StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 18:23:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Random team league - stav mysli
PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 17:08:31 

Zdravim kolegove,

dovolim si mensi sondu do mysli bezneho hrace random team ladderu tj. 2v2 - 4v4 bez stalych partaku.
Chtel bych vam popsat co se mi prihodilo a jak toto vnimate vy...mozna mate podobnou zkusenost.

Hraju +/- gold level v SC2 a tymovky me bavi maximalne, jistojiste vic nez 1v1, jakkoli skill ukazuje hlavne prave 1v1, ktere taky hraju samozrejme.Staleho partaka mam na 2v2, ale 4v4 ( 3v3 ale take ) moji nejoblibenejsi hraju random.
Samozrejme mam rad vyhry a nemam rad prohry, jako soutezivy tvor....je jasne ze s random teamem probehne pouze nejaka zakladni komunikace o taktice, co se pojede a tim to hasne, takze se spoleha vicemene na to ze kazdy jednotlivec vi co delat a tak nejak vsichni drzi bdelost, aby se prispechalo na pomoc tam ci onde :D a jedou si svoje buildy popr. switch dle scoutu,vyvoje situace....Klasika.

Casto se clovek potka se spoluhracem i protihracem, ktery nema tu hru moc v ruce zatim a to od total nooba az po zacatecnika, se kteym se ale da pracovat :) Takovej hrac je pro oko jiz zkusenejsiho ( odehrano par set her minimalne v ladderu ) nekdy schopen delat nepochopitelne veci...jako : neprijit na pomoc pri utoku soupere a vubec spatna kotrola minimapy, absence nejakeho oklicoveho prvku ( detektor ) anebo obecne slabe makro, mala army
apod...vite co mam na mysli jiste.

Osobne me toto vytacelo do cervena, kdyz se podobne veci dely ....clovek se snazi ...a nic ...loss.
To se muze dostat az do serie proher, protoze matchmaking system ma proste snahu cloveka testovat...takze nekdy ho ceka treba 5 matchu proti favored v rade.

Takova serie proher je depresivni....a ac nejsem zadnej agresor ( v realu :D ) tak jsem uz povice spoluhracu pocastoval vyrazy typu ..omfg noob, jesus ...help us idiot apod.
Videl jsem toho uz mraky a vim ze je to normalni a spousta lidi si vubec nebere servitky, ale uz me to zacalo stvat.
Prohru to neodvrati, stejne prijde ....

Naposledy jsem se takto nelichotive musel vyjadrit k noobikovi ( v pravem vyznamu ) zergovi, ktery opravdu nevedel ktera bije...a pritom s jeho pomoci jasnej win.Rekl jsem neco ve stylu thx for no help idiot .....jednalo se asi o 4.prohru v rade.

Pak jsem se dival na replay a vsechno se mi otocilo v hlave.Videl jsem jak ten klucina vubec nevi co ma delat, mel odehrano asi 40 her z toho 5 wins ..oops.Dal mi pak bylo jasny ze mozna ani neumi anglicky ...v dobe utoku nepritele, v souctu tak 160 supply army 3 borcu , mel tenhle muj kolega skupinku tak 10 banelingu a protoze enemy teran delal jeste drop u nej v zakladne ...vyrazil s tema banelingama na nej ....prisel kdyz mel o polovinu uz tak malo dronu mene, typek skocil do medvaku a letel pryc...tak vzal ty banelingy, kteri kdyz dorazili k rampe do hlavni bitvy vysumeli behem pul sekundy pod kolosem aniz by udelali damage ...a verte nebo ne ...me ho zaclo byt lito a totalne jsem vymek
Nevim jestli to bylo tim ze tech 10 banu, slo vstric kolosum a dalsi haveti anebo ze tak cokolada krouti zadkem, kdyz se kutali ... :D , ale vymek jsem zcela a uplne.

:D zacal jsem si uvedomovat, ze je to mozna nekdo, kdo to dostal k Vanocum :lol: od rodicu at si zahraje a ja mu tam nadavam ...od te doby, ikdyz je to tezky, se nerociluju, ikdybych hral s typkem co hraje prvni hru a nikdy RTS nevidel :?

Znamena to pro me to, ze se uz vic nestresuju, je to jenom hra....a "uzivam si" i prohry.
Na W/L ratio to vliv nema, ale muj zivot bude delsi od mene stresu :D

Mozna se to nezda, ale je to velka zmena...preci tam nejde o zivot a necham ostatni at si flamujou a urazi se na battlefieldu...ja uz jsem hodnej a pokud je potreba usmernit, poradit spoluhraci...udelam to klidne, kdyz na to nema ..vzdavam se ..ale jsem OK :D

Tak diky za pozornost, mate-li souvisejici zkusenosti, resp.jak naladeni hrajete teamofky ...sup sem s tim
Omlouvam se taky za spoustu textu, neni to povinne :D ..ale stejne tu posledni dny neni co cist, tak new topic zde

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Random team league - stav mysli
PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 17:19:33 

