Takovej zajimavej topic tady Kori zalozil ( aha tak jsem koukal a nezalozil ..

) a takovej nechutnej flame se tu misty objevil

Ale tak zpusobil si to sam, takze ode me jenom rada ...more respect man.
jinak me to za celou dobu co hraju SC2 promotlo 3x ( zatim nedemotlo ) a pokazdy to bylo v jiny situaci, po ruzny snure her i postaveni v divizi.Pro sebe jsem si rekl, ze ten system je fakt skrytej a tak nejaka vlastni analyza nema smysl.Koneckoncu dukazem jeho skrytosti je fakt, ze se tu objevilo dost ruznejch teorii a nazoru.
Takze ja jsem se uchylil k tomu, co je na ofic.webu i TL site....to co pak pise Satik a i ostatni pred nim, ma logiku a ta zminena promenna ma prave na vedomi ty rozdilny stavy pri posunech ligou.
Snazil jsem se pochopit jestli to plati i v tymovejch ligach, tj.jestli nehlede na to, kdo v jake lize je a jak kdo tu hru odehral, maji vsichni stejne do ratingu ...bo je tam pak i navic skrytej match rating

...co myslite ?
kazdopadne o skrytych vecech jen dobre
btw ...jeden cas jsem si myslel, ze ve skrytem ratingu jsou i nejake elementy ze hry primo ( jako priklad - natezino v porovnani s ostatnima,produkce, apm...atd.),
ale uz si to davno nemyslim, videl jsem i lidi co byli/jsou v diamondu 1v1 - 3v3 , ale 4v4 po asi pokakanejch placement matchich v bronzu a treba odehrano par matchu, kdyby si ten system asi stihnul povsimnout ..na druhou stranu nedavno jsme hrali tady s jednim mistnim typkem a jeste jednim 3v3 jako new team, takze placement matche se skore 3:2 a.....sup bronz

...pak vsechny moje teorie padly a rekl jsem si ze v silveru je asi preplnino ( 3:2 nejednou vynese gold nebo alespon silver )