satik píše:
Na lanky si kazdy nosi mys, podlozku a klavesnici (pripadne i sluchatka) vetsinou vlastni.
Citlivost mysi mam ve win na prostredku + vypnuty "Zvyseni presnosti mysi", ve hre 50% a s rozlisenim 1920x1080 na mysi 3600 dpi, s mensim rozlisenim min dpi (mam mys, kde muzu rozliseni prepinat)
1) To máš šílenou citlivost

To klobouk dolů, pokud máš dobrou accuracy. Mám stejné rozlišení, ve hře nastavené 50%(standart) ve winech na pulce jako ty, jediné co mám zaplé je "Zvyseni presnosti mysi"(náhodou nevíš co a jak to ovlivnuje?) s tím se lišíme a hraju s 2000 DPI a musím říct, že je to celkem rychlé, kdybych hrál nějaké střílečky určitě bych měl problem se snipou se do něčeho trefit a tak. Pravě přemýšlim, že i na ten sc2 bych si DPI snížil na 1200. ------------- mám: A4-Tech XL-750MK (Specifikace: rozlišení : 600/800/1200/1600/2000/3600 DPI)
2) Když jedete na Lan turnaj nebo jen do herny asi neberete obrazovku

a tam bude asi jiná(jiné rozlišení), tak že když tam zapojíte svojí myš budete mít stejnak jinou citlivost na kterou nejste zvyklí, nebo se pletu?
3)Neslyšel někdo na jaké DPI (za předpokladu, že ve win mají nastaveno na půlce a to samé ve hře) hrají top hráči např. v Korei ?

Zda mají třeba 5200 DPI nebo 1000, aby měli vyšší přesnost?
4)Používáte někdo na hraní takové ty podložky co mají "polštářek"

zabudovaný, tak aby se zapěstí opíralo, asi víte co myslim .
Diky za odpovědi a názory