Nikdy nenadávám, nemá to cenu, svoji hru nezlepší.. (ikdyž se mi stalo že sem hrál 2V2 a můj teammate mi hned na začátku napsal že sem noob atp. a po hře mi napsal sory že takto jen motivuje spoluhráče :D). Není od věci se zeptat na ligu ve které tvůj mate je, abys měl nějakou představu co od něj čekat. Pokud je třeba z bronzu tak ho trochu naviguj jako kdy zabrat expu, kdy dete na push, že má málo dělníků a co má stavět. Většinou se podle toho zařídí a máte větší šanci na win.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 17:22:38 
 ICQ  Profil

A stalo se vám taky někdy, že v 3v3 si spoluhráč zerg udělá 6pool a jde all-in? Jinak s těma prohrama, ačkoliv jsem lama, ale občas něco vyhraju (:D) tak se mi jeden den stalo, že mi fakt nevycházelo nic a naopak jsem schytával vše (v týmovkách, 1v1..) a sérii 15-ti proher jsem ukončil za terrana, kterýho jsem zkoušel teprve druhej den a cca 5 hrama s nim..

Jinak já nikomu nenadávam a vlastně ani moc nepíšu (angličtina nic moc, jen napíšu hi, gl hf a to je tak vše). Sice jsem občas cholerik ale tady to nějak zvládam, zatim žádná klávesnice neskončila v křemíkovém nebi (plastovém?).

V týmovce jsem byl chvíli v goldu (pak přišla výše zmíněná série a pomalu ale jistě jsem se propadal níž a níž :D)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 17:46:43 

Mě nejvic vytočilo když ve 3v3 šel jeden ode mě cannon rush a ještě to neuměl. Ve 2v2 se mě občas stává, že se můj spoluhráč asi bojí utočit pořád staví army a nic jinyho. Já sám se teda taky nikam nehrnu, ale přece jenom 10-15min se nic neděje to se mi nelibí :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 18:06:18 

Nejlepší je když už hrajete tak si prostě vzít k ruce mikrák a komandovat je. Pokud vím tak i když hrajete random, tak má battlenet zabudovaný komunikátor, takže můžete soupeře vesele buzerovat. :D Nadávky jsem posledně použil v 1v1, už jsem to tu sice párkrát psal, ale když hrajete 10x za sebou PvP a pokaždé jedou soupeři 4gate a pokud ho umí hrát tak prohrajete, tak už vážně začínám soupeřům nadávat, nejsem na to pyšný ale ta strategie si to prostě zaslouží a ten kdo ji jede nonstop každý zápas si s prominutím zaslouží přes hubu. Vím že každý má na začátku stejné podmínky a k poražení soupeře musí využít dostupnou taktiku, ale tohle je už ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 18:51:12 

taky mi občas ujedou nervy, v 2v2 jsem asi nic nikomu nepsal(moc her ani nemám odehráno) ale v 1v1 jsem si pár slov neodpustil když přišla serie všech možných cheesu.. :D ale už se mi jednou stalo, zrovna při takové serii, že mi protihráč pak napsal "žádné gg? :(" tak jsem se mu omluvil a napsal že nemám dobrej den.. :)

Saltazar co se týká toho 4gate tak jsem to dneska zkoušel a bohužel nemám z těch winu absolutně žádnou radost a ta strategie mi nepříjde ani jako hra... všechny zápasy jsem ukončil do 6:30 herního času.. to 2/3gate robo do expanze a nějakej tech mě bavilo víc..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 21:00:13 

Jonas->já nedával návod jak udělat hru zábavnou, ale jak ji vyhrát. :D Já 4gate taky nesnáším. Hold v těch našich amatérských hrách narazíš jednou za uherskej rok na pořádné bitvy.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 21:14:28 

4 gate taky nepoužívám je to nudná strategie. Jinak kolikrát se mi s tane že 3vs3 prohrajem ale v tabulce sem 1 předevšema a moji spoluhráči maj sotva 1/4 army co kdokoliv jinej ve hře. v tu chvíli si říkám že život není fér:) A taky hrát se 2 začátečníkama proti třem diamantům je zajímavý:)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 22:35:44 
 ICQ  Profil

DaW3 píše:
4 gate taky nepoužívám je to nudná strategie. Jinak kolikrát se mi s tane že 3vs3 prohrajem ale v tabulce sem 1 předevšema a moji spoluhráči maj sotva 1/4 army co kdokoliv jinej ve hře. v tu chvíli si říkám že život není fér:) A taky hrát se 2 začátečníkama proti třem diamantům je zajímavý:)

ehm ehm! Snad nemyslíš tu dnešní hru :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 23:04:08 

To s tou lítostí toho noobika naprosto dokonale chápu, taky tyhle stavy mívám... :) Akorát si většinou nepředstavuju malého kloučka, co to dostal k Vánocům, ale naopak někoho hodně staršího. Asi proto, že si dodnes pamatuju, když jsem nechal svýho tátu hrát kampaň v SC1, dostal se asi do 5. mise, než s tím seknul, ale to byla prostě hrůza.... :D :D No a když si pak na tom battle.netu představím nějakého takového 50 letého chlapa, co neví, která bije... přišlo by mi uhozený mu nadávat do fucking noobů apod. :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina