zvládla líp moje babka při probíhajícím infarktu
- celkový game sense minimum...

Tak to vypadalo u mě po vydání hry v bronzu.

BTW neříkám, že já bych měl být v diamondu, protože vím, že bych tam zatím neměl co dělat, a že je toho ještě HODNĚ co by se dalo zlepšit. Ale tvrdím, že toto EU diamond rozhodně není...

Chtěl bych slyšet názory lidí co jsou Diamond a výš, ať mám představu jestli takhle vypadá diamond i tady. Je totiž možné, že rozdíly mezi ligama nejsou až tak markatní jak si myslím...

Thx

Zacatek byl v pohode, utracel larvy a stihal inject i kdyz mel tu expu, pak si mel hodit makro nebo dalsi expu trochu driv no, ale jinak ok... pochybuju, ze by jsi ho sundal. Myslis si, ze by jsi to zahral lepe, ale nezahral.... ono se na to kouka a radi, ale zahrat to? to uz je jina vec :) jinak 12. minuta o 60 vetsi supply,13:30 zerg max a protos 120? :D takze makro na par vyjimek na low diamond pohoda. Jsem naprosto jisty, ze tve hry konci tak, ze mas na konte 2k+ mineralu nebo zadne,ale hodne larev (malo dronu), ale stejne nebo nizsi supply nez tvuj souper a prohravas :) takze to ze, mu vylitnou mineraly je supply blockem a tim, ze nema tu makro hatch, nebot nema larvy, ale to by mel vedet ten kdo ho coacuje nebo to snad nevi? :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 09. dub 2011 1:44:18 

Celkem me mrzi ze pan rogue tady nema ID... asi bych si snim zahral po par pivkach... Kdyz uz si silver dovoli takhle mluvit, tak v nem musi bej kurna kuraz.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 09. dub 2011 3:14:40 

Rogue píše:

Co si o tom myslíte?

Co si o tom myslime? na to de rict jenom lol :P

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 09. dub 2011 11:47:32 

No lolujte si jak chcete, ale i TLO řikal, že diamond v US je silver v EU...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina