Aklain píše:
prave necekam dite ale neco starsiho.. protoze ti vetsinou maji problem s apm.... ted sem se podival na rep znova a chyba... nejvetsi fatalni... 1 vec kterou se musis naucit u kazde strategie..... zkratky a pouzivat komanda... "davat si armadu budovy atd pod cisla.... ty kdyz chces neco postavit.. musis najet do mainu.. kliknout na budovu.. kliknout na jednotku..... souper muze bojovat.. a zaroven mu staci kliknout napr 4 a 2x zmackne e a hned se mu stavi 2 banshee.... a takhle celou hru.... fakt se to nauc protoze tohle je opravdu snad krok c.1 kterej by ti asi kazdej krom praleva a podobnych teoretiku rekl ze je zakladni a nejdulezitejsi vec...
Nechce se mi znovu koukat na ten rep, ale já neměl výrobny pod číslem? to čumím normálně je tam mám, všechny hrnu pod jedno číslo a tabem svičuju, pravda je, že tady sem věděl, že nehraju ze silverem ale s diamantem a byl jsem dost nervní a pralev taky radí ukládat
Todle pokud tomu tak bylo neni až takovej průser, páč todle normálně dělám, raději mi prozraď jak na to APM bez spamování a zároveň abych si tu hru užil. Neříkej mi, že když máš 200 APM, že si to užíváš (no když vyhraješ tak asi jo:-)). Někdo mi radil - stavím SCV? Stavím výrobny? Savím armu? scoutuju? a tydle dotazy mi pomohli se dostat z 25APM na těch mejch ušmudlanejch 50, ale dál to nějak nejde...jo jednou sem měl i 70, ale to sem doubleclicoval a to asi nebude moc efektivní.