StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 25. lis 2024 4:29:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 417 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 42  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Replaye slabších hráču - poučení?
PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 0:26:28 

Aklain píše:
tak ja se na 90% repu dival na 8x rychlost tak takhle ti nereknu :))
ale co sem si vsiml je ze zezacatku ztracis hodne na scvckach.... souper mel 17 a 1 mulu a ty 13 a 1 mulu.... jinak sem to az tak moc nezkoumal.. dival sem se spise cim si ho porazil..

no ale tak samozrejme zlepsit to APM... ne tim ze budes klikat jak zbesilej zbytecne ale tim ze budes delat opravdu dulezite tahy a kliky :) ale to vse prijde casem samo .. staci jen trenovat

Mám pocit, že APM už moc nezlepšuju, možná tak poslední 2 měsíce je můj strop 50 a fakt nevím jak to zvíšit, navíc mám odehráno už tolik, že už fakt nevím, respektivě vím, ale já se tou hrou kochám, jsem takovej čumil, prostě místo abych něco dělal tak čumím jak mi letěj raveny nebo jiný potvory někam do pryč, proč protože se mi to moc líbí:-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 0:28:35 

Aklain píše:
no ale prave snad kazdy standart a kazda taktika ktera se pri TvT muze ukazat ma zaklad par tech marinaku a marauderu.... nebo i bez tech marauderu klidne... a ti ty tvoje hozene kulomety stihnout znici daleko driv nez vubec znici aspon 1 scv.. ale jak sem rikal :) pozdeji uvidis sam... na silver to treba je ucine... ale s tim jak porostes musis proste strategie menit na ty ktere se proste hraji :)_

No ono jak se to vezme, u mě může být problém, že ty strategie měním až moc rychle, tak např tydle raveny sem udělal tímto způsobem asi po 3. v životě, problém bude, že se ty taktiky naučím jen povrchně...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 0:31:05 

muzu jen vedet kolik ti je?

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 0:33:05 

Aklain píše:
no ale prave snad kazdy standart a kazda taktika ktera se pri TvT muze ukazat ma zaklad par tech marinaku a marauderu.... nebo i bez tech marauderu klidne... a ti ty tvoje hozene kulomety stihnout znici daleko driv nez vubec znici aspon 1 scv.. ale jak sem rikal :) pozdeji uvidis sam... na silver to treba je ucine... ale s tim jak porostes musis proste strategie menit na ty ktere se proste hraji :)_

Ale jinak moc děkuju za tvé názory, fakt čumím..... že ty nejsi to co jsi, ale přvzal jsi nick po tom co nejsi :lol: :lol: ?

Kolik mi je? možná budeš čekat dítě, ale je mi 32, mám rodinu a hraju tak 4 hry denně, 3 se rozehrávám a 4. prohraju:-)))

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 0:35:54 

prave necekam dite ale neco starsiho.. protoze ti vetsinou maji problem s apm.... ted sem se podival na rep znova a chyba... nejvetsi fatalni... 1 vec kterou se musis naucit u kazde strategie..... zkratky a pouzivat komanda... "davat si armadu budovy atd pod cisla.... ty kdyz chces neco postavit.. musis najet do mainu.. kliknout na budovu.. kliknout na jednotku..... souper muze bojovat.. a zaroven mu staci kliknout napr 4 a 2x zmackne e a hned se mu stavi 2 banshee.... a takhle celou hru.... fakt se to nauc protoze tohle je opravdu snad krok c.1 kterej by ti asi kazdej krom praleva a podobnych teoretiku rekl ze je zakladni a nejdulezitejsi vec...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 0:46:40 

Aklain píše:
prave necekam dite ale neco starsiho.. protoze ti vetsinou maji problem s apm.... ted sem se podival na rep znova a chyba... nejvetsi fatalni... 1 vec kterou se musis naucit u kazde strategie..... zkratky a pouzivat komanda... "davat si armadu budovy atd pod cisla.... ty kdyz chces neco postavit.. musis najet do mainu.. kliknout na budovu.. kliknout na jednotku..... souper muze bojovat.. a zaroven mu staci kliknout napr 4 a 2x zmackne e a hned se mu stavi 2 banshee.... a takhle celou hru.... fakt se to nauc protoze tohle je opravdu snad krok c.1 kterej by ti asi kazdej krom praleva a podobnych teoretiku rekl ze je zakladni a nejdulezitejsi vec...

Nechce se mi znovu koukat na ten rep, ale já neměl výrobny pod číslem? to čumím normálně je tam mám, všechny hrnu pod jedno číslo a tabem svičuju, pravda je, že tady sem věděl, že nehraju ze silverem ale s diamantem a byl jsem dost nervní a pralev taky radí ukládat :shock: Todle pokud tomu tak bylo neni až takovej průser, páč todle normálně dělám, raději mi prozraď jak na to APM bez spamování a zároveň abych si tu hru užil. Neříkej mi, že když máš 200 APM, že si to užíváš (no když vyhraješ tak asi jo:-)). Někdo mi radil - stavím SCV? Stavím výrobny? Savím armu? scoutuju? a tydle dotazy mi pomohli se dostat z 25APM na těch mejch ušmudlanejch 50, ale dál to nějak nejde...jo jednou sem měl i 70, ale to sem doubleclicoval a to asi nebude moc efektivní.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 0:55:53 

jako jak zvysit apm ti neporadim :D sam sem za dob kdy sem zacinal s bw mel 100 a byl sem rad... kdyz sem mel zrovna ten den formu a mel sem v prubehnu hlavni bitvy apm 150 tak sem si pripadal strasne mocne :D ted mam v prubehu bitev apm cca 300 a kolikrat si rikam ze sem strasne pomalej :D

jestli budes nekdy na neake lance nebo na MH... podivej se na top hrace :) co oni vse delaji... proste ta rychlost je strasne kliicova... nevim jak ti to popsat .. bych ti musel proste ukazat :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 1:06:42 

Aklain píše:
jako jak zvysit apm ti neporadim :D sam sem za dob kdy sem zacinal s bw mel 100 a byl sem rad... kdyz sem mel zrovna ten den formu a mel sem v prubehnu hlavni bitvy apm 150 tak sem si pripadal strasne mocne :D ted mam v prubehu bitev apm cca 300 a kolikrat si rikam ze sem strasne pomalej :D

jestli budes nekdy na neake lance nebo na MH... podivej se na top hrace :) co oni vse delaji... proste ta rychlost je strasne kliicova... nevim jak ti to popsat .. bych ti musel proste ukazat :)

OK, dík, du spát a nechám si zdaát o APM :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 1:14:51 

Aklain píše:

Další Aklainův prádný výpad na mou osobu a jako všechny jeho ostatní prázdné výpady na mou osobu je i tenhle naprosto mimo a ničím nepodložený :D

Viz - http://pralev-sc2.blog.cz/1012/skrabeme-se-z-bronzu-ovladani

Pralev teoretik, který radí lidem úplné kraviny (zatímco praktik Aklain je po něm náhodou omylem nevědomky opakuje), jde spát :D

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 15. úno 2011 1:17:18 

protoze teoretici byvaji z vetsiny pripadu horsi hraci jak praktici .. a napsal sem to protoze sem vedel ze kdyz to napisu ja, tak ty budes proti ;) jestli ne tak to je snad poprve v zivote..

proste si mi nesedl do oka :) smir se s tim....

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 417 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 42  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina