Opravdu, ale opravdu mi došla trpělivost. Killere, očekávám, že když se chce někdo s mojí hlavní postavou sejít, tak k tomu má dost dobrý důvod, a taky má dost dobře proyšlené co napsat... Tvůj poslední příspěvek byl z 18. března, což je už přes dva týdny... Já opravdu potřebuji posunout příběh kupředu, a dalších čtrnáct dní čekání nebo kolik, než si promyslíš "co napsat" opravdu neunesu... Píšu tedy dál, když tě nic nenapadá, ale mrzí mě ten promrhaný čas, kdy jsem již dávno mohl s příběhem pohnout ke konci. Všem ostatním přeju příjemné čtení...
Bez ohlédnutí na Killera zvolal: "To je v pořřádku..." Ssarekaie znovu přepadl chlad a také protestující žaludek, který již dlouho neměl nic na práci... Něco se děje... A ta žena, je svým způsobem. Zvláštní.
Ty oči... Plné zármutku... Zklamání, odhodlání a ještě něčeho, co nedokázala Satyra slovy popsat. Někde jsem ty oči už určitě viděla, ve svém zorném poli uviděla zvedat se Killera ze země, avšak celou svou pozornost nadále věnovala okřídlenému ještěrovy.
Zatraceně, Killer se zvedl z bahnité země. To budu muset zase celé brnění vyleštit, až tohle šílenství skončí. Pokud skončím naživu... pomyslel si trpce. Zabodl svůj meč do země a použil jej jako opěradlo, poté zvedl hlavu. Drak se díval zpříma Satyře do očí, gigantické monstrum udělalo několik pomalých kroků ke stále jako svíčka stojící Satyře. Killer se snažil vytáhnout meč ze země, marný zápas s mečem zabředlým v bahně však upoutal drakovu pozornost. "To je v pořřádku..." Zvolal drak aniž by se ohlédnul a pokračoval dál k Satyře. Killer zaoufale zatáhl vší silou obouruč za rukojeť, zatraceně, Satyro vydrž. Meč nakonec povolil. Rozběhl se, aniž by myslel dopředu vstříc ebenově černému drakovy.
Ssarekai ucítil vítězoslavný pocit naděje napravo. Pomalu se přikrčil a prudce se odrazil. Právě včas, Killer máchl naprázdno, navíc klopýtl v bahně a ztratil rovnováhu.
"Dost!" Satyra zakřičela hlasem, navíc zesíleným neustáleným proudem chakry. Ssarekai částečně spadnul, částečně přistál v bahně. Killer si všiml protivníkovi nepozornosti a udělal ve vzduchu sled několika rychlých gest.
Ssarekai se přiblížil téměř na dosah ruky. "Nesskutečné, jak sstraššlivě sse jí podobášš." Cosi pekelně žhavého mu spálilo pravou nohou. Rozzuřený drak se bez rozmyslu ohnal po Killerovi. Ten však podobný útok čekal a uskočil dozadu.
"Jdi od ní dál! To já jsem tě vyhledal!" Zakřičel Killer a pevně sevřel svůj meč. Počáteční romance mezi oběma rasami se vytratila a Ssarekai si pravou přední tlapou setřel bláto z čenichu. "Chhccešš mně zabít?" Zeptal se téměř otráveně, jako by musel čelit podobným výhružkám každý den, což vlastně nebylo daleko od pravdy... "Ne, ale já... Zjevil ses mi ve snu..." Drak se pousmál. "Nebýt ttvé ssamice, Ssatyry, dávno bych tě szabil... Většší nessmysl jsem ješště nesslyšel." Satyra se přidala do rozhovoru, než se zase stočí do něčeho vážnějšího, než pouhého souboje argumentů. "Draku... Chci říct, Ssarekaii, tohle je Killer, on... občas se chová dětinsky, ale nemyslí to špatně, jenom se mně snaží, až příliš chránit." Já, že se chovám dětinsky?!? Killer vrhnul zlostným pohledem po Satyře. "Přizznám sse, ne všše jssem pochhopil ssprávně," drak vypadal velmi zamyšleně. "Nechhápu, co po mně..." Drak se zarazil a zamrkal párkrát na Satyru. "Nesskutečné, v lidsské podobě jsste ssi tak podobné." Killer měl sto chutí vyříznout té drzé ještěrce její rozeklaný jazyk, drak a člověk, jaká podobnost, o čem to mluví???
"Ty tvé oči, ty jsi nebyl vždy drakem, že ne?"
Vypadá to, že uhodila na nesprávnou strunu, Ssarekai sklopil svou ohromnou šíji a předstíral zájem o svou pravou nohu. "Okamžšitě odjeďte, nevracejte sse. Czanedlouho jssou tady." "Kdo?" Oba se rozhlíželi okolo. Ssarekai se smutně usmál, "věřřte mi, toho koho mám na myssli by jsste určšitě nechhtěli potkat v tuto dobu na tomto mísstě." "Má pravdu, pojď" Killer jemně, ale pevně sevřel Satyře ruku a odtáhl ji od temně černého draka...
Ssarekai povzdechl, měl promrzlé křídla a nohy, ale víc ho trápilo srdce. Srdce, které mu připomínalo Kyuubi, hlavně její lidskou podobu, která byla velmi podobná Satyře...
_________________ "Zabít nebo být zabit není nic nepřirozeného... Narozdíl od života beze smyslu." "Dlouhý styk se zlem, stejně jako s dobrem vede k tomu, že v něm člověk nalezne zalíbení..." -Lucius Annaeus Seneca Můj YouTube blog Rytíři!
|