GoodWill píše:
Sice si z toho obvinil hexea, ale zrejme ty budes ten co sa narodil v inom svete, alebo ma male skusenosti. Toto je fakt lol.
Zaujimalo by ma ake problemy si mal s blizzardovskym supportom. Par mi ich sem prosim ta napis, potom sa mozeme o nich pobavit. To, ze sa ti, na oficialnych forach, neospravedlnia za to, ze sa ti dva dni nezobrazuje ikonka v profile, nie je problem supportu.
gp2Fx2 píše:
A ano. Ve chvíli kdy si koupím software který nefunguje, má být výrobce ochoný a má být schopný tento problém rychle a efektivně řešit. To co hlásáš je strašně komunistické (no offense). Prostě to nejde, tak se s tím smířím. Zajímalo by mě jak bys reagoval ve chívli kdy by sis koupil kupříkladu nefunční televizi (nebo lépe televizi funkční, který nebude fungovat červená barva). Taky by ses s tím jednoduše smířil?
Televizor, ktoremu nefunguje cervena farba, = hnile jablko. Neviem sice preco to nevidis, ale presne o tomto som uz pisal. To je pochopitelne chyba vyrobcu, ktora sa neda opravit nadialku a teda je potrebne televizor vymenit, alebo vypytat naspat peniaze. To, ako dlho bude trvat oprava televizoru, pripadne vybavovanie noveho, pripadne vratenie penazi, je otazka servisu/supportu (a to je to o com sa bavime). U softwaru je to podobne, lenze v tomto pripade vymena tovaru neriesi problem. Tym padom musi vyrobca bud chybu opravit, alebo vratit peniaze. Pochopitelne sa, aj pre tvoje dobro, snazi vyrobca najprv chybu opravit. Dlzka opravy/vratenia penazi, ako som uz povedal, zavisi od servisu/supportu. Nechcem sa opakovat, ale akonahle sa na blizzard obratis s problemom, vzdy ti odpovedia a budu sa snazit ti pomoct. Ak ma rovnaky problem vacsi pocet ludi a nie je to zapricinene jednotlivcom (teda hardwarom uzivatela), tak sa vyda patch, pripadne ponukne hromadne riesenie pre vsetkych.
Budzogan píše:
Treba si uvedomiť, že určity feedback by nezaškodil.
Budzogan: Treba si tak isto uvedomit, ze feedback blizzardu je ich dobra vola.
Budzogan píše:
A okrem toho je to otazka aj dobreho mena reagovať na to, že hráčom niečo nejde. V konečnom dôsledku to nemusi dopadať vždy najlepšie, a ak by sa na to uplne vysrali tak kto by nabuduce kupoval ich hry ?
Je to bohužial tak, že blizzard to ma troška slabšie, ale tak snaha tam je...
Ty to ale vidis len zo svojho pohladu. "Mne predsa nerobi problem napisat obcas nieco na forum, preco by to malo robit problem im". Ono to ale funguje trosku zlozitejsie.
Na fore, sa snazia odpovedat, tak ako mozu, pricom vobec nemusia. Mas problem? Napis im mail.
"blizzard to ma troška slabšie". Slabsie ako kto? Ako ina herna spolocnost? Aka? Ako opravari televizorov? Mozno. Ale oni opravuju mechanicky problem.
Jednoducho s tym, ze ziadny software nefunguje na 100% sa treba zmierit takisto, ako sa treba zmierit s tym, ze auto sa musi opravovat, pretoze mechanicke casti sa opotrebuvavaju. Ci uz je to hra za 300 korun, alebo 3D studio max za 90 tisic. S tym, cim sa zmierit nemusis je servis/support. To ale mozes byt rad, ze mas hru od blizzardu a nie napriklad od spominaneho EA.
Neviem, ale mam pocit, ze ludia, co maju nad 20 rokov, musia vidiet, co tym myslim. A ak nie, tak bud sa este nepozreli von z rodneho mestecka, alebo ziju v bubline idealneho sveta. (Pochopitelne nemyslim nikoho konkretneho ani sa nesnazim, aby ste zacali flamovat ako male deti).